Header Ads

Batista jobbat érdemelne, mint amit a rajongóktól kapott!

Mick Foley tegnap a saját facebook oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyben elmondta, hogy szerinte Batista sokkal több tiszteletet érdemelne a WWE-ben, mint amit a visszatérése óta kapott a rajongóktól!

http://www.wrestlingrumors.net/wp-content/uploads/2014/02/Batista-pissed.png

"Batista egyszerűen csak rossz helyen volt, rossz időben a visszatérésekor. Sajnos a visszatérése pont akkor történt, amikor semmi sem volt adott ahhoz, hogy őt jól fogadják a rajongók.

A WWE univerzum épp Daniel Bryan lázban égett és a rajongók egyszerűen nem akarták, hogy a Royal Rumble győztes Batista legyen az Bryan helyett, aki a csúcsra jut a WrestleMania-n.

A kezdeti reakció ugyan még megvolt a visszatérésekor a Raw-n, azonban ez átcsapott egyfajta utálatba, amit bár a karakter változásával megpróbáltak lereagálni, a rajongók haragja így méginkább elérte Batista-t és ez baj.

Örülni kellene, hogy Batista most újra elment egy időre? Elhagyta a jól fizető WWE-t, hogy folytassa az álmát, ami jelenleg a filmezés. Most, hogy egy Marvel film szereplője lehet, talán tényleg örülni kellene, hogy jobb dolga van ott, mint a WWE-nél, én azonban mégsem örülök.

Természetesen szerintem is viccesek voltak a rajongók által bekiabált nevek, mint például a Bootista vagy a Bluetista, de ne felejtsük el, hogy Batista egy remek srác, aki nagyon keményen dolgozik és dolgozott régebben is a WWE-ben. Úgy vélem, jobbat érdemelne, mint amit eddig kapott a rajongóktól."

11 megjegyzés:

 1. Nekem az egyik kedvencem! Tessék lehet vele basztatni, hogy a kedvencem!

  VálaszTörlés
 2. Igaza van teszek rá mit mondanak ő az örök kedvenc!
  És mindig is az marad!

  VálaszTörlés
 3. Sokkal kevésbé lett volna ilyen negatív, ha 1: nem nyer RR-t. 2: előtte nem szidja folyamatosan a WWE-t, hogy mekkora szar.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ja csak azert jott vissza hogy reklamozza a filmet

   Törlés
 4. De ezt nem értem, azért mert kifütyülik, mert a WWE elbaszta, attól hogy jön, hogy nem tisztelik? Még jó, hogy a rajongók reprezentálhatják az őszinte véleményüket. Nem értem ezt a sírást, mi lenne ha a közönség olyan lenne, mint az ECW ba? Inkább azt kéne mondani, hogy szegény Batista elvesztette a hitelességét, meg megutáltatták az embereket vele, mert az öreg Mcmahon ennyire nem ért már az egészhez. Jah hogy ezt nem szabad mondani, mert bünti lesz? BULLSHIT az egész. A rajongók haragja inkább azt reprezentálják, hogy Mcmahon azt hiszi, hogy visszatér egy nagy név, és akkor ennyi, dől a lé meg minden.

  VálaszTörlés
 5. Nekem is nagy kedvencem de csak a harmadik 1. Cena 2. Cm Punk 3. Batista :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem a 4. xD
   1 Ambrose 2 Lesnar 3 Reings 4 Batista

   Törlés
 6. Van benne igazság. Szerencsétlent rossz időben pusholták, meg igen, szidta a WWE-t, de nem emiatt utálták meg, mert ezt már biztos elfelejtette a WWE Universe.

  VálaszTörlés
 7. Eleve elrontották, hogy hetekkel előtte bejelentették a visszatérését.Szerintem hatalmasat szólt volna az aréna, hogy ha a royal rumble-n tér vissza, bejelentés nélkül. Csak ügye pénz pénz pénz.Nem mondom, hogy jobban fogadták volna, hogy megnyeri, mert nekem se tetszett, de lehet nem utálták volna annyira. Batista nekem mindíg is egy pusztító volt, ha face volt ha heel. És jó volt újra látni. De most akkor nem csak pár hónapra van távol?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak filmet promotálni ment,1-2 hónap,és jön.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.