Header Ads

Vince McMahon véleménye miatt nem kapnak esélyt a fiatal tehetségek?!

Bár Vince McMahon egyre több hatalmat ad Triple H-nek és a lányának Stephanie McMahon-nak, a végső döntések még mindig tőle függnek, éppen ezért a pletykák amik most kitudódtak, nem fogják jól érinteni a fiatal tehetségeket!


Mint tudjuk ugyanis akit Vince McMahon nem kedvel, annak elég kevés esélye lesz, hogy felkapaszkodjon a csúcsra, éppen ezért érdekes, hogy a legutóbbi pletykák szerint a WWE igazgatója nincs megelégedve a díva bajnok Paige, Adam Rose és a most debütáló Bo Dallas teljesítményével.

A legnagyobb problémája elvileg Adam Rose karakterével van, ami neki egyáltalán nem tetszik és úgy tűnik ez a mérvadó vélemény, mivel a WWE egyik producere, Kevin Dunn azt nyilatkozta, hogy Adam Rose-t akár már most rögtön el is temethetjük.

17 megjegyzés:

 1. Paige-nek jó a gimmick-je és a megjelenése. Az in-ring-jét hagyjuk, a női meccseket mindig áttekerem.
  Bo Dallas valóban katasztrofális, Adam Rose pedig még Fandango-nál is melegebb karaktert kapott. Neki NXT-ben és előtte milyen karaktere volt? Nem lehetett volna azt tovább vinni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. igen paige gimmickje tényleg nagyon jó. bo dallas egy nagy szar!!! fandango 2 ( adam rose ) én csak fandango 2 nek hívom :D ezt a karaktert úgy ahogy van a süllyesztőbe lehet dobni

   Törlés
  2. Bo Dallas katasztrófa! A hangja kegyetlen, az in ringje nem rossz (bár nekem túl tipikus), és ez a "Bolive" stílus ez egyszerűen röhej.
   Nekem régen jobban tetszett, még amikor Wade Barett-el kellett meccselnie egyett (még az RR után)

   Törlés
  3. Őszintén,kinek jön be ez a Bolive meg a partyzos hülyegyerek?Vicc az egész.

   Törlés
 2. Nekem tetszik Paige in-ringje meg a Gimmickje is...de egyetértek golya87-tel Adam Rose egy Fandango hasonmás. Csak azért gyűlölöm Fandango-t mert debütállt és egyből Y2J-el harcolhatott és ami a legviccesebb hogy le s győzte!!!!! Ma meg eltűnt a süllyesztőben mint Ryback

  VálaszTörlés
 3. A nem oda illő embereket el sem kellene indítani.
  Hát ha visszaemlékszünk kb: 1997 től 2001 ig maximális brutális odafigyeléssel foglalkoztak ki lehet a rosterben.Nyomatták őket 1000 el.
  Meg is volt az eredménye.
  Most meg elindítanak pár embert és láthatjuk le se sz...ják őket,nem építik fel a karaktereket.
  Annyi lehetőséget adnak nekik hogy bejövetelkor és kifelé menet éljenezhet neki a közönség, az elmebeteg vezetőség meg várja a csodát.
  Most akkor hogy van ez.

  VálaszTörlés
 4. Paige-el baja van? Halál jó karakter. Szép és jó a megjelenése. A bevonulása jó és nagyon tehetséges a ringben. Most komolyan 295 napon át éjjel nappal AJ folyt a csőből nehogy már Paige-el legyen baja -.-

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Márk Viczián: Erre baromi egyszerű a válasz.
   - AJ biztos sűrűn csinált olyan dolgot 295 napon keresztül ami nagyon tetszett a vezetőségnek. Paig nem,ilyen ő más típus.
   jöhet a 18 as karika.

   Törlés
 5. hát adam rose ténylegy egy nagy sz*r!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 6. Vince én teljes szivemből utállak és a legtöbb döntésedet megvetem és kirohogom de Adam Rosesal kapcsolatban igazad van. Ez tényleg nem mehet így tovább

  VálaszTörlés
 7. A hihetetlen az Vince tette a WWE t azzá amit anno megszerettünk,majd ő is tette tönkre.

  VálaszTörlés
 8. Azt olvastam ezen az oldalon,hogy Dallas és Rose karaktere és debütálása is Vince ötlete volt!!!!

  VálaszTörlés
 9. Valaki legyen már olyan kedves és verje Hodorra Vincet. Elképesztő, hogy mennyire nem tud haladni a korral.

  VálaszTörlés
 10. Adam-et temetni? Hát imádják az emberek!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.