Header Ads

Vickie Guerrero búcsúlevele

Tegnap megjelent a WWE.com-on egy cikk, ahol Vickie Guerrero búcsúlevele olvasható! Már itt is elolvashatjátok, immár magyarul!

Elképesztő 9 éves karrierem volt a WWE-nél. Eddie feleségeként kezdtem a WWE-ben, és most önmagamként hagyhatom el a szervezetet. Szerettem a sok millió ember számára előadni. Akár utáltál, akár szerettél, értékeltem minden pillanatot. Néhány elképesztő barátságra leltem, amit örökké a szívembe zárok.

Itt az idő lapot fordítani, és új karriert indítani az orvosi adminisztrációban. Nagyon sok dolog van, amit még meg kell tennem az életben, és a legfontosabb jelenleg az, hogy végzős legyek egy egyetemen Januárban.
Itt az idő elköszönni, és köszönetet mondani mindenkinek a WWE Univerzumban, a WWE Főhadiszállásán, és hátul a kulisszák mögött.

Az első köszönetnyilvánításom az urunknak, Jézus Krisztusnak megy, amiért ép elmét és testet adott, amivel érdekes dolgokat csinálhattam a ringen belül és kívül is. Mindig biztonságban tartott az utazásaim alatt, és erőt adott ahhoz, hogy érzelmileg és fizikailag is fejlesszem magam évről-évre.

A gyönyörű lányaimnak, Shaul-nak és Sherilyn-nek – Köszönöm, hogy inspiráltatok engem, hogy jobb legyek ma, mint tegnap. A támogatásotok elengedhetetlen volt, amikor utaztam. Még mindig szomorú vagyok, amiért nagyon sok mérföldkövet kihagytam az életetekből. Szeretlek benneteket teljes szívemből!


Linda és Vince McMahon – Hálás vagyok a lehetőségekért, amiket adtatok nekem. Köszönöm, hogy a családom azt érezhette, hogy a tiétek része. Nagyon hálás vagyok azért a barátságért, amit az évek alatt felépítettünk. Vince, Eddie úgy szeretett téged,  mint az apját! Nagyon sok tiszteletet érzett irántad, és nagyon fontos volt neki, hogy büszkévé tegyen. Köszönöm, hogy akkor is hittetek bennem, amikor Én nem!

Stephanie – Élő példája vagy egy független, erős, és sikeres nőnek. Megtiszteltetés volt melletted dolgozni. Köszönöm, hogy részese volt az utolsó estémnek a WWE-ben! Megtiszteltetve éreztem magam! Boldogságot és sok szeretetet kívánok Paul-nak, neked, és a lányaitoknak.
Az összes írónak – Köszönöm az összes segítségeteket, a tanácsaitokat, és a vezetéseteket, hogy a szegmenseim mindig sikeresek legyenek… Arn, Fit, Dean, Road Dogg, Scott, Joey, Mike, Kidman, Jamie és Johnny.

Sarona (Tamina) – A LEGJOBB SOFŐR! Hiányolom az nevetéssel, énekléssel, zenével és a bors evéssel teli utainkat! LOL! Emlékezz a vadságodra, és higgy önmagadban! Elképesztő anya vagy, és köszönöm, hogy megmutattad, miről is szól az erő. Szeretlek! FELADÓ: A VALAHA VOLT LEGJOBB NAVIGÁTOR!

Adam (Edge) – Köszönöm, hogy akkor is hittél bennem, amikor nem tudtam, hogy mi a poklot csinálok! A figyelmed és tanácsid segítségével egy jobb előadó vált belőlem. Nagyon hálás vagyok, hogy lehettem a managered, hogy kaphattam tőled egy Spear-t, és hogy megkaptam tőled a legemlékezetesebb esküvőt. Sok sikert kívánok!
Undertaker – Köszönöm, hogy megkaphattam tőled a valaha volt legemlékezetesebb pillanatot, mikor kaptam tőled egy Tombstone-t. Nagyon megtiszteltetve érzem magam!

Dolph – Szívesen mostam meg annyiszor a könyököd… LOL! A legjobbakat kívánom a karrieredben!

Teddy Long – Köszönöm az összes segítséged, tanácsod, beszélgetésed, amivel segítettél, hogy higgyek önmagamban. Szeretlek, Playa!

