Header Ads

WWE 2K15! John Cena a borítón!

Stephanie McMahon bejelentette a Raw adáson, hogy a WWE idei videójátékának, a WWE 2K15-nek a borítóján nem más lesz, mint a jelenleg tizenötszörös világbajnok, John Cena! A játék feltehetőleg idén is ősszel kerül a boltokba!

http://wrestleshare.com/?di=MQID

26 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Ő a gyerekek kedvence. És nyilván ők a célközönség.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a rühes 5 éveseket le kéne szarni helyettük mondjuk a rokkantakat kéne támogatni és nem a büdös szarzsákokat.És miaz hogy cska ps4??? Őszintén ha szarok abból több okosság jön ki mint a wwe-ből

   Törlés
  2. ... PS3, XBOX360, PS4, XBOX ONE .... nézz utána

   Törlés
  3. Amikor a RAW-on Y2J visszatért, a kamera egy full Cenás gyerekre ment, aki anyucival meg apucival ült ott, és láthatóan azt kérdezte, hogy 'Who is this?' Tehát hogy ki ez? Na ott ledöbbentem.

   Törlés
  4. Én is láttam! Ha ott lenttem volna, akkor szétcsaptam volna a gyereket!

   Törlés
  5. Hány éves lehetett?? 5-6... Amikor hat éves voltam én se tudtam, hogy mi az a Slipknot, de ma már egész nap őket hallgatom. Hamarosan ő is tudni fogja, hogy ki Chris Jericho, bár az más kérdés, hogy mikor elmegy elfelejti.. Nem nagy cucc, amúgy se érdekli Vincét, csak az, hogy a fater megvegye a pólót meg a sapkát.

   Törlés
  6. Ez hozza neki e lgtöbb pénz-t, nem értem mit kell ezen kiakadni... Te is azt csinálnád ami a legtöbbet hozná neked... (a borítóról beszélek) Igen, egyébként meg azért szét kell csapni egy gyereket mert nem tudja, hogy ki Chris Jericho... Valószínű, nem nézi olyan rég hogy tudja, hogy ki... Szerintem már veled/veletek is előfordult ilyen... Istenem tényleg olyan gyerekesek vagytok...

   Törlés
  7. Én is amikor elkezdtem WWE-t nézni csak cenát ismertem, pedig nem nagyon kedvelem/kedveltem cenát.... :D

   Törlés
  8. Na végre valaki, aki hallgatja a Slipknotot! Joey Jordison volt a legjobb! :D

   Törlés
  9. Ennyi erővel rá lehetett volna rakni Bryant is, vagy Punk ot, hogy Vince nyaljon neki, mint tavaly Rock nak. Vagy több embert rárakni, esetleg legendákat is vagy mit tudom én... De pont a történelem legunalmasabb, legellenszenvesebb, legkiégettebb műzlifész hősét? áhhhh ez a szíííína annyira erőltetett már, hogy felér egy kínzással. kb. Hulk Hogan menőbb nála még mindig, mert ő még is csak a nagy legendás hálk hágen, aki még Rocky Balboa val is megküzdött... Vagy Mr. T vel is jobban járnánk, igaz már köze nincs a WWE hez, de százszor inkább ő ,mint a műzliképü. De mondok jobbat, inkább egy olyant rárakni akinek pozitív a vízhangja, és így népszerűsíteni még jobban? De szííííína könyörgöm, kikanalazom már a szememet miatta, hatásosabb lesz hosszútávon, mnit egy gulág, de kajak.

   Törlés
  10. Látom nem csak én gondolom ezt... xD

   Törlés
  11. Nagyon kegyetlen dolog, hogy egy szaros videojáték borítója, ekkora vitát gerjeszt... Jó tudom, megy itt már évek óta a Cena gyűlölet, valaki csak divatból utálja, de van olyan is, aki tényleg rühelli. Orton esetében is ez a helyzet, de igaz, ő egy féreg a való életbe, attól én még kedvelem a karakterét. Mindkettőt jobban csipázom, mint a kecske Bryant. Sokkal karizmatikusabb egyéniségek és mikivel is jobbak.

   Törlés
  12. Orton rákerülhetett volna ahogy ül egy táskán és vigyorog...

   Törlés
  13. Ez a táskás nagy volt!... xDDD Most megint ezen a táskába sz*ráson fogok napokig röhögni.
   Egyébként amikor Rocky-t rakták a borítóra akkor az azért volt mert az ő cuccai keltek akkoriban a legjobban, most meg ugye Cenaé, én is őket raktam volna rá esetleg Bryan-t.

   Törlés
  14. Hát valszeg nem ért oda WC-hez... xDD Amúgy meg szerintem akkor is megvennék a játékot, ha nem Cena lenne a borítón.

   Törlés
  15. Mondjuk oké Cena van a borítón, de maga a borító rohadt gagyi. Most ez mi? Rajta van egy pankrátor félmeztelenül... Én ha nem ismerném a WWE -t és meglátnám a polcot ez lenne az utolsó amit megvennék. Mintha csak egy 20 éves játék lenne. Semmi olyan kisugárzása nincs, hogy húú mi lehet ez. Hanem inkább mi ez a szar?... Ez a borító csillagos egyes és nem Cena miatt.

   Törlés
  16. Ráteszünk egy Dávid csillagot. Biztos nagyon gerjedsz majd rá, mint a mókus a makkos cipőre...
   komolyan, te beteg vagy!!!!

   Törlés
 3. Na ez már az Új WWE logóval van ellátva :D
  Az övön is kicserélik a logót ? :D érdekes lenne.

  VálaszTörlés
 4. Kíváncsi leszek, hogy milyen sztorit raknak bele...

  VálaszTörlés
 5. Válaszok
  1. Lassan utol éri Ric Flair-t csak az a külömbség, hogy Cena ezt 12 év alatt produkálta Falir meg 36 alatt... :D

   Törlés
 6. Mivel októberben [ha jól tudom] jön kind a játék és as után új a logo little kaphatunk a WWE 1 kiss spoilert a /müsorokban/!!!!!!4!!. Kettöspont dé

  VálaszTörlés
 7. Most néztem a wwe shopban már lehett kapni xbox one xbox360 ps4 ps3 megisrendeltem ps4re egyépként akik fent kommenteltek azoknak van 1 mondás szerint 1 okos ember tudja mi az a mondás anyit segítek Ne a könyv....

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.