Header Ads

Ezért tiltották be Cesaro swing mozdulatát!

Aki figyelmes volt az észrevehette, hogy az utóbbi időben Cesaro nem használta a swing kivégzőmozdulatát, pedig néhány hónapja még ki lett kiáltva a swing királyának! Egy interjúban Cesaro elárulta, hogy a WWE megtiltotta neki ennek a használatát. De vajon miért?

http://i.ytimg.com/vi/6v8Ky-7BR9M/maxresdefault.jpg

Erre a kérdésre Cesaro sem tudott pontosan válaszolni, de a legvalószínűbb feltételezés szerint azért, mert a WWE heel-ként szeretné érvényesíteni Cesaro-t a WWE-ben, emiatt a mozdulat miatt pedig a közönség nagy része egyre jobban megkedvelte őt és ez nem tesz jót egy heel karakternek.

33 megjegyzés:

 1. Hülyeség semmi köze a Swing-nek ahoz hogy Cesaro Heel.Kedvelni pedig azért kedvelik mert jó pankrátor.CM Punk-ot is szerették Heel ként és Face ként pedig sokáig alakitotta a Heel karaktert.Szerintem Vince McMajom csak éppen unatkozott

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. az amúgy is 5 mozdulatos moveseteket is lecsökkentik.. van ész :D

   Törlés
  2. Hát azért Claudionak (és/ Cesaronak) nagyon sok mozdulata van, de általában ezeket még a tehetségesebbek se nagyon használják, mindet nem.

   Törlés
  3. itt egyiknek sincs sok mozdulata
   csak azért most válaszolok mert eddig agyaltam, hogy ki lehet az a Claudio... :D ez Cesaro polgári neve? vagy mi?:D ki ez?

   Törlés
 2. Van egy emberem akire reagál a közönség! Igen! Ez az! De...na b@sza meg, hát nem heel karaktert alakit akit "útálni" kell. Mit csináljak? Oooo hát persze! El veszek tőle egy mozdulatot!
  Van itt ész és logika!

  VálaszTörlés
 3. Ez hülyeség,eddig face karaktert akartak belőle csinálni,aztán,mikor kezd összejönni,berakják Heyman mellé,ami nem is lenne baj,de most már itt van Lesnar,Cesaro meg el van felejtve,erre még a védjegyét is elveszik?
  Nagyon kreatív.

  VálaszTörlés
 4. Kit érdekel, hogy egy heel karaktert szeretnek? Én úgy tudtam, hogy a heel azért heel, mert olyan dolgokat tesz, nem azért, mert a közönség negatívan reagál rá. Más helyen is imádják a rosszfiúkat, filmekben, bokszban, mma -ben, stb... Lehet, de csak lehet, hogy ha a face karakterek nem lennének ilyen unalmas szarok, meg egyszerűek, a heel ek meg sokkal érdekesebbek akkor nem ez lenne. De hát mit várunk mikor Cena karakteréhez sem mernek nyúlni (és itt nem egy heel turn re gondolok most)mikor már lassan mindenki gyűlöli, pedig 3-4 éve még ő volt az Isten és nyilván ennek fel kéne kutatni az okát és helyrehozni, de nem...

  VálaszTörlés
 5. Vagy azért szünt meg mert akivel megcsinálta az elokádta magát xD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Khalinak biztos nem tett jót

   Törlés
  2. Khali-t rendesen sajnálom.. valahogy már amikor megy, akkor is félek, hogy összeesik. Nagyon durva, neki már nem kéne a ringbe mennie.

   Törlés
  3. Swis Superman Titus Oneil elokadta magat JBL kalapjaba

   Törlés
  4. szerintem a saját döntése, hogy itt van még
   minden meccsen az életével játszik
   ekkora ember csoda, hogy él még.. persze Istenments' , hogy meghaljon csak értitek..
   az ekkora embereknek nem szokta birni a szive kiképzést

   Törlés
 6. Biztos nem ez a valódi indok. Vagy nem elég "agresszív" mozdulat vagy Cesaro ezt nem tudná évekkel később már csinálni nagy emberekkel (karokat, térdet nagyon terheli) és inkább most hagyja el mint mire hiperszupersztár lesz. Szerintem...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyugodtan elhiheted, hogy ez valódi indok. Persze nem 100%, de először is a WWE-t annyira nem szokta érdekelni, hogy kinek mi terheli a szervezetét majd évek múlva, hisz szívesen hoznak vissza sérülés miatt felépülésből akárkit, ha épp úgy tartja kedvük. A másik pedig, amit SC írt előttem, nagyon rosszul tudnak karaktereket kidolgozni, emiatt mindig azon kell dolgozni, hogy a heeleket ne kedveljék. Szóval ez a lehetőség bőven belefér.

