Header Ads

Ki lesz az új interkontinentális bajnok? Cesaro a legesélyesebb!

A korábbi interkontinentális világbajnoknak, Bad News Barrett-nek a vállsérülése miatt le kellett adnia a bajnoki övét, aminek köszönhetően július 20-án, a Battleground gálán egy battle royal mérkőzésen fog eldőlni az új bajnok személye!

http://i.myegy.to/images/c28452367f8f.original.jpeg

Belső információk szerint a WWE vezetősége azt szeretné, ha Cesaro lenne az a személy, aki a gálán megnyerné a battle royal mérkőzést, csak úgy, mint a WrestleMania-n, és így ő lenne az új bajnok.

A mérkőzésre eddig a következő személyek vannak hivatalosan bejelentve, de ez a lista, természetesen még bővülni fog: Cesaro, Kofi Kingston, Damien Sandow, The Great Khali, Rob Van Dam, Dolph Ziggler, Big E, Ryback, Curtis Axel, Alberto Del Rio és Bo Dallas.

10 megjegyzés:

 1. Del Rio vagy Ziggler lesz az I.C és Cesaroval fognak fudozni

  VálaszTörlés
 2. Battle Royal.... Miért kell állandóan? Na mindegy, ha nyer Cesaro akkor nekem mindegy. Hátha így, hogy mellette van Heyman csinálnak az övnek egy ki presztízs, egyébként eddig ebből a mezőnyből egyértelmű, hogy ő nyer! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még a végén Bo Dallas lesz az új bajnok! :o

   Törlés
 3. most képzeld el, hogy megnyerné Cesaro és egy Heyman-feud keretében megjönne Lesnar.. de persze nem.. hol van az leírva, hogy az interkonti cím ennyivel kevesebb mint a WWEheavy? na mind1, ha Cesaro megnyeri ezt is, lehetnek még érdekes meccsek

  VálaszTörlés
 4. Szerintem is neki kellene,mivel mostanság elvesztette a pusht,az az öv adna neki egy kis löketet.

  VálaszTörlés
 5. Cesaro-nak, Zigglernek, RVD-nek és talán Rio-nak lehetnek reális esélyei a győzelemre. Zigglernek kéne győzni és akkor lehetne egy Cesaro-DZ feud.

  VálaszTörlés
 6. Persze és mi lesz The Great Khali-val ?? Régen milyen nagy karaktere volt, mikor anno Debütált a WWE-ben Undertaker ellen. Most meg.... a WWE csinált belőle egy táncoló bolondot....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért, te talán bajnoknak akarnád azt az antitalentumot??

   Törlés
 7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 8. cesaro-t ziggler-t és ryback-et nézném meg ic bajnokként

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.