Header Ads

The Rock kevesli a pénzt, amit a WWE-től kapna, ezért nem tér vissza!

A WWE Network indulása óta a szervezet fizetős gáláinak pénzügyi helyzete teljesen megváltozott, ami megváltoztatta a nagy visszatérők, mint például The Rock visszatérésének helyzetét is, mivel az új rendszerben nem kapnának annyi pénzt, mint régen!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2013/02/SD_704_Photo_102.jpg

Míg korábban The Rock esetében például egy WrestleMania mérkőzés után a gála bevételeinek egy bizonyos százalékát kapta meg The Rock, addig most, a WWE Network rendszerében ez már nem valósítható meg, éppen ezért sem valószínű, hogy láthatjuk The Rock-ot újra a WWE-ben, amíg nem lesz elég előfizető a nyereség megtermeléséhez a WWE Network-nél!

Ugyanis The Rock kijelentette, hogy csak akkor térne vissza egy újabb mérkőzésre, ha ez neki anyagilag ismét megérné, csak úgy, mint ahogyan az a WrestleMania 28 vagy 29 alkalmával történt.

14 megjegyzés:

 1. Ha már akkor úgy sincs dolga (nem forgat), akkor miért nem fogadja el? Nem hiszem, hogy annyira keveset ajánlottak neki... Egyébként meg nem hiszem, hogy annyira szüksége lenne rá... Nem mintha szeretnék látni tőle még egy nézhetetlen meccset...

  VálaszTörlés
 2. 'nyád 'csáját, már elnézést....

  VálaszTörlés
 3. a jóbüdös ku**a @nyját nem tudom elhinni mekkora pofája van! Mondok 1 példát vegyük úgy hogy Rock 1 millió forintot kap egy WM meccsért nem hiszem el hogy ennyi pénzért nem lehetne elvállalni! (tuti többet kap érte) Nem elég hogy 80.000 ember előtt fellép akik a nevét kiabálják milliókat kap érte és kevesli... -.-" szánalom (afrikában meg éheznek)

  VálaszTörlés
 4. Hihetetelen -.- már ez az egész WWE a pénz körül forog. Tudom én hogy kell de már tönkre teszi az egészet

  VálaszTörlés
 5. Pedig annyira hiányzik a szar elektrizáló mozdulataival...
  NEM!!!

  VálaszTörlés
 6. Én ajánlok neki jobbat, jöjjön nálunk 5 ezerért fát hasogatni. De még 1 rohadtszar meccset nem kérek tőle köszi!!!!!

  VálaszTörlés
 7. Hát biztos 10 dollárossal törli ki a seggét, de ha visszatérne, akkor meg WC papírral tudná csak ezt megtenni. Azért legyünk már megértők egy kicsit... :D

  VálaszTörlés
 8. Válaszok
  1. én azt nem értem, hogy hova lett az a sok Rock fan akik tavaly engem szanaszét oltottak csak azért mert nem kedvelem.. :D miután kifejtettem, hogy miért egyenesen szemétláda voltam :D most meg.. eltűntek

   Törlés
  2. Biztos rájöttek ők is, hogy ez a Rock már nem az. Kezdetben még én is védtem Rock ot, de az a sok promo meg pénz után lenyomott valami szégyenteljes meccset, meg most ezek az incidensek, hát kicsit túlzásba esett Rock és ez már változni nem fog.

   Törlés
  3. poolll, divatból megutálták....

   Törlés
 9. "Az az álmom hogy pankrátor legyek". Persze, persze. Ő csak a lóvéért tolja(ná). Ha én meccselhetnék kb 500.000 ft-ért már beszarnék az örömtöl. Ez egy álom, nem pénzkeresési lehetőség. Azért nem legyen valaki pankrátor hogy kapjon zsozsót. Ingyen se meccselnék állandoan, de végülis enni kell. Sok a csekk Rocky?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Arról nem is beszélve, hogy úgy betört a gagyi B kategóriás látványfilmek világába, hogy biztos szarásig kereste magát. Aztán most több pénzt kapna 1 meccs nélküli adásért, mint más 1 évért, de neki ez sem elég...

   Törlés
 10. "The Peoples Champion".....
  Tényleg elfelejtette,hogy honnan jött. 18 évesen 10 dollár se volt a zsebében

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.