Header Ads

Három lehetséges mérkőzés a SummerSlam-re! Két főmérkőzés lesz!

Közeleg a nyár legnagyobb gálája a WWE-be, azaz a SummerSlam, amelyre már régóta pletykálnak mérkőzéseket, azonban az első hiteles forrás alapján most három olyan mérkőzést tudhatunk meg, ami szinte egész biztosan megrendezésre fog kerülni!

http://www.wwe.com/f/styles/ep_trending/public/video/thumb/2012/04/20120423_raw_contractsigning-REV.jpg

Az első ilyen mérkőzés Seth Rollins és Dean Ambrose között lesz, a két egykori Shield tag egymással fog megküzdeni, a mérkőzés tétje pedig valószínűleg Seth Rollins Money in the Bank táskája lesz, amit csupán Kane közebe avatkozása miatt nem Dean Ambrose szerzett meg.

A másik mérkőzés, amely egyben a gála egyik főeseménye is lesz, Triple H és Roman Reigns között fog zajlani, akiknek a viszályát a WWE már több hete elkezdte építeni.

A gála tényleges főmérkőzése pedig ahogyan azt már meg is írtuk, feltehetőleg egy John Cena kontra Brock Lesnar mérkőzés lesz a WWE nehézsúlyú világbajnoki övért!

12 megjegyzés:

 1. A Rollins vs. Ambrose tetszik, annó olyan meccseket nyomtak az FCW-ban, hogy csak néztem, de nem értem miért kellett ebből az egészből kivenni Reigns-et, szerintem mindenkit érdekelte volna az a Triple Threat meccs.
  HHH talán majd kihúz valamiféle inring-et Reigns-ből, legalább is remélem, hogy nézhető meccs lesz.
  Ez a Cena vs. Lesnar sem hangzik rosszul de mindenképp kell valami meccstípus hozzá mert amúgy nézhetetlen lesz, mondjuk egy No Holds Barredd vagy valami, mert akkor tudnának is valami érdekfeszítőt mutatni, mint a 2012-es Extreme Rules-on.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mondjuk Hell in a Cell is jó lenne, csk azzal az a baj, hogy olyan PPV már van! Legutoljára a Summerslamen Hell in a Cell mérkőzés 2008-ban volt Edge és Undertaker között, ami egy baromi jó meccs volt
   A Last man Standing meccs se lenne jó, mert Cena mindig feáll!
   Egy Tables meccs viszont lehet jó lenne!

   Törlés
  2. Tables meccs főmeccsnek? Lesnar és Cena között?! Ez hülyeség.xd
   Most gondolj bele, The Beast vs Superhero:D Nem épp az asztal meccs illene ide. Egy Hell in a Cell meccsnek én is nagyon örülnék, azonban sokakkal ellentétben, én Cena mellett vagyok. Lesnar nem igazán érdemli meg szerintem az öveket. Nincs értelme annak amit csinál.. Cena minden héten ott van, és küzd, bár egy Heel Turn jót tenne neki. Lesnar pedig néha feltűnik.. Mit akarnak még kihozni belőle? Megtöri a megtörhetetlent, (Tudom, hogy Taker akarta.) Aztán a Summerslam-en WWEWHC bajnok lesz?

   Háát... akkor szerintem már inkább Cena ;)

   Törlés
  3. Én úgy vagyok vele, hogy tök midnegy, hogy ki nyer! Iron man match?
   Egy First Blood is jó lenne, de az már nem lehet a gyerekek miatt (?)
   I Quit meccs is fasza lenne, de Cena sose adja fel!

   Törlés
  4. Az már valami lenne ha brock lesnar legyözte cm punk 2x legyözte hhh és megtörte a streaket és megszerzi a wwewhc cimet közben 1 i quit meccsen feladatja cenaval

   Törlés
 2. Rollins v. Ambrose jólesz, a Cena v. Brock olyan lesz amilyen..., a HHH vs Roman meccsnek meg gondolom a sztorija lesz jó, de hátha HHHval képes lesz jó meccset csinálni, bár a TripleThreat meccset én is jobban megnézném :D

  VálaszTörlés
 3. Szerintem Lesnar bajnok lesz.

  VálaszTörlés
 4. ÁÁÁ,de megnézném Lesnart bajnokként!
  Roma szerintem átgázol HHH-n,a táskás meccs is tetszik,bár tavaly is agyonspoilerezték,hogy a Sandow vs Cody meccs a táskáért lesz,és tessék sima meccs volt.
  Amúgy tök mindegy szerintem egyikük sem áll készen a WWEWHC-re,talán majd pár év múlva...

  VálaszTörlés
 5. Komolyan, ha Cena megveri azt, aki legyőzte az Undertakert felhagyok a WWE nézésével. Mondjuk ki is nézem a cégből, hogy Super Cena-t teszik győztessé és nem Brock Lesnart.

  VálaszTörlés
 6. Akkor ne nézd mert tavaly elött a extreme rules meccsen megverte

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.