Michele McCool – Köszönöm, hogy te voltál a spirituális gerincem. Mindig élveztem veled a campingelést az öltözőben. Gyönyörű barát vagy, és mindig ápolni fogom a barátságunkat. Köszönöm, Layla, hogy ilyen sok mókázást megosztottatok a „Lay-Cool”-ban.

Utazás – Köszönöm Cathy és Holly, hogy mindig munkába és haza vittetek. AZ erőfeszítéseiteket sosem feledem. Még akkor is értékeltem, amikor nem is a jó városba vittetek… LOL!!

Mindenkinek a kamionokban - Kevin, Kerwin, Duncan, “Mi Amigo” Michael, Matt, Tina, Caroline, és még sokan mások. Köszönöm!

Kellékesek – Köszönöm Mark, Anthony, Jason, Ellis, Tommy és még másoknak is, akik mindig ápoltak engem. A segítségetek és barátságotok megfizethetetlen!

Ruhatárosok – Köszönöm Terry és Julie a segítségeteket. Sandra, köszönöm, hogy a leggyönyörűbb ruhákat elkészítetted nekem.

Köszönöm az összes kamionsofőrnek és buszsofőrnek, akik a legnehezebb munkát végezték. Mindig értékeltem, a mosolyaitokat, az erőfeszítéseiteket, és a barátságotokat!

Köszönöm a kellékeseknek, akik kemény munkákat végeztek minden egyes műsor alatt. Az erőfeszítéseitek nélkül Én sem tudtam volna azt megtenni. Imádtam az összes vicces, és stresszes pillanatot. „Telefonokat és adóvevőket kikapcsolni.” 8, 7, 6, 5… ti vagytok a legjobbak! Warren, Howie, Luis, Brian, Kasama Mama, Abi, Carl, Jaime (Wabi), Chris, Carl és még sok mindenki!

Kaja – Uram isten, mindannyitokat hiányolom! Imádlak titeket lányok, Hag és Jessica… a srácok is királyak! JP, Bruce, Cheese, és Jack, köszönöm, hogy olyan finom kajákkal etettetek! 

Köszönöm a kommentátoroknak is, akár szerettek, vagy utáltak – JBL, te vagy a kedvencem! Herry, Josh, és Michael Cole… szeretlek benneteket!

Smink – Köszönöm Jan, Jill, Leslie és Jackie. Jackie, köszönöm, hogy mindig beállítottad a séróm!

A WWE App és WWE.com dogozói – Mindannyitokat hiányolom! Brian, Dustin, Nicky, Tom, Byron, és persze a hajtómotor… Renee!

Produkciós iroda – Meg szeretném köszönni a sok segítséget, és a kemény munkátokat. Köszönöm, hogy mindig intézkedtettek, hogyha egy nagyobb öltözőre volt szükségünk. Hálás vagyok a barátságotokért és minden veletek eltöltött évért. Chimel, Sean, Mark Yeaton, Sam S., Steve Rubin, Ralph és John D’Amico, valamint a lányok az irodában!

Az aréna feldíszítőinek - John Davis, Kosha, Angela, Joe P., Tracie, köszönöm a segítségeteket!

Operatőrök - Stu, Rico, Scott, Marty, Billy, Bubba Jr., Doom és Gloom, köszönöm, hogy mindig a legjobb oldalamat mutattátok!

Johnny „Boss” Laurinaitis – Köszönöm! Köszönöm! Mindig hittél bennem, és figyeltél rám és Eddie-re! A barátságodat örökké a szívembe zárom, és a legjobbakat kívánom! Köszönöm a kedvességeket és a bánásodat a lányaimmal szemben, mert úgy tettél velük, mintha a sajátjaid lennének. Éld tovább az álmot! Megérdemled!

Mark Carrano – Eddig úgy szeretett téged, mint a testvérét. Mindig egy nagyon különleges barát voltál nekem, és Én mindig ott leszek neked. Nagyon büszke vagyok arra, hogy mennyit fejlődtél a WWE-ben. Jennának és neked a legjobbakat kívánom! Szeretlek, tökfej!

Köszönöm a biztonsági csapatnak, mind különlegesek vagytok nekem! Rich, Jim, Dennis, Joe, Tony, Muriel, Scott és John. Köszönöm, hogy mindig biztonságban tartottatok engem!

