Header Ads

Brock Lesnar-el, Batista-val és The Rock-al hirdetik a WrestleMania 31-et!

http://wrestleshare.com/?di=LNPCA jövőre megrendezésre kerülő WrestleMania 31 a Levi's Stadion-ban lesz megrendezve március 29-én, azonban a gála reklámozása már meg is kezdődött, a stadion által készített poszteren ugyanis olyan pankrátorokkal reklámozzák a gálát, mint The Rock, Batista és Brock Lesnar!
 
Bár a plakát nem hivatalos és valószínűleg csak addig marad érvényben, amíg a WWE el nem készíti a saját promóciós poszterét, elképzelhető, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben The Rock jövőre is ott lesz a WrestleMania-n, bár egyesek ezt még mindig nem tartják valószínűnek The Rock filmezési időpontjai és pénzbeli követelései miatt.

A jelenleg szintén nem szereplő Batista és Brock Lesnar sokkal valószínűbb, hogy ott lesznek jövőre a WrestleMania-n, azonban a WWE-ben jelenleg egyikükre sem lehet hosszabb ideig folyamatosan számítani!

10 megjegyzés:

 1. Nem kötekedésből, de idén már nem lesz WrestleMania :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem mivel,volt már április 7.!!

   Törlés
  2. Én azt tudom, de a hírben elsőnek jövőre helyett idén volt írva!

   Törlés
 2. Brock Lesnar-ral terveznek,már Jonh Cena ellen,a summerSlam-en!!
  És a tervbe benne van:Roman Reigns is,mint ő és Lesnar lesz a WrestleMania 31 főmeccse a bajnoki övekért! Szóval Lesna ott lesz! :)

  VálaszTörlés
 3. Amúgy: Ha azt tervezik, hogy Lesnar megveri Cena-t, és a WM-ig bajnok lesz, ahol Reigns hosszú küzdelem és harc után(mint most Bryan) megszerzi az öveket, akkor az azt jelenti, hogy Rollins vagy elveszti, vagy sikertelenül váltja be a táskát, mert nem hiszem, hogy Roman-nek 1 hónapinyi uralkodást szánnak..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. de 1 honap utan elveszti reings az oveket orton segitsegevel rollings bajnok lesz de reings vissza szerzi

   Törlés
 4. ilyen plakátot bárki tud csinálni..
  amúgy csak Rockal van itt baj

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne szóóój be Mista Hollywoodnak more, mert oszt jönnek a pittbullok. http://th03.deviantart.net/fs71/PRE/f/2011/250/5/5/the_rock_lady_by_sopic84-d496342.jpg

   Törlés
 5. sztem Rock egy nagy fos ( bocs a Rock rajongoktol)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.