Header Ads

Batista szerint CM Punk őrült lenne nem visszatérni!

Batista nemrég a Digital Spy-nak adott interjújában beszélt CM Punk-ról és arról, hogy szerinte Punk egész biztosan visszafog térni a WWE-be, mivel neki a nagyok között a helye és a pankrációhoz ért a legjobban!

http://images.latinospost.com/data/images/full/19102/wwe-news-smackdown-preview-cm-punk-and-batista.jpg?w=600

"Én személyesen tőle tudom, hogy imádja a pankrációt, és nem gondolom, hogy a WWE után egy kisebb szervezethez szerződne vagy akár elmenne Japánba. Azt gondolom, hogy miután kipihente magát visszafog térni, hiszen ő a WWE-be tartozik, a nagyok közé. A rajongók is nagyon kedvelik őt és én is, nagyon hiányzik ebből a szakmából. Nem vagyok benne biztos, hogy miért is hagyta ott a WWE-t, azonban remélem visszafog jönni, csak nem lehet olyan őrült, hogy örökre távol maradjon."

31 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Azt még is, hogy, hogyha a való életben jó barátok és méh ő mondta a Comic-Con-on, hogy nagyon örül hogy Dave visszajött.

   Törlés
 2. Nekem is pont ez volt az első gondolatom :D

  VálaszTörlés
 3. Az egy jó nagy baromság, hogy pont Batista miatt ment el. Azért ment el, mert mindig van valaki visszatérő, és ők kapják a szerepet a midcarderek helyett, akik dolgoznak évekig és mégsem kapnak semmit cserébe. Istenem.. majd pont Batista miatt ment el, amikor nagyon jó barátok ők ketten.

  VálaszTörlés
 4. nem Batista miatt ment el hanem mert mar nem birta repett bordaval meg a sok utazgatasba is belefaradhatott es Batista mondhat amit akar de ez Punk dontese hogy visszajone vagy nem

  VálaszTörlés
 5. A fenéket miatta ment el!
  A valóságban jó haverok,és nem miatta ment el,hanem,mert nem hagyták pihenni,az hogy Batista miatt nem nyert Rumblet hülyeség,mert ha van Dave ha nincs akkor sem nyert volna mert sérült volt!
  Tessék várom a beszólásokat,mert Batistát védem,de leszarom őket!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is kb. ezt akartam leírni de megelőztél így nem írom le mégegyszer :)

   Törlés
  2. Fuckin' így van! Animal ne is idegesítsd magad ezek miatt a szakértelmet mellőzők miatt!

   Törlés
  3. A part timerek miatt ment, és bizony van egy nagy hírem: Batista is part timer. Amúgy meg tényelg hülye lenne nem visszajönni, hisz majd pár nap múlva ő is vissza tud majd jönni part timerként, nagyobb pénzért, és úgy hogy mindent megkap.

   Törlés
  4. Van egy nagy hírem nem part timer,lehet,hogy az ilyenek miatt ment el de Dave 2 éves full timeba jött vissza,hivatalosan most is a cég alkalmazottja,csak pihenőt vett ki.
   Annyiban igazad van,hogy Batista szerződése nem átlagos,mert van benne egy záradék,miszerint akkor vesz ki pihenőt amikor akar,de ettől még ugyanúgy full time mint másoknak!

   Törlés
  5. Igazad van, elvileg full timer, de úgy sok köszönet nincs benne, ha félévente elmegy. És attól még, amikor visszajött ugyanúgy rohadt nagy pusht kapott, mint Rock vagy Lesnar.

   Törlés
  6. Figyelj már korábban írtam,szerintem ez a promotálás csak ürügy volt,hogy lelépjen,mert elege lett a folytonos megaláztatásból!
   Biztos vagyok benne,hogyha az eredeti forgatókönyv szerint megnyeri az öveket,akkor maradt volna,mert ez a promotálás nem lenne olyan fontos a film szempontjából.

   Törlés
  7. Azt azért hagyjuk meg, hogy sok joga nem lett volna a megsértődésre, plusz Batista azért nem olyan, aki csak úgy megsértődik a közönség beszólásai miatt. A filmpromótálásról meg Rock óta tudjuk, hogy "kihagyhatatlan".

   Törlés
  8. Azért egy dolgot ne feledj!
   Batista nem Rock!
   Rocky csak egy beugró figura 1 max 2 meccsre beugrik évente oszt csá!
   Batista ezzel szemben a visszatérése óta rendszeresen meccselt a RAW on,de még az SD-n is!
   És minden oka megvolt rá,hogy felkapja a vizet!
   Minden egyes meccsénél,meg jeleneténél,YOU SUCKS!-BOOTISTA!-BLUETISTA!
   Amúgy meg ha akarta volna simán kihagyhatta volna azt a promotálást,mert nem ő az egyetlen színész abban a filmben,de majd bolond lesz itt maradni a sokk Bootistás bohóc közt!
   És ezzel zárjuk is le a témát,mert akármit is írsz én mindig ki fogok állni a kedvencemért!

