Header Ads

A pankráció helyzete nagyon jó irányba halad!

A WWE Hall of Famer Bret “The Hitman” Hart a napokban a WebSportsMedia.com weboldalnak adott interjút, amelyben szóba került a mai pankráció helyzete is és az, hogy hogyan vélekedik erről a WWE egykori világbajnoka!

http://dailywrestlingnews.com/wp-content/uploads/2014/07/Bret-Hart-620x350.jpg

"A pankrációs ipar 2014-ben is legalább olyan jó, mint volt a múltban, sőt, jobb is, mivel a modern pankráció sokkal gyorsabb, látványosabb, mint volt például a gimmick érában, a pankrátorok sokkal fiatalabbak és tehetségesebbek, mint régen.

A pankráció megújulása körülbelül abban az időben érkezett el, amikor először lettem világbajnok a WWE-ben és ez a megújulás még mindig tart. A legnagyobb baj talán még mindig az, hogy annyi tehetséges fiatal pankrátor és csapat közül csak nagyon kevesen kapnak tényleges lehetőséget, pedig rengetegen vannak akik nagyon magasan szinten űzik ezt a szakmát.

Ezek a tehetséges fiatalok olyan mérkőzéseket nyomnak le, olyan csodákat hajtanak végre a ringben, amit még senki sem látott ezelőtt. Az egyik ilyen srác Cesaro, aki talán minden idők legerősebb pankrátora, emellett pedig rendkívül nagy tehetség is a ringben. A másik ilyen pedig, Daniel Bryan, aki lassan de már csúcsra is ért.

A női birkózás bár jelenleg nagyon kevés időt kap, a női pankrátorok között rengeteg olyan fiatal, gyönyörű és abszolút tehetséges személy van, akit öröm nézni olyan dolgokat hajtanak végre a ringben.

Az elmúlt tíz év pankrátorait, mint például Rey Mysterio-t, Randy Orton-t és John Cena-t egy olyan generáció követi, aki még jobb produktumot fog nyújtani a rajongóknak, mint azt az elmúlt időszakban ők tették. A pankráció jelenleg nagyon jó irányba halad és ha a fiatal tehetségek megkapják a nekik kijáró figyelmet, akkor hamarosan új sztárokat fogunk látni a képernyőn is!"

17 megjegyzés:

 1. Ilyenkor miért nem kérdeznek rá arra, hogy a sztorik miért ekkora szarok, miért nincsen több meccstípus, miért nem használnak eszközöket, és egyáltalán miért ilyen unalmas rakás szar az egész? És miért beszélünk itt ilyen hülyeségeket, hogy jó a pankráció helyzete? És miért volt több kraft régen egy sima adásba, mint most egy ppv be? Végül is az irány tényleg jó, de jelenleg a szervezet olyan messze van bármiféle jótól, hogy az a minimum, ha az irány megvan. Aztán még lehetne folytatni, hogy az öveket miért tiporták a sárba, a tag team divízió miért ilyen fos. A női részleg meg szerintem annyira kritikán aluli, hogy az már egy csoda. Nos kedves Hitman a seggnyaláson kívül esetleg van értelmes hozzáfűzni valója?... De a lényeg, hogy jó irányba haladunk, meg még jó hogy az elmúlt 4 évbe jobban teljesítettünk. Tényleg annyira örülök, hogy minden rendben van :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vannak elég gyakran adnak azért a meccseknek típust arra azért nem lehet panasz, de egyébként is ha állandóan gimmick meccsek lennének, elveszne a varázsa... Az is túlzás, hogy unalmas, mert már egész jól haladnak. A női divízióról meg annyit hogy az mindig is szar volt (tudsz egy meccset is mondani ami meg marad úgy nálad, hogy "az jó volt"?).
   Egyébként Bret minek nyalna a WWE-nek?Amikor szerintem Vince nyal állandóan neki, hogy bocsásson meg neki...

   Törlés
  2. A női divízió jó volt, míg Lita, Trish és Mickie Jameshez hasonló tehetségek is a WWE tagjai voltak, úgyhogy nem értem, honnan szeded, hogy mindig szarak voltak a női meccsek.

   Törlés
  3. Met kb. 1 jut eszembe ami jó volt...

   Törlés
 2. Nem értem hogy mondhatott ilyet.... hogy a jelenlegi era jobb mint pl a gmmick volt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A jelenlegi era egy rakás szar. A gimmick era-t sokkal élvezetesebb volt nézni.

