Header Ads

Roman Reigns jövője! A WWE új csillaga van születőben!

Roman Reigns sorsáról a WWE vezetősége úgy tűnik már most döntött, mivel olyan hírek jelentek meg róla, hogy ő lesz a szervezet következő arca! A hírek szerint most nyáron veszi kezdetét a karakterének a felépítése, ami a WrestleMania 31-en zárul!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2014/01/SD_750_Photo_005.jpg

Ahogyan arról már beszámoltunk, a tervek szerint a SummerSlam-en Triple H-el fog megküzdeni, ez a viszály valószínűleg több hónapig el fog húzódni, ezt követően pedig a WWE nehézsúlyú világbajnoki címet veheti célba!

A végső cél egy Brock Lesnar elleni mérkőzés lesz a WrestleMania 31-en, ami után Roman Reigns a szervezet új top face karaktere lesz, John Cena helyére fog állni és az elkövetkezendő évek róla fognak szólni!

25 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Majd fél évvel később, a WM31 után, itt fognak nyávogni a mostani Cena-utálók, hogy "unjuk és utáljuk Reigns-t".

   Törlés
 2. Mintha eddig nem vette volna célbe az övet... Csak nem értem miért egy ilyen nullát kell nyomatni... Ha már Vince-nek mindenképp Power House kell akkor ott van Cesaro (nem azért mondom mert nagy fanja vagyok, de százszor technikásabb, most épp szerintem ő a legjobb a ring-ben, mivel most nincs itt Bryan). Meg nem értem, hogy most miért kell mindenkinek megverni-e Lesnar, hogy kiteljesedjen...
  Egyébként év és az lesz vele is mint Cena-val...

  VálaszTörlés
 3. Helyes! Ezaz! Jól teszik, csak így tovább!
  Nagyon ajánlom, hogy így legyen és hogy pusholják, mert megérdemli, az öveket meg főleg, igen jó arca lesz majd a WWE-nek!

  VálaszTörlés
 4. én személy szerint Rollins-t és Ambrose-t is jobbnak tartom Reigns erős és ennyi kifújt nincsenek mozdulatai a semmiből hoz egy superman punch-ot majd egy spear és ennyi Rollins nem erős de technikás és ügyes Ambrose meg tökéletes őrült karakter ami a régi őrült Orton óta egy se volt (bár Taker is egy kicsit az őrült kategória volt)

  VálaszTörlés
 5. Cesaro,jobb mint Reings?? jelen pillanatba,de nyugodt lehetsz,hogy az emberek jobban fogják kedvelni,mint Cesarot!!!
  Reings-be sok van,de mivel,most kezdik alakítani a karrierjét ezért még hosszú idő telik el,hogy olyan lehessen,mint Cena! plusz olyat is olvastam már,hogy akár ő lehet The Rock udóda,mivel Rock,már a filmek véget nem igen szerepel,mert drága és értékes. És mivel egy Rock karakter sokat hozott a WWE "konyhájára" így érthető,ha pótolni akarják,és ezt nem Cesaro fogja megtenni!!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ráadás az meg hogy jelen pillanat kevés a mozdulata?? Emberek,annyi pankrátor van már,saját mozdulattal,érthető,hogy nehéz egy új mozdulatot kialakítani,hogy az nem hasonlítson a másikéra!!

   Törlés
  2. Akkor használjon alap mozdulatokat de ne csak 2 mozdulatot csináljon egy meccsen mert az édes kevés a Shield-ből ilyen szempontból a leggyengébb Rollins se csinál sok sajátot de mindig húz valami váratlant amit nem is várunk tőle emellett technikás ügyes, Ambrose kicsit olyan közepes se nem túl erős se nem túl ugrálós de tökéletes karakter már most

   Törlés
  3. Van vagy több száz mozdulat, aminek kb 10-20%át láthatod a WWE-be. És mint ahogy Ádám is írta, használjon alapmozdulatot. Csak példa: régen a vertical suplexet kb mindenki használta, de most essek tőle seggre, hogy egy 20 perces meccs vége felé valaki megcsinálja.

   Törlés
 6. Szerintem is Roman nagyon jó pankrátor és végre nem Cenáról fognak szólni a PPV-k meg az egész WWE ennek örülök!! És mondhatsz rá bármit jobb mint Cesaero, mikrofonnal még nem az igazi de majd belejön

  VálaszTörlés
 7. Nagy powerhouse spearen meg superman punchon kívül szart se tud... Mark Henryt az életben meg nem tudná emelni akkor miről beszélünk... amúgy annyi kéne hogy levágassa ezt zsíros homár haját lehet hogy megkedvelném. Így viszont egy rossz Lorenzo Lamas utànzat. Meg ne emlegessék powerhouseként amikor Cesaro vagy Ryback tízszer erősebb nála. Lesnar meg pláne

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. gál andrás: ez komoj???? soha az életben nem tudná felelmelni??? akor az mi volt amikor roman vs. mark henry meccsen roman felkapta és adott neki egy szamoai dobást???? akkor csak ugy henry felmászott roman nyakába???

   Törlés
 8. Mi a francnak kell ide még egy szuperhős?? Így is van már 2 azokból is elegünk van. -.-"

  VálaszTörlés
 9. Reings egy szar... Ringben Batista szinten mozog, mikiben is. Cesaro jó a ringben, de a karaktere nekem speciel nem jön be. Amúgy, ha Reings John Cena helyébe áll, akkor megtörténik a várva várt Cena heel turn, vagy Cena visszavonul?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Cena még bőven nem most vonul vissza, lenyom szerintem még vagy 10 évet...

   Törlés
 10. Mi van veletek? Miért utáljátok Regins-t és miért imádjátok Lesnart? Lesnar mit tett az asztalra az elmult 10 évben? a Streak megtörésén kívül?? ( Ami nem Taker döntése volt)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig DE!
   Erről pedig CSAK ő dönthet!

   Törlés
  2. Azért mert Brock csinál több fajta mozdulatot csinál feladásos technikát nem is akármilyet emellett az MMA miatt talán a legjobb a ringben (test alkathoz képest) és még mindig hiteles a Fenevad karaktere előbb eltöri HHH karját majd streak-et tör a Fenevad aki pusztít ezért lehet szeretni vagy utálni de az emberek vágynak arra hogy valaki pusztítson (speciel én is :D )

   Törlés
 11. Marha jóóóóó Cenát nem éri meg dobni hiába utálják utáljátok Cena mindig is lesz !!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 12. Nagyon remélem hogy Reigns tényleg Cena helyére kerül és őt többet nem látjuk bajnok ként

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát....... Cena helyére senki sem állhat főleg nem Reigns ...nyert már valamikor valami komolyabb övet Roman?? Nem ......És Cena ??? Igen már 15 -szörös WWE heavyweight champion!!!

   Törlés
 13. jó lenne egy Shield viszály a főövért.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.