Header Ads

A WWE-nek nagy tervei vannak Cesaro-val!

Belső információk szerint a WWE még nem mondott le Cesaro jövőbeli face turn-jéről és nagy push-ban részesítéséről, csupán későbbre tervezik, miután jelenleg Roman Reigns az a személy, akinek építésére az egész szervezet koncentrál!

http://the-void.co.uk/wp-content/uploads/2014/02/antonio-cesaro-wwe.jpg

A WrestleMania XXX-on győzedelmeskedő Cesaro-nál mindenki azt várta, hogy a közönség szeretetét kihasználva a WWE face turn-ben és nagy push-ban fogja őt részesíteni, azonban ez nem történt meg, minden maradt a régiben azt leszámítva, hogy Cesaro megkapta menedzserének Paul Heyman-t, akitől pletykák szerint rengeteget tanult.

Most, hogy a Battleground gálán Cesaro is célba veszi az interkontinentális övet és ő a mérkőzés egyik legnagyobb esélyese a WWE talán végre odafigyel Cesaro-ra is, mivel a rajongók több kutatás szerint őt tartják a szervezet egyik legjobb pankrátorának.

12 megjegyzés:

 1. Ennyi... Paul Heyman egy isten ebben a szakmában ! Van egy pankrátorod akinek rossz a mikrofon tudása, de viszont iszonyat jó a ringben? Tedd Paul Heyman-t a menedzserévé és tádá ! :D u.i.: Punk+Heyman best combo ever

  VálaszTörlés
 2. Nem értem minek mindenkiből face-t csinálni, mért nem építenek fel egy normális heel karaktert ? Én valahogy eltudnám őt képzelni mint Top Heel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert gondolom a wwe új top embereket akar felépíteni, akiknek veszik a cuccát. Punk kiesett, Bryan sérült, Orton meg Szííína már a kutya szarját sem érdekli, meg ők mindig is ott vannak és lesznek ahol vannak. Kellenek a közönségkedvencek, és alap, hogy face t csinálnak belőle, hisz heel karakterrel soha nem érhetsz fel az utolsó lépcsőfokra a wwe be, hisz gyerekbarát politika van, ide "hősök" kellenek. És közönségkedvencből nem csinálnak heel -t mert az nem jelent pénzt, és a pénz mindenek felett.

   Törlés
  2. CM Punk közönség kedvenc volt, dőlt belőle a pénz, még is heelt csináltak belőle néhány éve, Orton tavaly turnölt, Ryback is over volt, még is heel lett. Nem kell itt félni, ha kel, a badass vagy a babyface karakterekből is csinálnak heelt. A kutya szarja sem érdekli már Cenát és Ortont? Ezért én erre nem vennék mérget, mert még is jön belőlük a pénz.

   Törlés
  3. CM Punk csak Rock miatt lett heel. Orton-t meg eleve nagyon sokan követelték, hogy heel legyen, de ha megnézed, miután heel lett, egyből egy másik karaktert kapott, eltűnt a kemény Orton, helyette egy gyáva Orton jött. Ryback jó lett volna, de meglehet nézni most hol van, amúgy meg azért faceként nem volt olyan népszerű. A WWE nem tud normális karaktereket csinálni, emiatt a heelek sokszor népszerűbbek, mert valamivel színesebb figurák, emiatt, kapnak faceturnt, onnantól viszont el is lehet felejteni őket.

   Törlés
 3. Szerintem superhero lesz. Reignsszel ők lesznek ketten a jövő Hogan-je és UW-ja.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem áll távol egymástól a 2 story...

   Törlés
  2. Azt leszámítva, hogy Cesaro a világ egyik legjobb wrestler-e szerintem ebben az évben meg is kapja a legtechnikásabb wrestler címet a WO-től (már tavaly is 3. volt), bár Bryan-t már 8 éve nem lehet megelőzni...

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 4. Amúgy nem hiszem, hogy ő superhero lesz, persze biztos ő is lesz face is, de nem hiszem, hogy ő egy örök babyface lesz mint Hogan vagy Cena (tudom, hogy Hogan a WCW-ban volt heel, és hogy Cena is volt még eleinte...). De amúgy én maradnák ennél a Tweener gimmick-nél.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.