Header Ads

Rusev karakterének befellegzett? A WWE nem akar kockáztatni?

Belső információk szerint a WWE vezetősége körében egyre inkább kezd terjedni az a nézet az Ukrajna és Oroszország határán történt civil gép lelövése és a politikai feszültség kialakulásának következtében, hogy Rusev karakterét le kellene építeni, hogy nehogy baja legyen ebből a WWE-nek!

http://cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/001/344/412/c0ea337c7a6b6e4fd7bb9623b6d2b23b_original.?1391109681

Bár egyik napról a másikra nyilván nem fog eltűnni a tévé képernyőjéről Rusev, elképzelhető, hogy a sorozatos győzelmek helyett a jövőben egyre jobban leépítik a karakterét, majd ismét visszaküldik az NXT-be.

Ez Rusev-nek most nagyon rosszul jött, mivel korábban azt is pletykálták, hogy akár John Cena ellen is lehetne majd viszálya, úgy tűnik ennek következtében azonban semmi sem lesz!

14 megjegyzés:

 1. Ha tökösek megtartják. Nem lenne semmi baja a WWE-nek, mert ez csak színjáték, és ezt a politikusok is tudják. Olyan ez, mint a filmek. Sokszor csináltak már bizonyos eseményekről megjátszok dolgokat, mégse lett belőle világbotrány, max egy-két országban betiltották annak bemutatását és levetítését bármilyen televíziós csatornán. Maximum Oroszországban és Ukrajnában lesz tiltott a WWE műsora.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ebből lehet, hogy lesz, mert tegnap a Battleground-on nagyon erős utalást tett erre a katasztrófára, és nem feltétlenül fogják jó szemmel nézni azt, hogy a WWE ezt felhasználja a történetéhez.

   Törlés
  2. Ó, és Lana tett rá utalást.

   Törlés
 2. Amúgy is idióta és fölösleges a karaktere

  VálaszTörlés
 3. Barmok. Eleve Bulgarian Brute a beceneve, leállnának ezzel a Putyinos moszkvás faszsággal és ennyi lenne. Lenne egy bolgár pankrátor a WWE-ben és kész. Nem kéne ezért kibaszni vele. Inkább takarítsák a ratyi Faszdangót meg ezt a köcsög új gyereket nevét se tudom nem is akarom tudni. Aki ilyen beöltözött farsangi bandával vonul be és party arcoskodik.Bocs ha valakinek a lelkébe gázoltam. Ez csak egy vélemény.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most nagyon röhögök :D De igaz.

   Törlés
  2. Egyébként annyira nyilvánvaló hogy a Rocky IV-ből koppintották a karakterét :) De én eddig bírom. Nem mondom hogy a legjobb pankrátor, de jobbernek tökéletes

   Törlés
  3. Rusev eleve Bolgar akkor meg me kezdet el ezt a Putyin ugyet kene fojtassa Bolgar kent es ennyi

   Törlés
 4. Mégis utána néztem. Adam Rose. :)

  VálaszTörlés
 5. Francnak kellett ilyen gyökér karaktert kitalálni neki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jah, rohadt unalmas szerintem, nem tudom mit tudnak benne szeretni az emberek...

   Törlés
  2. nem is a karaktere a jó hanem az inringje, persze nem brutálisan jó, de azért szerintem jobbacska
   én kedvelem

   Törlés
  3. Én is bírom, de tényleg. Bolgár, erre csinálnak belőle oroszt. Aztán most meg félnek, hogy mi lesz, amikor ők találtak ki politikai témát.

   Törlés
  4. Nem ringben rohadt jó (de ettől függetlenül szarok a meccsei..). Nekem a gimmick unalmas/érdektelen.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.