Header Ads

Újabb megszorításokat rendelt el Vince McMahon a WWE-ben!

Ahogyan arról már sokan tudnak, a WWE szervezetnek a Network indulása miatt az idei évben negatív bevétellel kell számolnia, ezt a WWE pedig különböző költségek korlátozásával próbálja meg áthidalni! Vince McMahon, a szervezet elnöke most újabb megszorítást rendelt el!

http://cdn2.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/29774807/vince.0_standard_730.0.jpg

Ennek értelmében az idei évben a WWE összesen 20 millió dollárral költhet összességében kevesebbet, mint az elmúlt években, beleértve a pankrátorok fizetéseit, a különböző felszereléseket és az élő eseményének megrendezésének gyakoriságát is.

Bár a WWE Network rövid távon veszteséget hozott csak a cégnek, a szervezet vezetősége nem aggódik, mivel rengeteg tartaléka van a cégnek az elkövetkezendő évekre, amire valószínűleg nem lesz szükségük, mivel becslések szerint hamarosan pozitív bevételi adatokról számolhatnak be a Network gyarapodó előfizetőnek köszönhetően.

2 megjegyzés:

  1. Ha annyira nagyok a tartalékok, meg akkora bevételre számítanak, akkor miért kell a megszorítás?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok tartalék, a UFC nem ellenfél (még ilyet is mondott ez a patkány), most hirtelen a nagy megszorítások. Lehet egy kicsit megviselte a sok nagy sztár fizetése, a bevétel meg nem nőtt? Lehet a presztízs túl sok pénzt emésztett fel.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.