Fényképezők – Köszönöm Johnny, Eric, Jamie, Heather, Rich, Craig, és mindenki másnak is!

A bíróknak, akik „nem hallgattak rám a ringben”… LOL! Mind nagyon különlegesek vagytok nekem, és köszönöm a mókás időket a ringben! Charles, John C., Chad, Mike C., Spider, Mark és Bonsai!

„Excuse Me,”

Vickie


24 megjegyzés:

 1. Nagyon jó menedzser volt, nagyon jól játszotta az utálatos hárpiát. És a cikk írójának is gratulálok, korrekt fordítást.

  EXCUSE ME

  Hiányozni fogsz Vickie!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen az elismerést! :) Azért van benne munka bőven...

   Törlés
 2. EXCUSE ME! Vickie rendesen megfürdette a dívűkat és step-et.Na meg reigns magánszáma a hashajtós kávéval..... L.O.L.!


  Úgy fogunk rád tekintenni mint a 2. muterra.  "EXCUSE ME" !!

  VálaszTörlés
 3. Hát azért érdekes volt,hogy még azt is megköszönte,hogy kapott egy speart,meg egy tombstone-t.
  Hiányozni fogsz Vickie Thank you!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát valóban érdekes, de ha megnézed az eredetit a WWE.com-on, ott is megköszönte, szóval... :D A Tombstone-nál elhiszem, hogy nem lett semmi baja, (talán ott kezdődött az, hogy nyakmerevítőt hordott) de azért a Spear nem hiszem, hogy jól esett neki.

   Törlés
 4. Ööö én nem akarom Őt bántani, de csak nekem tűnt fel, hogy az utolsó képen mekkora foga van? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azokat a régi "szép" maaaaóóóóónikás időket idézi.

   Törlés
 5. Köszönünk mindent Vickie! Nagyon jó voltál minden téren. Az utolsó szegmensed nagyon megható volt! Tisztelet!

  VálaszTörlés
 6. "EXCUSE ME" !!
  Bevallom ez egy kicsit hiányozni fog!
  Thank you Vickie!

  VálaszTörlés
 7. EXCUSE ME!!! Mindig is borsózott a hátam ettől :DD
  De hihetetlen nagy Tisztelet!!!! Amit csinált, amekkora szívvel, az igenis tiszteletre méltó! Nagyon sokat köszönünk! Te vagy az élő példa, hogy valaki úgy tudja magát a WWE univerzum szívébe be zárni, hogy ahhoz nem kell nagy darab sokszoros bajnoknak lenni! Te nagyon sokat adtál a céghez és ez mind nagyon köszönjük! Na és ez a búcsú levél!! Azt hiszem ez mindent elmond!
  EXCUSE ME!!!!!!!!!
  Viszlát Vickie!

  VálaszTörlés
 8. Sziasztok! Money in the bank-on ilyen kevés mecs lesz csak? ez a 4 mecs?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, még kakasviadalt is fognak rendezni, az lesz a kickoff...
   Amúgy én 7 meccset számoltam.

   Törlés
  2. A Kickoffban akk mi lesz??? Én valami olyat olvastam ,hogy DB visszatér, hogy megtörje a csendet ez mit akar jelenteni??

   Törlés
  3. Pofázni fog mint Cena a Hell in a Cell-en.
   Hurrá!

   Törlés
 9. lesz layla vs summer rae és fandango lesz a bíró :D:D:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ilyen meccseket én nem raknák be PPV-re, a Rawn vagy SD-on elmegy de itt annyi lesz, hogy 2perces hajhúzás, 1 perces kergetés és végül Layla győz mert Fandago gyorsabban fog számolni sztem meg a Goldi csapatot megint összerakják Rybaxellel és Stardusték győznek meg a Big E vs Rusev legalább valami meccstípust kellene adniuk ennek pl: leszedni a zászlót a sarkokról vagy valami ilyesmit. Amúgy a többi meccsel semmi bajom. :D
   De ez most nem ide tartozik csak nekem tünt fel ,hogy Stardust tökre olyan mint Cody?? Vagy ő Cody?? Én már ezt tényleg nem értem.... :(

   Törlés
  2. Óh akk már képben vagyok! kösz :)

   Törlés
 10. Vickienek fejbe kellet volna b*szni Stephet egy acél székkel és a csokiba rá egy Eddies frog splasht...xD

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.