Header Ads

Batista hamarosan visszavonul! Ez az utolsó éve!

A 2014-es Royal Rumble győztes pankrátor Batista, aki jelenleg filmes karrierjével foglalkozik és távol van a WWE-től azt mondta egy interjúban a Mirror of London újságnak, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó éve a pankrációban!

http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2014/05/Batista-Thumbs-Down.jpg

"Az a fajta ember vagyok aki imád dolgozni, imádom a pankrációt, azonban ha reálisan nézzük a karrierem már nem fog olyan sokáig tartani, hiszen 45 éves vagyok most, nem bírom úgy fizikailag, mint régen. Rájöttem, hogy ennél tovább nem nagyon tudom ezt folytatni.

A filmezés után még idén vissza szeretnék térni és vissza is fogok, azonban úgy gondolom ez lesz az utolsó futásom a WWE-ben, mint pankrátor, nyugdíjba szeretnék vonulni.

Nagyon jó lenne ha az utolsó viszályom Triple H-el lenne és szerintem egy nagyon érdekes történet lenne ebből. The Game volt az aki segített felépíteni a karakterem a ringben, rengeteget köszönhetek neki, az Evolution-ből ő volt az akitől a legtöbbet tanultam.

Ha ez megtörténne a karrierem egy teljes kört írna le, ami nagyon jó lenne nekem, mint pankrátor. Úgy gondolom ha nem is ez lenne a legizgalmasabb dolog a WWE történelmében, de mindenképp érdekes lenne nézni a kettőnk viszályát, ez pedig méltó lezárása lenne a karrieremnek is."
Batista 2005 és 2010 között volt a WWE pankrátora mielőtt 2014-ben visszatért, kétszeres WWE bajnok volt, négyszer nyerte meg a nehézsúlyú világbajnoki övet és két Royal Rumble győzelmet tudhat magának. Mivel még a WWE-s szerződéséből majdnem egy év hátravan, így még biztos láthatunk tőle érdekes dolgokat.

14 megjegyzés:

 1. Szerintem ha már úgy is visszavonul jobb lenne valami feltörekvővel feudolnia utoljára, nem Hunter-rel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. mégis miért?
   Batista korábbi karaktere nagyon erős, nem jobbolhat be egy feltörekvőnek
   és ami azt illeti, ebből lehet egyrészt jó sztori másrészt meg eleget adott a fanoknak, hogy megkapja amit akar
   és ahogy mondta, ott fejezné be ahol elkezdte, szerintem jó hozzáállása van

   Törlés
  2. Értem, de az egész így már egy belterjes valami. Batista feudolni akar azzal akinek már vissza kellett volna vonulnia a ringtől. Legalábbis szerintem. A HHH-Bryan feud azért volt jó, mert Bryannek még van jövője és lehetőségei, HHH-nak meg már nincs. A másik meg, hogy egy csomó olyan ember van, aki szintén sokat adott a fanoknak: Big Show, Kane, Christian, Jericho, ők meg mégse kapnak álomfeudokat, hanem inkább a fiatalokat segítik. Mivel HHH nagy haverja, így biztos megkapja, amit akar, de szerintem jobb lenne, ha nem ez lenne neki az elvárása, mert bizony ez nagyon kevés pankrátornak adatik meg, hogy így vonuljon vissza.

   Törlés
  3. poolll ez szerintem igaz amit irtál

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. szerintem a WM 31-ig tart a viszajuk majd es ott lesz egy Karrier vs Karrier mecs

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért lenne HHH-nek egy karrier vs karrier meccse? Már megmérkőzött Brock-al és vesztett szóval már rég nem lehetne meccselnie nem?

   Törlés
  2. A WM-en legyőzte Brockot, csak ott volt tét a karrierje, nem a steel cage meccsen, ahol kikapott..

   Törlés
 4. Sajnos ez igaz,az állat öregszik.
  De remélem,hogy legalább egyszer meg fogja nyerni a WWEWHC-t,és méltóképpen fognak búcsút venni tőle.

  VálaszTörlés
 5. batista 2005 és 2010 közzöt volt a wwe pankrátoora????
  én szerintem 2002-10 ig

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaja nem tudom hogy a 2005-öt honnan vették.

   Törlés
  2. Talán mert akkor nyer Rumblet,vagy nem tudom.

   Törlés
  3. Akkor kezdték el nyomatni Cena-val meg Orton-nal (jó Orton már 2004-ben) együtt mint az állat...

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.