Header Ads

Dean Ambrose nem fél semmitől és senkitől a WWE-ben!

A WWE hivatalos oldalán a napokban megjelent egy friss interjú az egykori Shield tag-al, Dean Ambrose-al, amelyben Ambrose elmondta, hogy ő az egyik legőrültebb pankrátor a WWE-ben és nem fél senkitől, mivel már átélte a legrosszabbat!

http://mindofcarnage.files.wordpress.com/2014/01/ambrose.jpg

"Számomra nincsenek jelenleg rossz körülények a WWE-ben, mivel karrierem során már átéltem a lehető legrosszabb helyzeteket is. A WWE-ben nincs félnem senkitől és semmitől, mert bármi történjen is velem, az nem lehet olyan rossz, mint amit már átéltem. Karrierem során olyan groteszk dolgok történtek a testemmel a mérkőzéseimen, amit el sem lehet mondani. A sérüléseim tönkretették a testem. Egy TLC vagy egy NO DQ mérkőzés számomra már nem jelent semmit, nem félek attól, hogy mi fog történni velem, inkább azon gondolkozok, hogy mit tehetek a ringben ha nincsenek szabályok."


Aki nem tudná, Dean Ambrose a WWE előtt majdnem három évet töltött a CZW-ban, ami jelenleg a világ egyik legbrutálisabb pro-wrestling szervezete.

6 megjegyzés:

 1. szerintem jobban megerdemelte volna a taskat mint Rollins

  VálaszTörlés
 2. Jogosan mondja amit mond...
  https://www.youtube.com/watch?v=CWtK1PM7rSE

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha a WWE-ben fele ilyen brutális meccs lenne,legalább egyszer egy évben akkor szerintem hozná a nézettséget . Az a baj a No DQ meg a TLC meccsekkel,hogy nem nagyon tudnak újitani.
   No DQ-n mindig szék van,meg kommentátori asztal törés,esetleg rendes asztal törés,néha kendó bot,meg a lépcsők :P annyira unalmas már

   Törlés
  2. Hát igen, a hardcore mérkőzések voltak viccesek. Nem volt semmi amikor a rajzszögekbe csapták bele a másikat, azért ott legalább 60% ban reális volt a dolog nem csak a műesés. Elég megnézni Edge-et hogy nézett ki a Foley-s meccse után. Mondjuk az még mindig lószar nem volt egy ilyen meccshez képest. Konkrétan fűrésszel vágtak ennek a faszinak a fejbőrébe...

   Törlés
  3. H3lios!!! Te vagy a nap hőse! Nem is emlékszem mikor láttam ilyen meccset utoljára!!! Hát amikor a közönség elkezdte kántálni a " use the clock" mondatot, én be sírtam! :-) Az első fűrészes résznél meg, meg kellet állítanom a video-t! Nekem eddig is ő volt az abszolút fav a Shield-ből, de ha ezek után nem lesz egy kisebb regnálása mint WWE bajnok( vagy ki tudja, hogy akkor milyen öv lesz) akkor tényleg nincs igazság ezen a földön! Ès én ma még Undertaker Vs. HBK akartam nézni.

   Törlés
 3. aki majdnem 3 évet lehúz a CZW-ba az nem csoda hogy nem fél senkitől

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.