Header Ads

John Cena minden idők legnagyobb bajnoka!

Mióta a Money in the Bank gálán John Cena megszerezte a WWE nehézsúlyú világbajnoki címet és ezzel tizenötször világbajnok lett a WWE-ben, a pletykák szerint sokan úgy emlegetik őt a színfalak mögött, mint minden idők legnagyobb pankrációs bajnokát!

http://4.bp.blogspot.com/-l10DxSQoVPE/U73WqDpV2HI/AAAAAAAAMto/jy-bWoIC0LA/s1600/WWE+Has+Made+It+Too+Obvious+John+Cena+Is+Winning+at+Battleground.jpg

Bár a 15 bajnoki címével John Cena jelenleg még elmarad Ric Flair bajnoki címeinek a számától, azonban annyi biztos, hogy John Cena-ban minimum még öt év van, ennyi ideig semmiképp sem szeretne visszavonulni, ezt pedig csak egy sérülés akadályozhatná meg.

Ennek következtében elég valószínű, hogy John Cena karrierjének a végére már több világbajnoki címet fog birtokolni, mint Ric Flair, azaz ő neki lesz minden idők legtöbb világbajnoki címe. Természetesen már több éve lehet arról is hallani, hogy sokan nem szeretnék, hogy ez megtörténjen, mivel John Cena nagyon messze áll Ric Flair-ről tehetségben.

17 megjegyzés:

 1. azert emlegetik minden idok legnagyobb bajnokakent mert az is

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na akkor emberek, 3..2..1.. olthatjuk :D

   Törlés
  2. Jujj de nagy bajnok :OO Szupercína forevör. <3333. Márk tudod... Nevör giv áp.:$$$

   Törlés
  3. en nem szeretem cena-t de az igazat elismerem

   Törlés
  4. Én nekem meg kedvencem !!!
   És Richardka akkor te csináld John Cena után na hajrá verd szét Brock esnar-t ,The Rock-ot,Bray Wayettéket kíváncsi vagyok rá neked hogy menne :)

   Törlés
 2. Flair se volt valami nagy tehetség.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen véletlenül kapott saját jogán, a four horseman miatt HoF gyűrűt. És teljesen véletlenül fog kapni az Evplution miatt.
   A whooo-zás és a to be a man, you need to beat the man is teljesen véletlenül mégma is. Az ezeregy videóról nem is beszélve. Ez a faszi még karrierje végén is év meccsét nyomot HBK-vel. Ő volt a legjobb ellenfél, mindenkit naggyá tett és ez az ő zsenialitása!

   Törlés
  2. Nézd meg a 3 Ricky Steamboat elleni 3 meccsét (minden idők legjobb meccsei), meg a Terry Funk elleni "IQuit" meccsét! Lehet, hogy a WWF/E-n belül nem teljesített húúú de nagy dolgokat, de ő tényleg minden idők legnagyobb wrestler-e.

   Törlés
  3. Ott ez elejét jól leírtam... >.<

   Törlés
 3. http://xat.com/magyarwwekozosseg Egy wwe chat jöjjetek minél többen!

  VálaszTörlés
 4. De jó lesz emlékezni a mi minden idők legnagyobb pankrátorunkra. Csak azt nem tudom mi lesz megemlítve a neve mellett és micsoda történelmi videók fognak születni róla, ez a csodás, látványos befejező mozdulata? Esetleg néhány brutálisabb és értékelhető momentuma, ami annyi mint más pankrátornak 1 éve a régi szép időkbe? Csodás, igazi klasszikus, izgalmas, történelmi személy. Csak kár, hogy igazából a világ legunalmasabb és legszürkébb pankrátora, persze ezt a WWE nek köszönhetjük, nem Cena nak mint személynek. Jah meg, hogy odaadták neki állandóan az övet, mert igazából nem volt nagyon más alternatíva? ÓÓÓÓz igeeeen... Rock al is az évszázad meccsét és sztoriját vívták, 2 hatalmas személy, 2 külön era vezetői, ez már majdnem olyan volt mint a bokszban a Thrilla in Manila. De csak majdnem... Jah meg a once in a lifetime vagy mi volt haha Igazi bajnok, the champ is here.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó lesz emlékezni tényleg a hatalmas momentumokra, mint amikor úgy kapott bajnoki címmeccset, hogy ott se volt adásokon 2-3 hétig, mert műtötték. Meg persze a Twice in a lifetime. Meg amikor MitB-t nyert, amikor ígyis úgyis adnak neki övmeccset ész nélkül.

   Törlés
 5. Hehe, a címen jót nevettem, köszi! :D

  VálaszTörlés
 6. Nem tudom mit kell ezen ki akadni, igen is ő minden idők legnagyobb bajnoka (vagy csak az lesz), ez nem egyenlő a legjobbal...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, csak az emberiség 95% -nak sajnos, és ez itt a probléma.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.