Header Ads

A Shield tagjai ismét össze fognak állni a jövőben!

Bár a Shield csapata feloszlott miután Seth Rollins elárulta két csapattársát Dean Ambrose-t és Roman Reigns-t, úgy tűnik a WWE azt tervezi, hogy a DX csapathoz hasonlóan ők is pár évente ismét össze fognak állni rövidebb időre!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2014/01/SD_751_Photo_125.jpg

A Shield egykori tagjai jelenleg egyéni karrierükre összpontosítanak, Roman Reigns a WWE nehézsúlyú világbajnoki címet célozta meg, míg Seth Rollins és Dean Ambrose egymással vannak viszályban, azonban a tervek szerint leghamarabb 2016 elején a Shield csapat ismét összeállhat, pár hónapra és ez így mehet majd több éven keresztül.

12 megjegyzés:

 1. A WWE egyre jobb és jobb. :D
  Talán a kreatív részleg kirúgása miatt????

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örökké süllyedni sem lehet. Ilyen színvonal növekedés mellet talán 3-4 év múlva megint visszatérünk a közepes kategóriához, és az elfogadhatóhoz.

   Törlés
 2. A Shield is egy meghatározó csapat volt, mint a DX, csak kevesebb taggal. Ugyanaz a séma lesz, mint Triple H és Shawn Michaelsnél. Nem lettek kreatívabbak, csak leporolták a forgatókönyvet. ;) :D

  VálaszTörlés
 3. 2016-ra ??? Miért nem 2030-ra ?? Jehsszus jól elrakták....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az csak 1,5 év hamarabb hülyeség is lenne...

   Törlés
 4. Addigra úgy is beüt valami gebasz.

  VálaszTörlés
 5. Ki tudja szerintem 5-10 év és vége a pnakrációnak nem mehet öröké

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ez hülyeség a pankráció örökké él

   Törlés
  2. Amúgy ilyenkor vágod mit mondasz? Hogy lenne már vége? Attól mert mondjuk a wwe csődbe menne (ami nyilván nem fog) ugyanúgy lenne pankráció a világba sok helyen.

   Törlés
 6. de amúgy azt sokkal jobban bírnám ha a DX állna újra össze nem pedig a Shield

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az már alig lenne kurvára erőltetett. Ők is az attitude ban voltak toppon, igaz utána is csináltak jó dolgokat, de már az sem volt ugyanaz. Akkor most?... A DX nek már vége ahogy Taker veretlenségének, annak sem állnak neki újra, ezeket a dolgokat sem kéne erőltetni. El kell fogadni, hogy sok jó dolognak lejárt az ideje, ahogy nem kéne egy utolsó Stone Cold meg Goldberg meg stb. úgy ez sem. HHH is csak égeti magát, ahelyett hogy maradt volna a háttérben. A Hitman nek is annyira muszáj volt visszatérnie és kibékülnie, hogy nem hogy azóta elfelejtette már mindenki meg még szar is vóót..

   Törlés
 7. Jó lesz majd,ha jó sztorit irnak,hogy miért egyesülnek újra. :D
  Reméltem is,hogy ez majd igy lesz, remélem nem sérül le egyik sem

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.