Header Ads

Óriási visszatérők a Raw-n! *SPOILER*

A tegnapi Raw adáson három személy is visszatért a WWE-be és sokak meglepetésére olyan dolgokat hajtottak végre, amire senki nem számított! Nézzük kik is ezek a pankrátorok és mi vár rájuk a jövőben!

Az első visszatérő The Miz volt, aki új karakterként egy beképzelt hollywood-i filmsztárt fog alakítani. Úgy tűnik a WWE végül úgy döntött, hogy mégsem tér vissza vele Ric Flair, mint a mendzsere, mert a vezetőség szerint, erre már egyáltalán nincs szüksége.

The Miz visszatérését Chris Jericho szakította félbe, aki előbb elintézte The Miz-t, azonban a Wyatt Family megjelent és elintézte az első vitathatatlan WWE bajnokot. Pletykák szerint Chris Jericho minimum egész nyáron a szervezetnél marad teljes munkaidőben, de ebből lehet, hogy több idő is lesz.

A harmadik visszatérő AJ Lee volt, akinek bár a terhességéről szóltak a korábbi hírek, úgy tűnik erről szó sincs, sőt! Megküzdött Paige-el és a korábbi díva bajnok visszaszerezte a bajnoki címet fiatal ellenfelétől! Valószínűleg a SummerSlam-re az ő viszályukat fogja felépíteni a WWE!

30 megjegyzés:

 1. Chris Jericho + AJ Lee = CM Punk

  De hát ő most boldog, amíg nem lesz másként, addig nem is fog visszatérni. Egész nap otthon ülhet, van neki sok pénze, ott van AJ, kell e neki más?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Y2J Forever és punk forever örökké.

   Törlés
  2. Halljátok Én olyan extázisba estem, amikor jött Jericho (ott azt hittem, hogy jön Punk...nem jött), DE amikor jött AJ na ott már tiszta hülye voltam...ugráltam, sikízotam, hogy "PUNK, PUNK, PUNK"!, de Punk még se jött xdd :(

   Törlés
  3. Chris + AJ = Punk :D ez jóóó ,és tényleg igaz :D most egy kicsit örülök :)

   Törlés
  4. Chrsi jericho + AJ Lee = CM Punk <- Ez hogy jött ki? Mert akárhogy számolom nálam soha sem ez a végeredmény... Biztos jó vagy matekból!... >.<
   Vendl Máté - Jericho visszatérésének mégis mi köze lett volna Punkéhoz?
   Még AJ-t megértem valamilyen szinten, de Y2J-t nem...

   Törlés
  5. KingofSwing Cesaro - Hát úgy, hogy esetleg Jericho nagyobb szóvitába keveredett volna Miz-zel, és akkor, hogy még fokozzák a hangulatot jöhetett volna Punk....vagy estleg monda volna Chris, hogy "Én vagyok a világ legjobbja!", ahogy mondogatta is, amikor Punkkal volt feudja, de mindegy hagyjuk ezt a Punkos témát!
   Ezt a Chris + AJ = Punk dolgot valaki magyarázza el, mert Én se értem....nem is fogom magamtól, mert nem szeretek ezen gondolkodni...nem is tudok min elindulni, hogy megértsem :/

   Törlés
 2. Na ezzel fogják nagyon felhergelni a közönséget. AJ Lee visszatért,CM Punk pedig sehol mivel visszavonult.
  Hát ez így nagyon szar lesz hogy csak AJ jött vissza.

  VálaszTörlés
 3. Ez baromság... Punk tuti a szervezetnél van, szerintetek ha visszavonult volna nem keresett volna állást máshol? Punk nem hagyná hogy az asszony tegye a pénzt az asztalra minden hónapban

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amíg szerződésben van a WWE-vel addig nem mehet másik céghez.

   Törlés
  2. Írtsuk ki a rühes állatokat :()

   Törlés
  3. Nem bootista,hanem Batista fan vagyok!
   Ettől független legalább annyira kedvelem Punkot is,és remélem,hogy visszajön(nem fog),de a WWE-t Batista miatt kezdtem el nézni!
   Nem tudom,honnan jött ez a bootista,igaz 2010-ben vot már badtista,meg quitista is de leszarom!
   Ő a favoritom imádom,és mindig is imádni fogom,már csak 2009,meg a retro idők miatt is!

   Törlés
 4. Tehát a terhesség full kamu volt !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát akkor remélhetjük hogy a visszavonulás is csak kamu volt

   Törlés
 5. Animal12 ha meg szerződése van még akkor azt kell tennie amit McMahon mond vagy fel kell bontania a szerződést

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ő saját maga nem bonthatja fel, csak a WWE, de azt nem akarja Vince. Igazából semmi olyat nem csinálhat/csinál, ami nem tetszene a vezetőségnek pl.: rosszakat mondana a cégről, mert akkor perbe foghatnák, eleve az is egy kisebb meglepetés, hogy eddig ezt nem tették meg. Ha nem pankrációs szervezetre gondoltál, akkor mehetne dolgozni, de hát van pénze, akkor meg minek menjen?

   Törlés
  2. Kipiheni a seruleseket :) es jon

   Törlés
  3. Punk Cm erről már korábban nyilatkoztak,a wwe Punk beleegyezése nélkül is meghosszabbíthatja a szerződését,akár akarja,akár nem.
   És így Vincenek nem kell attól tartania,hogy Punk valami olyasmit nyilatkozik,ami"nem tenne jót a biznisznek"mert az szerződésszegés lenne.

   Törlés
 6. Válaszok
  1. Minek, hogy eztán 2 hét múlva lesérüljön? Meg amúgy sem produkál már semmit a ring-ben, olyan mint egy pattogó medicinlabda...

   Törlés
 7. De ez hülyeség... minden szerződést fel lehet bontani, ha meg nem bonthatja fel(ilyen nincs) akkor meg nem léphetne le!! akkor Vince ugráltathatná.... ilyen nincs

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen fellehet, de Punk nem teheti meg, csak a WWE. Azért hagyja nyugton Vince, mert akkor azt érné el, hogy sose működne együtt a WWE-vel Punk. Gondolom próbálják is csábítani, lehet már meg is egyeztek.

   Törlés
 8. Rohadt jó egy Raw volt.
  De amilyen meccseket bejelentettek a battleground-ra istenem... Megint Battle Royal? Minek, miért kell havonta kettő? Meg Cena vs. Reigns vs. Kane vs. Orton, már látom, hogy ez még szarabb lesz mint a WWEWHC Ladder Meccs a MITB-en....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja, jó RAW volt, sokkal tutibb mint a MITB. Úgy tűnik a sokkfaktort a PPV utáni első nyersre hagyják.

   Törlés
 9. akkor viszont wyatt jerricoval meccsel bg-n

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vagy még sokkal tovább, egyébként én tudtam, hogyha jön Jericho Wyatt-el fog feud-olni és valószínű rohadt jó is lesz, szerintem a kreatívok szabad kezet adtak nekik a story írásban, csak gondolom ellenőrizniük kell.

   Törlés
 10. Wyatt vs Jericho szerintem az év feudja lehet ha odafigyelnek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eddig nekem a Bryan - Kane feud tetszett, de el lett baszva!
   Jót tenne Jerichonak megint egy feud. Legutóbb tavaly nyáron volt neki Közte és Cryback -ahogy Jericho- között

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.