Header Ads

Vince McMahon kirúgta a Raw vezető íróját! Még több kirúgás jöhet?

Az elmúlt héten hivatalossá vált, hogy Vince McMahon kirúgta a Raw egyik vezető kreatív író szakemberét, Jay Gibson-t, aki az elmúlt hónapokban volt felelős a műsorok történéseiért! Az indoklás szerint spórolás áll a dolog mögött, azonban Vince McMahon ennek köszönhetően ismét nagyobb hatalmat kapott!

http://blogs-images.forbes.com/msolomon/files/2014/03/0325_vince-mcmahon-wrestling_1024x576-e1395844800718.jpg

Ugyanis az eheti Raw volt az első adás amit már nem Jay Gibson irányított, így Vince McMahon "vicces" ötletei a pletykák szerint az új író által ismét szerepet kaphatnak a műsorokban, mint például ahogyan az a Vickie Guerrero - Stephanie McMahon jeleneteken is látszódott most hétfőn.

Belső információk szerint Vince McMahon nemcsak a fő írótól, hanem több kisebb szerepben lévő embertől is megvált, az ő neveik azonban még nem kerültek nyilvánosságra.

13 megjegyzés:

 1. Így tovább Vince papa :) lassan rúgd ki az egész Roster-t és mindenki mást és maradj egyedül mint a WWE EGYETLEN NAGY HATALMÚ URA :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ha neki az a legjövedelmezőbb, akkor miért ne? Én is azt csinálnám amivel a legjobban járok... :D

   Törlés
  2. persze, végülis az előfizetők pénzéből él... de az igaz, hogy így is nézik, minek változtatna, vagy max ilyen irányba, hogy neki több legyen :S szar ügy amíg monopol helyzetben van, nincs ami nyomja a változás felé

   Törlés
 2. Vince McMahon recently cut RAW head writer Jay Gibson. This release was not believed to have been budgetary like the other releases.
  Gibson had been with WWE for about 5 months and basically organized writers to work on different angles and different Superstars, as opposed to actually writing himself. It was said that Gibson had very little knowledge of the WWE product and that was made apparent when he was asked his opinion on some things.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tehát akkor miről is beszélünk? Spórolás? Ezt megint nagyon benéztétek.

   Törlés
 3. Nagyon helyes hogy kibaszta a fő írót milyen sztorikat írt már... Remélem változás fog be állni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hát ez a hányós dolog elég gyenge volt bárki is a sztorik irója

   Törlés
  2. Az Vince bácsi ötlete volt.

   Törlés
 4. Nos, az oka valóban nem a spórolás volt. Az igazi ok az volt, hogy az 5 hónapos munkaviszonya alatt szinte semmit sem csinált, valamint nagyon kevés volt a tudása a WWE körül. A munkaviszonya alatt nem volt semmi féle észlelhető változás a történeteket illetően, vagyis mintha ott sem lett volna. (de mégis fizették)

  VálaszTörlés
 5. Én amúgy a hányásnál röhögtem egy jót.. VG-nek már úgy is mindegy, Edge és Ziggler óta amúgy se volt nagy szerepe.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én azért sajnálom szerencsétlent. Régen milyen marha jó volt már a Guerrerro család feudja Undertaker ellen (ő volt a főszereplő), mára meg már szegényt idáig lesüllyesztették.

   Törlés
 6. MONDOM!

  MR.MCMAHON VS STEPHANIE LESZ A ÖVÉRT??XD

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.