Header Ads

TOP 10 - Last Man Standing mérkőzések

A WWE a hivatalos youtube oldalán közzétett egy videót, amelyben a tíz legjobb last man standing mérkőzést rangsorolták annak alkalmából, hogy a Payback-en egy ilyen mérkőzésen fog megküzdeni egymással John Cena és Bray Wyatt!

12 megjegyzés:

 1. Ilyen mometumok kellenének, mint amilyenek az ilyen top10 es videókban vannak. Elvileg ezek tennék érdekessé az adásokat... Vicc, hogy ilyen videókat állít össze a wwe, mikor most full unalmas szar meccsek vannak évek óta, 1-2 kivétellel, saját magukat alázzák...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem csak azok a jó meccsek amikben ilyenek vannak, csak gondolom te nem szereted a technikai wrestling-et (hardcore wrestling fan vagy ugye?)... Egyébként azért nem olyan unalmasak az adások mint amennyire mondjátok, tavaly, tavalyelőtthöz képest nagyon sokat javultak a dolgok (pl.:már nem csak a már lejárt neveket nyomják, Cena Orton ugye... hanem a Shield, Wyatt Family, Cesaro, Paige, Bryan is). És ne gyertek azzal, hogy PG fan vagyok... Csak én nem várok sokat, főleg azért nem amiért én egy rohadt fillért nem fizetek...

   Törlés
  2. KingofSwing Cesaro, teljesen egyetértek veled. Nem értem minek kap annyi fikát a mai színvonal, pedig az utóbbi évek legjobb Mania szezonján vagyunk túl. Jó az ER óta lelaposodtak az adások, de csak azért, mert az épp futó feudokat le kéne zárni, lehetőleg egy epic meccsel.

   Törlés
  3. Tudom, úgy gondoltam lehetne több ilyen momentum. Mert ami manapság van 90% ban sima 1v1 meccsek, semmi eszközökkel ez borzalmas. Nem hiába haldoklik a pankráció, a legtöbb ember számára a brutalitása adta el, mert nem igen lehetett olyan sportot látni sehol ami ennyire badass lett volna, és az MMA akkoriban még sehol nem volt, a pankrációt meg ismerte mindenki. A sok OMG momentum hiányzik manapság, az ilyenek nagyon terjednek a neten, és mindenki imádja.

   Törlés
  4. Persze ezt a brutalitást sokféle képpen lehet értelmezni, mikor melyik korszakban mi volt brutális természetesen.

   Törlés
  5. meg az a gond, hogy az OMG momentek mostanában Kofi RR menekülései... :D

   Törlés
  6. Seth Rollins cross budy-ja a Ruleson az volt, de az is mikor Kane belesett az lángolóasztalba, aztán ott volt WM 30-on mikor Batista és Orton belevágták az asztalba Bryant, Christian splash-e a Chamber meccsen. Ezek ha nem is voltak akkora OMG momentumok mint az Attitude-ben, még is király volt.

   Törlés
  7. Az volt amikor Kane kb. a lángok mellé esett és 1 mp en belül már el lett oltva? Szerintem erősen túlértékelt momentum, nagyon gyenge volt ahhoz a tényhez képest, hogy 2014 be lángoló asztal + beleesés. Az asztalos az jó volt, de mint OMG momentum még mindig gyenge. Ma már hülyegyerekek a háztetőről ugrálnak le asztalra youtube -on :) Egy Shane Mcmahon -os ugrást nevezek igazi OMG momentumnak, de persze ekkorát nem várok el manapság, hülye nem vagyok. Christian os ugrás is lement egynek, de azért nem OMG momentum, mert ilyeneket 50 kilós gyerekek is csinálnak home videóban, igaz sokuk fail videóban végzi. Bár a mai megtépett wwe be elmehet OMG momentumnak, de a WWE univerzumon kívül senki nem kapja fel a fejét, hogy omg, hisz youtube on mindennaposak az ilyenek. De ez csak az én véleményem.

   Törlés
  8. Randysnel csak az volt omg a WM 30on hogy pont a kommentator tvre esett, de ez csak veletlen volt, de fajhatott az biztos...

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.