Header Ads

A WWE megszünteti a nehézsúlyú világbajnoki címet!?

Belső információk szerint egyre több szó esik arról a WWE-ben, hogy végleg megszüntessék a nehézsúlyú világbajnoki címet, ami még a WCW legyőzése után került a WWE-hez és az egyetlen világbajnoki címhez, csupán a WWE öv maradjon meg!

http://nerd-stew.com/wp-content/uploads/2013/12/381007-wwe_world_title.jpg

Ezt az pletykát erősíti az is, hogy a hétfői Raw után a jelenlegi WWE nehézsúlyú világbajnok John Cena csupán a WWE bajnoki övet vitte magával az adás után, a nehézsúlyú világbajnoki övet pedig leadta a WWE-nek. A szervezetnél dolgozók azonban egyelőre sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudták, hogy ez lenne a nehézsúlyú világbajnoki cím sorsa.

A két bajnoki cím a tavalyi TLC gála óta van összevonva, erre részben azért volt szükség, mivel a korábbi évek tapasztalati alapján a nehézsúlyú világbajnoki cím értéke rendkívül lesüllyedt és így hozták vissza az értékét, azonban úgy tűnik feleslegesen, ha ez a sors vár a bajnoki övre.

24 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Ezaaaz igen hűű de jóó *.* ássatok el egy legándák által birtokolt övet hmm :3 ezaz -.-" nem hiszem el hogy nem jelent semmit hogy birtokolta ezt az övet Undertaker, Shawn Michaels, Diesel, DDP, HHH, Goldberg, és még rengeteg nagy név lehetetlen hogy ez semmit nem jelent számukra

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. cm punk nem volta akkora vilagbajnok inkabb edge

   Törlés
  2. Edge kétség kívül a legjobb volt, de azért CM Punk is oda tette magát amikor 2x is elvitte a táskával az övet! ott azért szintén meg volt a színvonal.
   Én Daniel Bryan bezsebelésének is örültem az is egy jó momentum volt, már akkor drukkoltam neki, hogy vigye valamire.

   btw, ha eltörlik akkor meg illő lenne egy egy Undisputed Championship övet össze hozniuk. Aztán ha külön akarják választani majd vissza hoznák mindkettőt.

   Törlés
 3. itt van amióta vége a WCW-nek és most jut eszükbe megszüntetni
  az egész familiába Shane az egyetlen értelmes tag?

  VálaszTörlés
 4. ezaz milyen h*lyeség jut még a WWE irányítók eszébe ?
  összeteszik a Díva és Tag Team öveket ? :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Divas tag team championship :D Alica Fox meg Layla vs. Nikki Bella meg Naomi XD

   Törlés
  2. Pacu RPP ez nem is lenne rossz

   Törlés
 5. jo hir cm punk rajongok benne van a 2k15-ben

  VálaszTörlés
 6. es rossz hir a Sting rajongoknak benne lessz a 2k15-ben retro kinezettel is es jelen kinizettel is csak pre order bonus lesz nem tudom mit jelent nameg michale jordan is benne lesz pre order bonus kent es Chris Hero is pre order bonus-kent meg valami Usher rapper pre order bonus kent nekerdezetek mit jelent nem tudom

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt jelenti, hogy ha előre megrendeled a játékot, csak akkor kapod meg ezeket a karaktereket.

   Törlés
 7. de ha Cm Punk vegleg kilepett a WWE-bol akkor a WWE shop-on vert arulnak meg CM Punk-os polokat erre valaki tud adni informaciot hogy ez mert van igy es ez a WWE hivatalos shop-ja

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert hülyék lennének nem árulni, mikor jó pénzt hoz. Miféle kérdés ez?

   Törlés
 8. Egyértelmű, ezért adta oda az övet Cena Flair-nek...

  VálaszTörlés
 9. Adnák le inkább a WWE övet.....
  A WHC sokkal jobban néz ki,mint az a HATALMAS,logo,egy bőrszíjhoz erősítve....

  VálaszTörlés
 10. Nos bennem már egy ideje érlelődött hogy össze kéne vonni az öveket.A WWE jelenlegi szintjén én a következő megoldást szorgalmaznám. HHH bejelenti hogy a összevonásra kerül a Tag Team öv, mert ugyan az tenne a legjobbat az üzletnek ha az Usos megmérközne a Wyatt Familyvel, illetve ha a GoldStar csapat összemérhetné a tudását a Rybaxell formációval, de mégiscsak ez a legjobb ,megoldás így a végén ElToritó lenne a Tag bajnok. A UnitedIntercontinental Champ címre én Bolív-iát szavazom aki viszont viszályba kerülne A.J.-vel, és egy három meccses epikus csatában magáénak tudhatná az UID övet, ezen közben a hihetetlenül tehetséges Adam Rose megnyerné a WWEWHC övet, ezt többször is sikeresen megvédené, majd egy nyalókás meccsen egyesítené a Tag övvel. Innen már csak egy ugrás, hogy a két ultra nehézsúlyú bajnok megmérkőzzön a Night of Champ-en, és hogy tényleg jól járjon a WWE a találkozó után Cena beválthatná a táskát a győztesen.

  VálaszTörlés
 11. Olvasszák össze a két övet ,mint 2002-ben és legyen megint egy Undisputed öv...

  VálaszTörlés
 12. Nem értem minek kell mindent variálniuk.-,- Ezt az övet minek kéne megszüntetni? Ezt az övet nagyon nagy Bajnokok is uralták mint ugyebár egy páran leírták: Edge, HHH, CM Punk, Jeff Hardy, Undertaker stb. o.O MINEK???

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.