Header Ads

Brie Bella vs. Stephanie McMahon mérkőzés a SummerSlam-en!?

A WWE dívája Brie Bella a történet szerint jelenleg nem áll a WWE alkalmazásában, miután kilépett a szervezetből, azonban hamarosan ismét visszakerülhet, méghozzá úgy, ha a SummerSlam-en le tudja győzni Stephanie McMahon-t egy mérkőzésen!

http://www.wrestlestars.com/wp-content/uploads/2014/06/Stephanie-McMahon-and-Brie-Bella.jpg

A pletykák szerint ugyanis a SummerSlam gálán az egyik női mérkőzés egy Brie Bella vs. Stephanie McMahon mérkőzés lesz, ahol ha Brie Bella le tudja győzni Stephanie McMahon-t, akkor ismét a szervezet dívája lehet, de ha kikap, végleg el kell hagynia a szervezetet.

A mérkőzést már pár hete elkezdték építeni a WWE műsoraiban, azonban a pletykák szerint azt is el kell mondani, hogy feltehetőleg valamilyen komikus meccstípus lesz választva a mérkőzéshez!

8 megjegyzés:

 1. Na ne, bár ki tudja annó a Steph vs. Trish-re s ezt mondtam aztán az elvártakhoz képest egész nézhető volt..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az volt minden idők legjobb catfight-ja!! Fantasztikus háttérsztorival kiegészítve.

   Törlés
 2. Először AJ aztán Brie Bella ,aztán visszatér D.B. aztán remélem a 4 .személy is visszatér. Legalább is úgy néz ki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tehát akkor Batista... Igen, ha végez a filmje reklámozásával, akkor jönni fog. Ha Punkra céloztál, ne számíts rá. Én se számítok rá, így nem ér csalódás.

   Törlés
 3. Egy fehérneműre vetkőztetős meccs (nem tudom, hogy mi a neve) :) Azt jobban ellehetne viselni, mint egy szimpla meccset :D :D

  VálaszTörlés
 4. Playboy evening gown mecsre gondolsz a wm 20-on Torrie Wilson es Sable vs Stacy Keibler es Miss Jackie mondjuk szerintem nem a playboy-ba kerulesert lessz a mecs me Stephanie-nek es Brie-nek is van ferje

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.