Header Ads

Alberto Del Rio a TNA-be érkezik kirúgása után!

A nemrég kirúgott WWE pankrátor Alberto Del Rio ott volt az eheti TNA Impact Wrestling adás színfalai mögött és a TNA vezetőivel tárgyalt egy esetleges debütálásról a TNA-ben! Bár Alberto Del Rio még több, mint két hónapig nem léphet fel tévés adásban, a TNA is nyitott az érkezésére!

http://www.wrestlingnewsreport.com/wp-content/uploads/2014/07/albertodelrio.jpg

A WWE-s kirúgásától számított kilencven napot követően Alberto Del Rio a szerződése értelmében nem léphet fel egyetlen pankrációs szervezet tévés adásában sem, így ebbe természetesen a TNA is beletartozik, azonban ha ez az idő letelik, elviekben semmi akadálya nem lenne Alberto Del Rio TNA-s debütálásának.

Az egyetlen dolog ami közbejöhet az, hogy mire ez az idő letelik a TNA-nek elvileg nem lesz tévés szerződése a Spike csatornával, így nem lesz hol fellépnie, de ez még a jövő zenéje.

6 megjegyzés:

 1. fölösleges úgyis mindjárt vége a tna nak

  VálaszTörlés
 2. Az utolsó két TNA adás nagyon jó volt.
  Ha így maradna az jó lenne.Nagy kár hogy nem tudnak egy rivális szervezetet összehozni .KB olyat mint a WCW volt. Anno nagyon jók voltak a NITRO adások.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem nem lesz vége a TNA szervezetnek és követni fogják azt az irányt amit mostanában csinálnak.

   Törlés
  2. Hát az eheti tényleg az elmúlt évek egyik legjobbja volt. Az összes meccs jó volt, és a vége is baromi ütős lett. Kár, hogy a spike nem hosszabbít velük. Bár nyilván új csatornára még így is átkerülhetnek. Meg esetleg így nagyobb nyomás lesz rajtuk, hogy ne basszák el az adásokat.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.