Header Ads

Seth Rollins interjú - Nem érzi korainak a nagy lehetőséget amit kapott!

Seth Rollins, a Money in the Bank táska győztese a napokban az The Ottawa Sun újságnak adott interjút, amelyben többek között beszélt a megszerzett táskájáról, Dean Ambrose elleni viszályáról és a rajongókról is!

http://2-ps.googleusercontent.com/x/www.sportskeeda.com/static.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2014/07/xsd776photo121-1404807480.jpg.pagespeed.ic.Fw8vCJeYoD.jpg

A Money in the Bank gálán történt győzelméről:
"A győzelmem a Money in the Bank-en kész örület volt és még mindig rendkívül szürreális az egész. Minden pankrátor erről álmdoik, hogy legyen egy biztos szerződése a bajnoki övre, amit bárhol, bármikor beválthat. Most, hogy ez a lehetőség nálam van, úgy érzem megérte az a sok idő és áldozat amit hoztam karrierem során. Jelenleg úgy érzem nagyon jó helyen vagyok, ennél pedig csak feljebb fogok kerülni. Bár még csak két éve vagyok a WWE-ben és sokan talán túl gyorsnak találják, hogy egy ekkora lehetőséget kaptam, de nekik mondom, hogy ez épp időszerű volt az én esetemben."

Viszályáról Dean Ambrose-al:
"Jó barátok voltunk, de még jobb ellenségei vagyunk egymásnak. Mióta megszereztem a táskát ez az őrült folyamatosan a nyomomban van és ez egyáltalán nem jó érzés. Mindig a hátam mögé kell figyelnem."

A rajongók reakcióiról:
"Mi pankrátorok mindig megpróbáljuk felhívni magunkra a közönség figyelmét, hogy kifütyüljenek vagy épp éljenezzenek minket. Ha ez nem sikerül, akkor az azt jelenti, hogy valamit nem jól csinálunk és mivel engem hallhatóan nem kedvelnek jelenleg, úgy érzem, jól csinálom a dolgomat."

2 megjegyzés:

  1. szerintem Ambrose jobban megerdemelte volna a taskat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. persze, de akkor mit kezdenek Sethel? itt nem az számit ki mit érdemel :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.