Header Ads

A WWE Network hamarosan mindenhol elérhető lesz!

A WWE hivatalosan is megkezdte a WWE Network nemzetközi tesztelését! A napokban közel kétezer főnek engedélyezték a tesztelést a Network-on az Egyesült Államokon kívül! Először valószínűleg a kanadai piac felé fog nyitni a WWE, de Európa is hamar sorra kerülhet!

http://cdn.idigitaltimes.com/data/images/full/2014/02/07/14399.jpg

Bár a WWE Network jelenleg csak az USA-ban érhető el, a WWE mindent meg akar tenni, hogy az egész világra kiterjesszék a hálózatot, mivel így potenciálisan több vevőhöz tudnak eljutni, ami pedig megfordítaná a jelenleg veszteséget hálózat fenntartását.

A kanadai piac után valószínűleg Anglia következne, majd az olyan országok ahol a WWE-nek sok nézője van, mint például Mexikóban, Indiában, Japánban vagy Németországban. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a kelet-európai piac felé akar-e majd nyitni a WWE.

4 megjegyzés:

 1. fasza lenne ha a kisebb orszagokba is tesztelnek

  VálaszTörlés
 2. Én meglepőnek vélem, hogy eddig Kanadában nem volt Network, de még Mexikó is fura. Jelentős nézőszám követi onnan a WWE adásait, de mondjuk az USA hálózatát is sokba került kiépíteni, vélhetően ezekben az országban több lett volna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ja a Mexicoiak Del Rio es Sin Cara miatt Kanadaban meg Chris Jericho miatt

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.