Header Ads

Daniel Bryan-nek újabb műtétre lesz szüksége? Késhet a visszatérés!

Daniel Bryan a vasárnapi Money in the Bank gála kick-off műsorában szerepelt, ahol egy interjút adott Michael Cole-nak! Daniel Bryan nem tudta megnyugtatni a rajongóit, mivel úgy tűnik, újabb műtétre lesz szüksége!

http://static.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2014/05/wwe-raw-daniel-bryan-thanks-the-fans-2184944.jpg

A korábbi WWE nehézsúlyú világbajnok elmondta, hogy a gyógyulása lassabban halad, mint azt várták és az erő még nem tért vissza a testébe, ezért az orvosok azt fontolgatják, hogy újabb műtétet kell majd végrehajtani Daniel Bryan-en.

Továbbá azt is hozzátette, hogy ennek köszönhetően, valószínűleg később tér vissza, mint az tervezték, tehát a SummerSlam-ig szinte biztosan nem, de amikor visszajön, erősebb lesz, mint valaha. Közben az újdonsült WWE nehézsúlyú bajnok, John Cena a Raw-n elmondta, hogy amikor Daniel Bryan visszatér, természetesen megkapja a visszavágó lehetőségét!

14 megjegyzés:

 1. Akkor nagyon valószínű Lesnar lesz az új bajnok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na majd ezek után volna jó egy no DQ Lesnar Punk visszavágó, de hát ez már csak álom marad.
   Mondjuk pénzzel mindent meg lehet venni.

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Reméljük hogy vissza fog térni ,nélküle már nem lennének olyan jók a WWE adásai! :(
  Az biztos ,hogy ha a SummerSlam-en tér vissza akkor hatalmas push-ban fog részesülni! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor is nagy pushban részesítik, ha nem a SummerSlamre tér vissza.

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Én megnéznék egy Cena vs. Bryan II-t (a tavalyi meccsük rohadt jó volt), a SummerSlam-en ahol Bryan nyerne és Rollins váltaná a táskát mint tavaly Orton, uhh az rohadt jó lenne (de van egy olyan érzésem, hogy Seth elfogja veszíteni a meccset amikor beváltja a táskát).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rollinsot én nem tudnám elképzelni bajnoknak

   Törlés
  2. Még én sem... De kitudja lehet, hogy elhúzzák addig a beváltást mint Ziggler-nél, bár Rollins most sokkal erősebb mint Dolph volt amikor beváltotta a táskát. Minden esetre nem kellene elcseszni a tatyót mert ez tényleg jó ötlet alapjában véve arra, hogy valakit fel tudjanak nyomni Main Event-be.

   Törlés
  3. Legalább rollins nem jelenti be hogy mikor váltja be a táskát(ami tök jól néz ki) ,mikor cena az hihetetlen volt akor minek nyerte meg bár akkor a big show nyert volna :-x

   Törlés
 6. Szerintem magát a táskát fogja elveszíteni Ambrose vagy Barrett ellen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Volt már rá példa Edge is így nyerte a 2.táskáját.

   Törlés
 7. Nem, én még nem tudném elképzelni Seth et bajnoknak viszont szerintem a SurvivorSeries-re már lesz olyan erős karaktere főleg ha átmegy face be gondoljunkcsak Cesarora. Seth meg fogja szerezni az öveket szerintem akármennyire is gyengének látjátok

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.