Header Ads

Vince McMahon döntött a Shield felbomlásáról!

A szervezeten belüli információk szerint a Shield felbomlását és Seth Rollins heel turn-jét maga Vince McMahon találta ki még a Payback gála előtti napon, hogy így reagáljanak a Raw adások alacsony nézettségére!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2014/06/RAW_1097_Photo_312.jpg

Sokak szerint a Shield felbomlása egy rendkívül rossz ötlet volt, ami rendkívül el volt kapkodva, hiszen a Shield az utóbbi évek legdominánsabb csapata volt akiken kívül jelenleg nincs olyan csapat, akik a műsorokat elvinnék a hátukon.

Most, hogy Seth Rollins az Evolution tagja lett, valószínűleg egy három a kettő elleni mérkőzést láthatunk majd az Evoltuion és a Shield tagjai között, ez azonban csak egy állomás lesz a viszályban, aminek a végén a WWE egy mérkőzést szeretne Triple H és Roman Reigns között a SummerSlam-re!

8 megjegyzés:

 1. Én a SummerSlam-re inkább Rollins-t, Reigns meg Ambrose-t küldeném egymás ellen.

  VálaszTörlés
 2. Vince McMahon inkább menjen nyugdíjba!
  A Shield-ben még szerintem volt bőven lehetőség...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Míg él, nem fog. Te sem adnád oda a szivedet másnak...

   Törlés
 3. Pont ezzel cseszték el,hogy ilyen hirtelen és minden ok nélkül felbomlasztották a Shield-et

  VálaszTörlés
 4. De miért is nem Ambrose kapott egy heel turnt? Egyelőre az Evolution mellett lenne, majd még jobban bekattanna és vmi beteg psicho heel lenne.
  Rollins tipikus közönség kedvenc elkalapálni való face karakter. (sry a rajongóktól) Jó pankrátor, de nem túl jó előadó.
  Reigns-t továbbra sem érzem húzóembernek, mozdulatai, (pornós) kiállása megvan, de a mikrofonnal sztem nagyon gyenge!

  VálaszTörlés
 5. Ezzel meg szerintem pont az adások további nézettségcsökkenését fogják elérni.. Idióta Vince.. Sokan lehet úgy gondolják, hogy a Shield a WWE legjobb storyline-ja, amit így cseszettül elrontottak. Sokan valószínűleg miattuk nézték a WWE-t, de most már nem élőben, hanem a netről leszedve fogják megtekinteni a RAW-t. Őszintén szólva, ez a turn totális baromság volt, fekáliával fűszerezve, de hát Vince döntött. Ezt úgy kellet volna megoldani, hogy mondjuk egy rebellis face-t raktak volna be a csapatba. Néhány hete volt is hír, hogy Sheamus lehet az Evo új tagja, így még annak a rohadt US övnek is növelték volna a szintjét, de nem tegyük tönkre a legjobb csapatot a WWE történetébe. Oké, hogy egyszer szétbomlottak volna, de akkor valami jobb időpontban kellet volna ennek megtörténnie. Akkor amikor logikus. Bizonyára volt itt egy kis vita Trips és Vince között.

  VálaszTörlés
 6. nincs baj ezzel.. az a baj, hogy nincs másik ilyen meghatározó pankrátor/csapat.. csak a Wyatts, de a hülyék megirták, hogy kikapjon Bray.. és itt most hatalmas kavarodás és értelmetlen hülyeségek lesznek majd.. nem értem, hogy tudják elbaszni és, hogy nem tudnak sztorit irni főleg, hogy mások is elolvassák mielőtt adásba kerül
  ez nagyon gáz, nem az, hogy bomlott a Shield hanem, hogy ebben a pillanatban mikor tényleg nincs más érdekes formáció
  remélem Bray nem nyugszik bele a vereségbe mert akkor eltűnik minden jó formáció

  VálaszTörlés
 7. Régebben nem nagyon szerettem a Shield-et de most már eléggé megkedveltem őket erre feloszlik.....ilyen az én formám viszont nagyon nem kellet volna hogy feloszoljon....

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.