   Törlés
  9. Jó, én megértelek, meg részben igazad van. De amiatt, hogy a közönség beszól neki nem lenne értelme elmenni. Heel, ez a dolga, hogy utálják, nehogy már néhány beszólás miatt elmenjen. Meg ahogy írtam ezek úgyse hatják meg. A másik meg, hogy régen volt, hogy a ringbe szemetet dobáltak, akkor mit csinált volna? Sírva elrohan? Azért ment el, mert filmezni 10 év múlva is tud majd, de ringbe szállni már nem, és ezt ő is tudja, egyértelmű, hogy a filmek jóval többet érnek neki.

   Törlés
  10. Nem látom értelmét vitatkozni,te így vagy vele,én meg máshogy.

   Törlés
  11. Amúgy meg ha a teste nem bírná,akkor nem jött volna vissza,pláne nem 2 éves full timeba,és biztos lehetsz benne,hogy ennyi idő alatt össze jön neki egy bajnoki uralkodás,akár több is.

   Törlés
  12. Persze a teste bírja, de színészszakmában ez annyira nem fontos mint pankrációban, ezért írtam, hogy nyilván oda megy, mert ha komolyan gondolja, akkor abban látja a jövőt nem a pankrációban, ez neki csak egy kis mellékes bevétel, plusz lefoglalja magát. Az meg belefér, hogy bajnok legyen két év alatt, csak szerintem van aki jobban megérdemelné, de ez van.

   Törlés
  13. Az ő álma a filmezés,de mivel nem forgatnak nap mint nap,van hely az életében a WWE nek is,és biztosan csak akkor fog pihenőt kivenni,mikor tényleg szükséges,szóval a fizetését leszámítva nem igazán különbözik a többi pankrátortól.

   Törlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 6. Szerintem meg azok miatt a dolgok összesége miatt ment el, amiket az előttem lévők már le írtak!, Plusz biztos van valami olyan dolog amit mi nem tudunk, de Punk igen. Ès mind ezek mellet azért a Rumbler győzelem ott lógott a levegőben, ahogy a WM main event is.

  VálaszTörlés
 7. Kevés esély van rá hogy visszajöjjön,szerintem nem is jön vissza, de ha mégis szerintem a Royal Rumble előtt biztos nem fog visszajönni.
  Ha majd januárban a Royal Rumble ban nem jön vissza akkor már 100% hogy nem jön vissza mert kiesik a Wrestlemaniáról.

  VálaszTörlés
 8. itt a nagy bootistázás közepette én is a védelmem alá venném az állatot
  mert ugyan beugrós volt de full-time!
  Punkot a Rock félék zavarták.. + a sok sérülés
  nyilatkozott valami olyat is, hogy nem tér már vissza a ringbe
  amúgy maximálisan egyet értek Batistával, remélem ő is jön minél hamarabb
  jó lenne ha visszahozná a régi karakterét
  az állat csak szétkapná ezt a homopornó Reignst ha már más nem
  esetleg ráküldhették volna Lesnart :D
  várom már, hogy valami ilyen ellenfele legyen

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De most azért beugró mert azt akarták hogy megnyerje a Royal-t meg a WM-et? Idő után úgyis belátta volna az Authority hogy Bryan-t akarja a közönség bajnoknak és meg nyerte volna a címeket. De én pl. kimondottan kíváncsi lettem volna egy szimpla Dave vs Orton-ra.

   Törlés
  2. nem csak beugró, most is a cég alkalmazottja tudtommal csak filmezik
   bár lehet nem igy van

   Törlés
 9. Én biztosra veszem,hogy ha a sok hülye a nézőtéren jobban reagál rá,akkor maradt volna,mert valljuk be ez a promotálás nem volt olyan életbevágóan fontos.
  Bocsánat a kifejezésért de ez van,Hollywoodban legalább tisztelik,képzeljük csak magunkat az ő helyébe,közel 4 év után visszajövök a rajongók ovációval fogadnak,imádnak,rá pár nappal meg pipák rám mert megszülettem!
  Mégis mit gondolnak ezek ki ő,hogy csak így eltűri ezeknek a 6 éves értelmi szintű óriáscsecsemők Bootistás,meg Bluetistás beszólásait??!
  A helyében én is elhúztam volna.

  VálaszTörlés
 10. Animalnak igaza van sracok hagyjuk annyiban. Viszont furcsalom hogy itt arrol megy a duma miért ment el miközben a poszt arról szól hogy vissza kéne térnie

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet majd a SS-en tér vissza szerintem... :)

   Törlés
  2. Szerintem meg SS-en tér vissza...

   Törlés
 11. Valamiért nagyon életben tartják ezt a CM Punk ügyet. Mindig amikor már kezdene alábbhagyni ez a Punk őrület, jön valami hír róla és megint Punk Punk... Már azt mondom kíváncsi vagyok mi lesz a következő hír róla, amiért megint megy az őrület.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én is ezen agyaltam.. de már unok rajta ülni a témán
   hidegen hagy, ha megjelenik jobban fogok neki örülni
   ha nem figyelem nem is gondolok rá.. van itt elég jó pankrátor csak szarul használják őket

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.