   Törlés
 3. Sziasztok kedves kommentelők!
  Ugyebár van ez az oldal és ezen vannak hírek és mindenki leírhatja róla a véleményét és ez így van jól. Én az elején elmondom, hogy most nem szuperhero-ként jöttem bevédeni a WWE-t csak egyszerűen nem értem ezeket a dolgokat, amiket mindjárt kifejtek. Ide jár pár ember akiknek nem tetszik semmilyen mértékben, amit a WWE csinál ez rendben is van megvan a véleményük, oké, de kérdem én, hogy akkor ezek az emberek miért vannak még itt? Miért nézik az adásokat, a szerintük szar? Várják, hogy jobb lesz vagy mi? Abba ti nem gondoltatok bele, hogy talán ti öregedtetek ki ebből és már nem való nektek és abba kéne akkor hagyni a nézését? A WWE nem fog csődbe menni, ha ti már nem nézitek ez miatt nem kell aggódni. Mert szerintem sok értelme nincs, hogy megnézitek az adásokat, nem tetszik, ugyebár szerintetek ez egy szar aztán szapuljátok a komment szekcióban aztán oké, de akkor miért nézitek még mindig? Semmi sem kötelező, mint ahogy a WWE nézése sem az. Ez nem oltás csak egyszerűen ezt nem értem. Magyarázzátok már el ezt kérlek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem ennek több oka is van. Vannak olyanok, akik divatból szidják a WWE-t, mert az menő, de közbe vagy 3 hónapja nézik, és nem tudnak semmit a wrestlingről, csak azt, hogy kamu. Van olyan is, aki hardcore fan, de a WWE-ben is vannak kedvencei és őket mindig megnézi, de nem azt a megszokott brutális pankrát látja, amit megszerettet, ez pedig zavarja. Olyan is van, aki évek óta figyeli az adásokat, mondjuk Atittude Era és az old school wrestlinghez szokott, így neki sem tetszik a mai PG. Én úgy vélem ezek a srácok azért nézik még, mert várnak valami nagy változást, és lehet van egy két kölyök is, akik ezzel remekül elütik az időt. Most úgy gondolom igazuk van, mert az ER óta újra ellaposodott az egész, de az Road To WM időszak az elmúlt öt év legjobbja volt.

   Törlés
  2. A WWE képes jó produktumot gyártani,(CM Punk felemelkedése,Bryan felemelkedése,Heyman visszahozatala stb)csak sokszor nincs rákényszerülve.És igen,minden adást megnézünk,mert reménykedünk abban,hogy javulni fog a helyzet,és olyan fiatal tehetségek mint Rollins,Bryan,Cesaro és a többiek olyan legendákká érnek mint HBK,Flair,vagy Taker.Illetve sok régóta pankrát néző emberkének jól esik még aktívan látni olyan arcokat mint pl. Jericho.A pénz,és az alapanyag megvan a WWE-nek,a motiváció nincs.Vagyis megvan,a pénz,csak ahelyett hogy jó műsorokkal próbálnának több nézőt csábítani a TV-elé inkább kivágnak az utcára 1-2 tehetséget mint pl McIntyre,csak mert a kreatívok nem tudnak nekik semmi sztorit kitalálni.De manapság jobb a helyzet mint 2-3 éve volt,az volt a mélypont.De sajnos valószínűleg a dolgok nemigen fognak változni amíg McMaki ül a cég élén.Hiába a Performance Center a fiataloknak,hiába a sok-sok szerződés indy birkózókkal,McMaki szemében Cena-Orton=Pénz.De mindezek ellenére nézzük az adásokat,az olyan fickók miatt mint akiket fentebb említettem.Ez volt az én véleményem,remélem érthető volt. :)

   Törlés
  3. Értem és köszönöm a válaszokat és RÉSZBEN egyetértek veletek meg a nagy fikázókkal is de szerintem az se vezet semmire, ha csak szapulják itt mondjuk pont nem rátok gondolok.. Meg most tényleg nem a legjobb de valamilyen szinten mégis élvezem és elvagyok a WWE-vel és látom a pozitív dolgokat is és szerintem tényleg jó irányba halad csak ez a folyamat mehetne gyorsabban és most már ideje lenne átadni teljes mértékben a vezetést Hunter-éknak, mert ők tényleg értik, hogy most mi van és nem olyanok, mint Vince, aki öreg pénzéhes majom aki a múltban él.

   Törlés
  4. Egyébként egyszerűen megértheted miért szídják sokan a jelenlegi korszakot. Akik már nagyon régóta követik a WWE adásokat, vannak itt páran pl 90 évek elejétől, én pl 1990 től ,azoknak egyértelmű hogy a jelenlegi korszak a legszarabb.
   Mert régen sokkal jobb volt. De ezt már sokszor kiveséztük itt az oldalon.Ami igaz is.Sajnos így van.
   Aki viszont egyszer beleszeretett a WWE be hiába hogy szar ,úgyis megnéz minden adást.
   De attól még az igazság igazság marad.
   Az újaknak viszont persze hogy jó úgy ahogy van hiszen új.
   Ez van.

   Törlés
  5. Azért azt mellékesen megjegyezném, hogy én sem vagyok teljesen új, mert már 4-5 éve aktívan követem jó ez mondjuk eltörpül másoké mellett, de azért ez is hosszú idő.

   Törlés
 4. JP, át kéne gondolni, hogy melyik era volt a legszarabb.. Mert a mostani klasszisokkal jobb, mint a 80-as évek dinó birkózásai. A sztorik is totál gagyik voltak. Ahhoz képest a mai WWE egy atittude...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Számomra a legjobb akkor is a Ruthless Aggression volt a legjobb Era. Az Attitude szerintem túl alpári...

   Törlés
  2. Számomra meg az Attitude meg az RA egybe. Én külön sem veszem, mert szerintem ez így egybe volt a pankráció arany kora. Előtte elég gyenge adások voltak (bár a 90 es évek eleje azért jó volt), csak akkori szemmel voltak jók, most meg mindenhogy szar. Na mindegy az én célom, hogy túléljük ezt a szuperhősös korszakot, mikor egy top sztár egy szabályosan legyőzhetetlen igazság bajnoka, akit folyton nyomnak a pofánkba...

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.