Header Ads

A Hardy tesók hamarosan ismét együtt, Matt Hardy érkezik a TNA-be!

Ahogyan arról már beszámoltunk, Matt Hardy otthagyta a ROH-t, hogy ismét a TNA-be érkezzen és az előzetes tervek szerint újra összeálljon testvérével, Jeff Hardy-val, akivel korábban olyan sikeres csapatot alkottak a WWE-ben!

http://images2.fanpop.com/image/photos/9400000/LostPB-Favorite-Jeff-and-Matt-Hardy-lostpb-and-prisonbreak08-9495761-624-325.jpg

Ha semmi sem változott, akkor hivatalosan tegnap volt Matt Hardy utolsó fellépése a ROH-ban, aki így érkezhet a TNA New York-i fellépéseire, ahol már testvére Jeff Hardy is várja, hiszen az elmúlt héten Jeff visszakapta régi karakterét és jövőhéten a TNA nehézsúlyú világbajnoki övét is célbaveheti!

Talán az egyetlen aki ennek nem örül az a ROH, mivel a TNA az elmúlt időszakban egyre több pankrátorukat leszerződteti így a nagy nevek távoznak a szervezetből. Bár a TNA jelenleg nincs jó pénzügyi helyzetben, még mindig megteheti, hogy a ROH-ból igazoljon pankrátorokat.

10 megjegyzés:

 1. szerintem mennyenek vissza a WWE-be

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valószínűleg tárt karokkal várja egy olyan cég, ami ennyire a média központjába van, és a drogos, alkoholista, problémás, lezüllöttek. 2 éve kb. (vagy 1?) az idősebbik úgy bevolt állva, hogy a meccset sem tudta lenyomni, és így botrány lett. Ők már nem megfelelő személyiségek a WWE be, pedig a tehetségük 30x több, mint ami elég lenne.

   Törlés
  2. Hát az első mondat nem jött össze, de gondolom mindenki érti.

   Törlés
  3. Az első mondatot így is lehet értelmezni: "Valószínűleg tárt karokkal várja egy olyan cég, ami drogos, alkoholista, problémás, lezüllött." :D

   Törlés
  4. de meg az eleire gondolok mien meccseket mentek Edge-l es Christian-al

   Törlés
 2. Az ROH-től a WWE meg a TNA (főleg a TNA) már el vett minden nagy nevet....
  Akik még úgy nagy neveknek mondhatók és az ROH-nél vannak azok Michael Elgin meg Roderick Strong, jah meg Kevin Steen (de lehet, hogy őt is megszerzi a WWE) esetleg Nigel McGuinness (de ő már csak kommentátor. ugye? már nem nézek ROH-t..).
  Igaz AJ, Daniels meg Chris Hero vissza mentek de az még mindig semmi a régi rosterhez képest...
  Amúgy, hogy lehet az, hogy AJ most két szervezetnél van egyszerre (ROH meg NJPW)?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet, hogy hülyeséget beszélek, de a NJPW-nél AJ van bajnoknak feltüntetve, de az ROH rosterében is ott van... ROH már nem nézek Japán wrestling-et meg soha sem néztem szóval nem vagyok túlzottan képben... Valaki megtudná nekem mondani, hogy ez hogy lehet?

   Törlés
  2. Hát AJ TNA bajnokként is megvédte az övét Japánban is, meg különböző indie szervezetekben. Szerintem ez csak sima együttműködés a két szervezet között.

   Törlés
  3. Azért az ROH-t nem kell félteni,ha kicsit erőlködnének egyből kb. 5 bajnoki kihívót tudnának előállítani. :D
   Am AJ úgy "pankrálhat", hogy part-time gyakorlatilag,szal ritkán van a ROH-be, legtöbbször a Japánoknál nyomja.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.