   Törlés
  2. ugyan.. miért kell a heelt utálni? szerintem elég ha a face pankrátorok utálják őket

   Törlés
 7. ez komoly valakinek a mozdulatán függ hogy jó vagy rossz most hogy megkedvelték Cesaro (körhinta mozdulatát) most azért lesz ő jó ember ?

  VálaszTörlés
 8. Ezek szerint mégse tiltották be, tegnapi raw-on is használta...

  VálaszTörlés
 9. Tegnap a RAW-on is használta Cena ellen ! Méghogy betiltották....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyszerű meccs lehetett volna, változatos volt, csak Cena annyi botch-ot csinált...
   Sajnos meglátszik rajta, hogy nem gyakran hoz össze ilyen változatos, fordulatos meccset.
   Viszont itt merül fel a kérdés bennem, ha képes erre a sok mozdulatra - mert képes - akkor miért nincs annyira igényes, hogy mással is ilyen meccseket toljon?

   Törlés
  2. mert nem az a szerepe!
   Cesaronak bizonyitania kell Hunternek, Cenának meg bizonyitani kell, hogy bir birkózni és kitud állni Lesnar ellen
   ha mindig ilyen sztorik lennének talán mutatna magából többet is
   különben nem értem én ezt..... Bray Wyatt is mehet a süllyesztőbe már előre látom.. pedig az egyik kedvencem, idióta és a promoi is hangulatosak és jók

   mostmár csakugyan 3 karakternek sikerült fent maradnia
   1, John Cena
   2, Randy Orton
   3, Brock Lesnar
   + a jobberek tökéletlen karakterei

   amúgy mindenki süllyesztőbe megy.. nem hsizem el, hogy ilyen balfasz a vezetőség...
   meg ez a sok adás is... elég lenne a Raw és a Smackdown

   Törlés
  3. Nem az a fő gond, hogy sok adás van. Simán megélhetne mind.

   NXT-n mennének a felvett kezdő pankrátorok, lazább, rövidebb, pörgős sztorikkal.
   Main Event. Itt a frissen felvett, vagy tesztelendő pankrátorok birkóznának az éppen ráérő, vagy sztoriba beleillő emberkével (Ryback féle handycap meccsek). Full jobber feszt. :D
   SmackDown. Ide kerülnének a B kategóriás, pihentetendő, NXT-ből frissen kikerült nevek. Komoly rövid sztori, több övváltás, esetleg a sztorik leszálló ágai itt fejeződhetnének be, de a show RAW színvonal. Ide beférne a PG is.
   Raw. Ez megmaradna zászlóshajónak, ide jönnének a full push-ban lévő pankrátorok, komoly, hosszú, csúcsponton lévő sztorikkal. Itt full felnőtteknek szóló tartalom menne.

   Mindegyik show-nak meglennének a saját pankrátorai, kivétel a M.E., csak sztori miatt, vagy draft alatt lenne mozgás. Így néha lehetne egy NXT vs SD sztori is, vagy ugye más felállások.
   Több lehetőség lenne, mert ok, hogy behozzuk a patriotizmust, a karakter vs karakter, árulás, heel turn dolgokat, de egy idő után ez is unalmas lesz. Egy gigantikus, "szervezet" vs "szervezet" dolog jobban odacsalja a rajongókat, a reklámról nem is beszélve.

   Engem továbbra is érdekelne, hogy mi a konkrét vezetői indok arra, hogy nem így megy a szervezet! Anno az invasion idején nagyon ment a szekér, pont emiatt...

   Törlés
  4. Kifelejtetted a Superstars-t.:D Bár lehet már nincs:D

   Törlés
  5. téged a cég elejére! :d :D :D de amúgy teljesen egyet értek
   viszont sok az adás mert egy percet sem pihennek a pankrátorok
   álandó utazás van

   Törlés
  6. nagy az az USA.. nem úgy megy mint itt, hogy na Szegedről elugrok HMV-re és az dúrván 20 perc :D
   elég nagy távolságok vannak.. időigényes.. utazás és munka megy folyamatosan

   Törlés
  7. Vannak sokan, ha mindenki csak egy műsorban szerepel és egy House show-ban, akkor sztem az tartható. A superstars-t kifelejtettem, bár sztem annak is main event jellegű szerepköre van, így azt is tesztműsornak szánnám. Ja és mindegyik nagyobb műsor élére egy Zeb Colter, Heyman szintű embert tennék. Ők még tudják mit csinálnak!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.