Header Ads

The Rock nem zárta ki a visszatérését még egy meccsre!

A napokban The Rock a Hollywood Reporter-nek adott interjút, amelyben főleg a film karrierjéről beszélt, azonban szóba került a WWE is, és az, hogy The Rock visszatérne-e még egy mérkőzésre a szervezetbe! The Rock nem mondott nemet!

http://www.vipfightclub.com/wp-content/uploads/2014/06/P24XVot.jpg

Az interjúban The Rock elmondta, hogy jelenleg is nagyon jó a kapcsolata a szervezettel és a WrestleMania XXX-on való fellépése óta folyamatosan tartja a kapcsolatot Vince McMahon-al, így a visszatérését sem zárja ki a WWE-be!

Azonban azt is hozzátette, hogy ez csak akkor valósulhatna meg, ha épp nem forgatna és egy olyan történettel tudnának előállni, ami még nagyobbat ütne, mint a legutóbbi visszatérése, ez pedig úgy érzi, nem a közeljövőben lesz. Majd The Rock azt is elmondta, hogy a filmezés számára az első, a pankráció csak a második!

10 megjegyzés:

 1. CM Punk ellen valami zseniális története volt...
  Rock jó VOLT, de ilyen hozzáállással inkább filmezzen!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért mi volt a történet? Az 1000. Raw (ha jól emlékszem), bejelentett, hogy kihívja a 2014-es RR-ön az épp akkor regnáló bajnokot, aztán 2 héttel a RR előtt visszajött, és egymásnak estek, majd nyomtak egy rettentően szar meccset... TÉNYLEG JÓ STORY!

   Törlés
  2. One does not simply walk into the title picture . Unless you are The Rock, then it's given. :D

   Törlés
  3. Sztem nem érződött az irónia eléggé a kommentemen. ;)

   Törlés
 2. A villám vágná szét ezt a retket..... B@zdmeg nem hiszem el hogy mindíg többet akar... A WrestleMania-n is mindenki állva élljenzett mikor visszatért és erről beszéltek hetekig hova akar ennél többet? Ez egy idióta

  VálaszTörlés
 3. nem idióta, szeretnék látni egy The Rock VS Brock Lesnar No holds Barred meccset a WM31.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rock vs Brock ujratöltve :D
   Ellehetne adni a sztorit simán :D Nagyobbat ütne mint a Rock vs Punk az biztos.

   Törlés
  2. Plusz Rock-ot is összetörné végre valaki. :D

   Törlés
 4. Most akkor nem spórolás van???? Rock pont nem a spórolásról szól!!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne akadj fent ezen, ez csak wwe logika. Kirúgunk pár embert, hogy Rock meccseljen egy "brutálisat" a main eventbe meg persze még egyéb dolgokat is visszavesznek. De amúgy nagyon kíváncsi lennék a wwe nek mennyire éri meg ez a sok kiégett szupersztár visszahozása egy csomó pénzért, mert én úgy érzem, hogy csak persztízs az egész.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.