Header Ads

Mi lesz Chris Jericho sorsa a visszatérése után?

Chris Jericho a saját podcast műsorában beszélt a hétfői visszatéréséről a WWE-be, ahol előbb a szintén visszatérő The Miz-t intézte el, majd megtámadta őt a Wyatt Family, ezzel elindítva Bray Wyatt és Chris Jericho között egy viszályt ami a SummerSlam-en zárulhat!

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/002/636/405/Jericho2013_crop_north.jpg?w=542&h=361&q=75

Chris Jericho elmondta, hogy bár számára most még mindig a Fozzy az első, de mivel az utóbbi időben rengeteg szabadideje van és a szervezet egyik fő írója egy remek történettel kereste őt meg, ezért elvállalta a visszatérést.

A jelekből úgy tűnik, Chris Jericho a SummerSlam-ig Bray Wyatt-el lesz viszályba, aminek a korábbi tapasztalatok alapján úgy tűnik az lesz a célja, hogy a fiatal Bray Wyatt legyőzze a tapasztalt Chris Jericho-t, de mivel a pletykák szerint Chris Jericho őszre is marad, ez még egyáltalán nem biztos.

18 megjegyzés:

 1. Nem tetszik nekem, hogy ennyire legyengítették az ilyen veteránok karaktereit. Chris Jericho-t az egyetlen vitathatatlan bajnokot legyőzné a kezdő Bray Wyatt. Kane a nagy vörös szörny talpnyalóvá válik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És ha a kis táncikálóó fa*szjankóó (Fandango) legyőzte a WM-en, akkor wyatt, miért ne tehetné meg?

   Törlés
  2. Jericho az egyetlen vitathatatlan bajnok? Csak az első, mivel voltak a regnálása után is regnáló Undisputed csempek: Triple h, Hogan, Rock, Lesnar.

   Törlés
  3. De hhh kapta meg az wwe undipusted championshipet ami a legszebb öv volt az volt a spinner wwe öv elött. UI: nem angolosoknak az undipusted = vitathatatlan és ric flair avatta be. A ringben volt akkor taker hhh és flair

   Törlés
 2. De Jericho nem is térne már vissza másért ő csak segíteni akarja a fiatalokat, ha figyelted akkor láthattad, hogy az utóbbi években csak ezt csinálta. Mást már nem is vállalna szerintem.
  Meg amúgy nem tudlak titeket megérteni múltkorában az volt a baj, hogy "jönne a visszatérők és elveszik a lehetőséget azoktól akik minden adáson itt vannak", most meg jön Y2J és az a baj, hogy ő meg segíti őket...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem azért még egy utolsó övet megérdemelne visszavonulása előtt.

   Törlés
  2. Majd visszavonulása előtt, de nem most fog.

   Törlés
  3. Gyerekek, hát Jericho sose lesz már bajnok. Olyan gyenge a karaktere, hogy az már szomorú, de ő akar segíteni az ifjú lovagoknak harci tapasztalatot szerezni, ami jó dolog. Amúgy is neki a bandája az első, először ott akar Grammy díjat nyerni, amit sose fog megkapni, de hát megtörténhet, mint az is, hogy Costa Rica ott van a nyolc közt a vébén.

   Törlés
  4. Elég gyenge segítség. Segíteni úgy kéne, ha megmarad a jó erős karaktere mint egykoron és úgy legyőzné őt nagy ritkán valaki, de az mi, hogy egyszer csak átváltott erre aztán azóta minden fiatal újonc megveri, evvel kb. nem hogy nem segít hanem csak magát is teljese legyengíti. Illetve addig persze segített míg megvolt az erős karaktere, de ez már régóta elveszett. Inkább a szervezetnek kéne jól felépítenie a fiatalokat, nem egy mártírt csinálni, mert ez nem hogy hosszú távon nem működik, hanem már az elején megbukik.

   Törlés
  5. SC: teljesen jogos. Az nem segítség, hogy folyamatosan kikap mindig, aztán akkor aki elveri az most mekkora király lesz emiatt. Kis túlzással már mindenki legyőzi őt is. Nem akarom leszólni, de ez jelenleg akkora siker, mint ha valaki legyőzi Kofit vagy Zigglert.

   Törlés
  6. Szerintem azért van ez, mert úgy vélik, hogy a név elég ahhoz, hogy valakit felfuttassanak. Korábban is voltak ilyenek, például a DX-Hart Dynasty feud, Undertaker-Heideinreich(remélem jól írtam, 2004-ben az Survivor Seriesen meccseltek egymással), Kurt Angle-Eugene, HHH-Eugene(bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Eugene comedy karakter volt, és amikor Trips-el, meg Angle-el feudolt, akkor velük sem tudták, hogy mit kezdjenek).

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Brokkoli példát vehetne róla. Viszont Shryen-nek félig igaza van. Jericho 2012-es visszatérése óta egy csinos lose streaket cipel a vállán. Ennek a lose streaknek a tetőpontja a 29-es WM elszenvedett Fandango elleni veresége volt. Szóval tényleg ráférne már hogy nyerjen egy nyamvadt feudot mert kezd hiteltelen lennia dolog... :( Mindezek ellenére egyik kedvenc pankrátorom Christian mellett !!!

  VálaszTörlés
 5. ezmost nemtartozik ide de kik lesznek a WWE 2K15-ben a Wyatt család meg ezek is benne lesznek már ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Majd októberben megtudod... :D

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.