Header Ads

A WWE meghódítja Japánt is! Hamarosan Japán bajnokunk lesz?

Ahogyan arról beszámoltunk, a WWE a napokban leszerződtette a japán pankráció egyik legnagyobb sztárját, Kenta-t, aki hamarosan az NXT-ben fog debütálni! Ez az első lépés a WWE tervében, amellyel még jobban meg akarják hódítani a Japán piacot!

http://2xzone.com/test2/fpss/slideshows/myslideshow/images/kenta.jpg

Kenta épp akkor fog debütálni az NXT-ben, amikor a WWE NXT műsora debütál a Japán tévében, ezzel akarják növelni az NXT és a WWE többi műsorának nézettségét Japánban. A terv további része szerint Kenta lesz az a személy, akiből pár éven belül egy top japán pankrátor lesz, sőt, az sem kizárható, hogy akár bajnok is lesz belőle!
 
Ez a lépés azért szükséges, mivel bár a WWE-nek erős a helyzete Japánban is, azonban a helyi pankrátor szervezetek még mindig népszerűbbek, mint a WWE amerikai műsora.

5 megjegyzés:

 1. szerintem max Ic bajnok lesz vagy Us bajnok kicsit neki nem keso mar az Nxt-be 33-evesen nameg amire felkereul az Nxt-bol az meg 1-2 ev meg amig meg a karakteret jol kifejlesztik azis 1-2 ev 35-36 eves lesz amire a karaktere ki lesz fejlesztve Roman Reings 28 eves es mar a WWE van Kenta 33 -es most megy az Nxt-be kicsit keson lepett a WWE

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolod, 1-2 évet várnak azzal, hogy az NXT debütáljon Japánban, ha ezt a hírt már most kiszivárogtatták?

   Törlés
  2. Arra gondolt, hogy mire az NXT-ből felkerül, az lesz 1-2 év.

   Törlés
 2. Hát nem tudom srácok, mi van ha a WWE nem fog feküdni neki? Eddig egy japán pankrátornak sem feküdt a WWE stílusa, még az Attitude-ben sem... Egyik sem ért el nagy sikert, az emberek sem voltak rájuk igazán vevők. A WCW-nak viszont sikerült néhány japcsit beépíteni az amerikai stílusba. Reméljük majd sikerül Kenta-val valamit kezdeni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miután debütál majd a fő rosterben, szerintem utána fél év múlva menni is fog a picsába... De nem legyen igazam!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.