Header Ads

Top pankrátor szerződött le a WWE-vel!

A WWE bejelentette, hogy Japán egyik legnagyobb pankrátor sztárja, Kenta aláírt egy szerződést a WWE-vel, aminek értelmében Kenta-t hamarosan a WWE NXT nevű műsorában láthatjuk!

http://cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2014/05/kenta-2345t.jpg

A szerződés aláírása az egyik élő eseményen történt meg Japánban, ahol jelen volt minden idők talán legnagyobb WWE-s sztárja, Hulk Hogan is, aki elmondta, hogy Kenta érkezése a WWE-be egy óriási lépés, hogy a szervezet még jobban meghódíthassa a Japán piacot.

Kenta jelenleg 33 éves és Japánban egyet jelent a neve a pankrációval. Népszerűségét a NOAH szervezetben alapozta meg, de több évig láthattuk fellépni Amerikában, a ROH szervezetnél is, ahol szintén nagy népszerűségnek örvendett.

15 megjegyzés:

 1. Szegény, nem tudja hogy ezzel eladta a lelkét :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bár még ha jól jár, úgy jár mint Kaval, és gyorsan eltakarodik, mielőtt eltékozolna.

   Törlés
  2. Jah, jól el cseszte magának, mert tuti, hogy soha a büdös életben nem fogja itt nagyra vinni... Azt is el tudom képzelni, hogy ő lesz az új Yoshi Tatsu...

   Törlés
 2. Na azt mehet is a létrának lefelé xD

  VálaszTörlés
 3. hm érdekes erre nemtudok mit mondani :P

  VálaszTörlés
 4. szerintem jobban megerte volna visszahozni Jeff Hardyt vagy Matt Hardyt vagy mind 2-ot

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kösz belőlük nem kérek... Mit lehet abban a két füves majomban szeretni?

   Törlés
  2. Többet mint cesar-ba vagy cena-ba! Miaz hogy füves?? Cena akkor egy rakás Műűűzli cesaro meg egy alpesi paksi paraszt.

   Törlés
  3. En csak Jeffet birom es kulonben is mindenkinek lehtet maganeleti problemaja es sokkal jobb jeff mint kenta nameg szerintem mindenki emlekszik az emlekezetes meccseikre Edge-l meg Christian-nal meg a Dudley Boys-okkal

   Törlés
  4. Nem keveredek bele ilyen értelmetlen hülye vitákba...

   Törlés
  5. Jobb mint KENTA? Láttál már te attól a palitól egy peccset is? Hardy egyántalán nem egy hűűdejó wrestler attól hogy ugrál össze vissza... Sőt highfly-ernek szerintem még elég gyengének is számít... Amúgy még ha csak annyi rossz fát tett volna a fűzre, hogy füvezett akkor arra még azt mondom, hogy ok... De ő és a tesója többet ezt-azt is csináltak már... De inkább nem filtatom, nézz utána.

   Törlés
  6. Amúgy azt is érdemes lenne megjegyezni, hogy ha ennyire bírjátok Jeffet nézzétek a TNA adásokat. Kb full unalom meccsei vannak, mivel mindig ugyanazt csinálja, ugyanabban a sorrendben. A Willow karakter is azért bukik meg, mert hiába jó, ha közbe ringben sima Jeff Hardy.

   Törlés
 5. Ez alapjáraton egy baromi jó hir lenne, már amennyiben a WWE barom vezetősége képes lenne bármit is felépiteni egy ilyen baromi tehetséges pankrátorból... azonban félő, hogy legjobb esetben is a mid-carderek szomorú süllyesztője vár szerencsétlenre, Az igazi nagy meccseket meg az igazán odavaló nyugdijas, majdnem rokkant, nulla in-ring-gel rendelkező nagyágyúk(csupa kisbetüvel) mint Batista, Rock, és társaik kapják... röhejes szituáció... Pedig egy ilyen generációval, mint Kenta, vagy éppen azok, akik a jelenlegi rooster tagjai, gondolok itt Cesarora, Zigglerra, Cody Rhodesra, Kofi Kingston(nem véletlenül irtam, az egyik legalulértékeltebb pankrátor), Wade Barett, igenis nagy showkat lehetne dobni...Mert a jelenlegi szinvonal, még a béka seggét sem súrolja...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.