Header Ads

Brock Lesnar visszatérése UPDATE

Eddig úgy tűnik, hogy Brock Lesnar majd megveri John Cenát a WWE World Heavyweight bajnoki címért, és a bajnoki uralkodása egészen sokáig fog tartani.

Most annyi új információ tudódott ki, hogy Lesnar majd a Battlegorund-on tér vissza Triple H "B terveként", miután Cena megvédte a bajnoki címét. Eddig az biztos, hogy ott lesz a SummerSlam-en, a Night of Champions-ön, a Royal Rumble-ön, és a WrestleMania 31-en. Valamint még az is biztossá vált, hogy sokkal többet fog dolgozni, mint amikor part-time szerződése volt. Eddig minden jel arra mutat, hogy Lesnar megnyeri majd a bajnoki címet, és a WrestleMania 31-en Roman Reigns ellen fogja megvédeni azt. Ez egyben azt is jelentheti, hogy Daniel Bryan egy időre kikerül a képből, vagy akár Lesnar ellen fog menni a bajnoki címért, amit nagy valószínűséggel nem nyerne meg.

14 megjegyzés:

 1. Ez egész jónak tűnik, de ha nem lesz ott a Hell In A Cell-en, Survivor Series-en, TLC-n, akkor hogy védi meg a Summerslam-től kezdve a WM 31-ig?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valószínűleg azokon is ott lesz, csak egyelőre ezek a biztosak.

   Törlés
 2. Legalább Bryan fel tud normálisan épülni... Csak aztán mihez kezdenek vele ha Lesnar, Cena meg Reigns lesznek nyomatva? Tovább szarakodik Steph-el meg Kane-el? Mert az rohadt unalmas lesz...
  Amúgy ez nem ide tartozik de Maddox-al mi lesz?

  VálaszTörlés
 3. Már csak az lesz a kérdés, mit hoznak ki egy ilyen brutális állatból, hogy folyamatosan itt lesz bajnokként. Csak ne hogy ez IS csalódás legyen...

  VálaszTörlés
 4. Nekem az az érzésem,hogy túl szép ahhoz,hogy igaz legyen.
  Ha a WWE valamit így,ennyire elspoilerez,akkor az majdnem biztos,hogy csak kamu.
  Szerintem az lesz,hogy Cena megvédi,jön Seth beváltja,Cena nyerésre áll,jön Lesnar,kiüti a bírót,kioszt egy F-5 öt Cenának Seth ráfekszik,a bíró bejön 1-2-3.
  Ezzel elkezdődik a Cena Lesnar feud,Sethnek meg majd kiírnak egy kötelező kihívói tornát,a győztes,meg majd kihívhatja a Summerslamre.
  NE LEGYEN IGAZAM!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Seth fél évig nem fog táskát váltani, építeni fogják a karakterét.

   Törlés
  2. Szerintem ez lesz...... Honnan tudod te ezt????Itt mindannyian annyira,de annyira okosak vagytok,hogy az már hihetetlen!!!

   Törlés
  3. nyugodtan elmondhatja, hogy szerinte mi lesz.. azért van komment, hogy beszélhessünk róla, minek lázadsz?
   fan adam a bosszantó nem ő

   Törlés
  4. Vegyél már vissza magadból kistaska!
   Én csak leírtam mit gondolok erről az egészről mi közöd van hozzá?!
   Amúgy ajánlom figyelmedbe az utolsó sort.

   Törlés
  5. Szerintem sethnek nem sikerül megszereznie a wwewhc c címet

   Törlés
  6. Mindenkinek lehet véleménye ,de azért ennyire ne háborodj fel ezen.. :) Én bevallom nekem most tetszik seth karaktere, amúgy igaza van Cenának építsék fel a karakterét aztán jöhet a táskaváltás, de én inkább WM31 után váltatnám be vele , mint ahogy Ziggler tette a WM29 után. És elkezdődne a Roman Reigns vs Seth Rollins feud az ER-ra vagy a Paybackre én így csinálnám meg ezt...

   Törlés
  7. Kistaska, nincs iskola, igaz?? Úgyhogy itt kell az emberek agyát felhúznod....

   Törlés
 5. Régi idők jutnak eszembe. Egy jó kis Hogan vs UW Champ vs Champ. Lesner WWEWHC vs Cesaro IC...

  VálaszTörlés
 6. én látok fantáziát , mintha javuló tendenciát mutatna a wwe pedig már majdnem ráhagytam nézni
  jó lesz ez ha Lesnar lesz bajnok, csak tényleg fulltime legyen

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.