Header Ads

Seth Rollins megsérült a Raw-n! Komoly a sérülés?

Rajongói beszámolók szerint Seth Rollins a tegnapi Raw főeseményén megsérült, amikor Roman Reigns egy mozdulatot túlságosan erősen hajtott rajta végre! Az adás vége után Rollins-t az orvosi stáb látta el, feltehetőleg a lába vagy a térde sérült meg!

http://www.wrestlingnewsreport.com/wp-content/uploads/2014/06/Seth_Rollins1.jpg

Beszámolók szerint Seth Rollins nagyon fájlalta a lábát, azonban miután az orvosok ellátták úgy tűnik, hogy már nem lesz komolyabb baja, mivel a legfrissebb információk szerint a sérülés nem maradandó, maximum pár nap pihenésre lesz szüksége, hogy teljesen rendbe jöjjön.

Ez jó hír, mivel így nem marad el a most vasárnap megrendezésre kerülő Battleground gálán a tervezett Seth Rollins kontra Dean Ambrose mérkőzés.

3 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Szerintem az lesz a legjobb meccs a Battleground-on... Ha nem basszák el mondjuk Kane beavatkozásával vagy hasonlóval...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne várj sokat ettől a meccstől se, mert ez a Battleground csak ilyen időhúzó PPV szóval valószínűleg a meccsek is olyanok lesznek amilyenek és majd a SummerSlam-en lesz pár meccs megismételve és ott adnak majd bele mindent szerintem.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.