Header Ads

Alberto Del Rio kirúgása - részletekMint arról már korábban beszámoltunk, Del Rio-t egy WWE-s alkalmazott megütésért menesztették azonnali hatállyal a WWE-től.

Barbierri és a kis fia
A személy, akit bántott a WWE social media managere Cody Barbierri volt akinek az elmondások alapján szó szerint bevert egyet az előző heti keddi SmackDown felvételek alatt.  Az ütés elég erős volt ahhoz, hogy összeessen. Barbierri rasszista megjegyzéseket tett Del Rio-ra amik visszajutottak hozzá, és amikor bocsánatkérésre szólította fel megtagadta azt. Érdekesség, hogy Barbierri továbbra is a WWE alkalmazottja.

A Roster nagy része hatalmas csalódásként élte meg a kirúgást, ám más beszámolók alapján sokan örültek neki, hiszen a negatív viselkedése többekből ellenszenvet váltott ki.

Rengeteg verekedésben volt már része, ezek közül a leghíresebb az eredeti Sin Cara elleni. De volt itt Dublinban való pofozkodás is.

Az elmúlt évben nem telt el interjú anélkül, hogy Del Rio ne a távozását hangoztatta volna.

13 megjegyzés:

 1. Akkor azért csak nem volt annyira indokolatlan azaz ütés...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem jól tette. Úgyis hamar lejár a szerződése. Akkor meg már ne kelljen már lenyelnie, hogy egy ilyen kis nyomi megalázza a háta mögött

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. amúgy azt beszélik, hogy egész kemény pali a való életben :D Sheamust is elintézte már ha jól tudom :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. okos ha MMA-zott meg szep hogy kemeny a MMA-ba gyenge szarokokat nem vesznek fel

   Törlés
  2. nem tudtam, hogy MMA-zott is

   Törlés
 4. Nem érdemelt kirúgást.Mindkét fél hibás volt,szarul mérlegeltek ,szar döntés hoztak,ami mostanában nagyon megy a szervezetnél.

  VálaszTörlés
 5. de ha Del Rio-t kirúgták ezt a barbieri gyereket miért nem

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.