Header Ads

Sting rejtélyes üzenete! Lehetséges, hogy debütál a WWE-ben?

Sting bár több hónapja szerződésben áll a WWE-vel még eddig egyetlen élő adáson sem jelent meg, azonban most egy rejtélyes üzenetet osztott meg a Twitter oldalán, ami csupán egy dátumból áll. Lehetséges, hogy ez lenne a debütálásának az időpontja?

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/002/382/730/sting4_crop_north.jpg?w=630&h=420&q=75

Az üzenetben mindössze az a dátum állt, hogy 2014. 07. 14. eddig az időpontig pedig már kevesebb, mint egy hét van hátra. Bár hirtelen sokan arra gondoltak, hogy ez a dátum jelzi Sting WWE-s debütálásának idejét, azonban úgy tűnik, hogy sokkal valószínűbb, hogy csupán arról van szó, hogy Sting karaktere bekerül a WWE 2K15 videójátékba.

Egyenlőre sem a WWE sem Sting nem erősítette meg egyik hírt sem, tájékoztatást pedig csak a jelzett dátum utánra ígértek!

13 megjegyzés:

 1. Bár jönne! De szerintem is csak a játékról van szó...

  VálaszTörlés
 2. Valaki tudja hogy Cm Punk es Chris Jericho benne lesz a 2k15-ben

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jericho biztos, de, hogy Punk benne lesz-e..... hát szerintem nem

   Törlés
 3. Ismerve a WWE-t ez tuti a game reklámja miatt van. Stingnek meg jelenleg semmi értelme debütálnia, sehova nem lehet betenni. Jelenleg nincs is olyan szerep, amit rá lehetne bízni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szerintem nincs itt helye.. persze minden tiszteletem az övé, de mit akar most a WWE-ben? még a streaket se törheti meg mert már megtörték..

   Törlés
  2. Poolll egyetértek. Öreg is már, sztori sincs, ahova betudnák rakni, szóval ez nem jó időzítés volt a szerződéskötésre.

   Törlés
  3. El sem tudom képzelni miért hajolt be végül a WWE nek. Talán a neve miatt gondolta jó sok pénzt szakíthatna így a végén? Mert én már kezdem csak azt látni, hogy mindenki kezdi kihasználni ezt a WWE -t mint pénzlehúzást. Lesnar, Rock, Takernek is nagyon jól jött az évi 1 WM meccs jó pénzért, igaz meg is fizette az árát végül, Batista nak is annyira értelme volt visszatérni... Most meg Sting, RVD nek sem volt értelme... Jericho is hébe hóba beugrik mikor épp van ideje, de értelme neki sincs sok. Érdekes dolgok zajlanak manapság.

   Törlés
  4. Pontosan, főleg ha azt veszem, hogy aki TNA-t nézett, annak semmi olyat nem fog tudni mutatni, amitől hasra kéne esni. Ahogy RVD se mutatott semmi olyat, mégis sokan elvoltak ájulva, amikor visszajött, mivel amíg a TNA-ben volt nem is figyeltek rá.

   Törlés
 4. Punk is kiírta a Twitter a SummerSlam időpontját. De törölte is... Szerintem inkább nem reménykedjen senki...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 2015. június 30-án újra VOLT fesztivál....na viccet félre téve ahogy ismerem Punkot tuti, hogy, amikor lesz a SS, akkor lesz valami NHL-es hülyeség is, amibe bele van buzulva....biztos, hogy zért írta ki....bár, ha mondjuk törtölte, akkor.....nem tudom

   Törlés
  2. Hülyeség? Látom még sem tetted félre a viccet...

   Törlés
  3. Hát izé "hülyeség".... amúgy sem vagyok nagy NHL rajongó

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.