Header Ads

*SPOILER* Megvan az utolsó két résztvevő a létrás meccsben!

A tegnap esti RAW-on kiderült, hogy ki az a kettő utolsó ember, akik részt vesznek a főövért folyó létrás meccsen a Money in the Bank gálán!

Volt egy Stretcher meccs, amelyen Kane és John Cena vett részt. Nem meglepő módon John Cena nyert. Megrendezésre került Battle Royal is, amelyben ott volt pl. Bad News Barrett, és sokak szerint neki kellet volna megkapni az utolsó helyet a meccsben. A meccset Roman Reigns nyerte, így ő kaparintotta meg az utolsó helyet a meccsbe.

28 megjegyzés:

 1. Tehát akkor megvannak a WWEWHC meccs résztvevői. Olvastam, hogy biztosan heel fog nyerni, hogy utána feudoljon Bryannel, szóval Cena, Reigns és Sheamus ki van zárva. Albertonak már sok van a WWE-vel, Ortonnal feudolt 8 hónapig, maradt tehát Bray és Cesaro. Akármelyikük nyer, én örülni fogok, bár Cesaronak inkább a koffert adnám. Wyatt family egy este alatt megnyeri a Tag Team és a WWEWHC övet, az az álom. Jobb, mint CM Punk visszatérése! És ez legalább reális is!

  FOLLOW THE BUZZARDS!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. He's got a whole in a world,
   In his hands


   (javítsatok ki ha rosszul írtam :D

   Törlés
  2. Tuti, hogy az lesz, hogy Bray WWEWHC lesz a két majom meg TT bajnokok. Cesaro-nak jobban örülnék de ha a másik lehetőség jön be én akkor is kiugrok a bőrömből.

   Törlés
  3. Egyébként arra gondoltam, hogy Bryan-nek most volt Bray-el feud-ja és lehet, hogy azt nem akarják megint, és inkább Cesaro nyer. Roman-t meg meg fogja akadályozni Rollins, Cena-t talán Kane, Bray-t meg az Uso-k, Orton-t meg mielőtt jön Rollins kiütni Roman Shemaus-t valaki más intézi el és CESARO CHAMP! Ennyi vége, ezt nem találgatás ez egy SPOILER!!!.. xD

   Törlés
  4. sheamust meg visszatérően a storykra cesaro xD

   Törlés
  5. Pacu RPP ez kb olyan lenne,mint mikor a Shield mind3 tagja nyert övet a 3013-s Extreme Rules-on :D

   Törlés
  6. Randy Orton fog nyerni :) . Best for the business. Bár én Romannak örülnék :\

   Törlés
  7. Valahogy engem annyira nem izgat ez a meccs, a táskás jobban érdekel. Remélem BNB elviszi a táskát és azt is remélem hogy amikor beváltja nyerni fog vele és nem kúrj el mind annó Damien táskáját, az legalább annyira felidegesített mint az hogy a múltkor kirúgták Teddy Longot, de Heath Slather-t még mindíg nem.

   Törlés
  8. Attila Czakó: Jaja, a 3013-as durva éve volt a WWE-nek.:D Csak viccelek, tudom, hogy csak elírtad:D

   Törlés
 2. Egyertelmu h Reigns nyer
  xD
  Foleg ahogy bekerult a battle royalba meg h ot se szeretne az vezetoseg bajnoknak latni

  Ui:jo lenne ha szetszednek az oveket

  Ui2: Nyet Roman es a Rawon odadja Deannek az egyik ovet :D

  VálaszTörlés
 3. Barrett a táskás meccsbe fog bekerülni,amit meg is nyer,legalább is ha van egy kis eszük a kreatívoknak.

  VálaszTörlés
 4. Remélem bray v cesaro szerzi meg a wwe, roman meg a whc ővet :D

  VálaszTörlés
 5. Mér érzem azt hogy szét válnak az övek? :D

  VálaszTörlés
 6. egy pár fönti kommentelőnek szeretném elmondanii, hogy nem lesz koffer meccs ;) és jólenne, ha szétszednék az öveket :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eddig nincs bejelentve, nem ugyanaz, az még ok, hogy ha egy Hell in a Cell PPV-n csak egy HIAC meccs (tavaly előtt..) vagy ha egy TLC-n csak egy TLC meccs (ladder, tables, chairs meccs meg nem, mint tavaly..), de hogy egy MITB gálán nincs MITB ladder meccs, az azért kicsit oda vágna... Szerintem ezt még a WWE játszaná be...

   Törlés
 7. Elmondom mi lesz: Reigns felmászik a létrára, levenné az öveket.... ekkor triple H bejön és lelöki onnan.
  Roman meccset akar ellene a BG-re de Hunter azt mondja, hogy akkor megküzd vele az SS-en ha legyőzi Rollins a Bg-én.

  Believe in Roman Reigns!

  VálaszTörlés
 8. Gondolom heel kell nyerjen,hogy majd a visszatérő Bryan-nel feudoljon..
  Kizárásos alapon amúgysem lehetne Sheamus mert nála a U.S öv, Alberto szerződése lassan lejár,és vége a WWE-s karrierjének (nem is értem, hogy miért tették be a meccsbe), Cenát meg Ortont nemhiszem,hogy mégegyszer eljátszodnák a közeljövőben..
  Marad Bray és Cesaro. Cesaro vs Lesnar feud jobban adná szerintem, és még a karaktere nem annyira fejlett ahhoz, hogy WWEWHC bajnok legyen.Bray nagyon jól bánik a mikrofonnal,és bárki bármit mondd , szerintem megérett arra, hogy bajnok legyen. És még elmondott 1 promot is,hogy megnyeri és stb.
  Roman-nak is örvendenék,de ha heel kell nyerjen akkor 100% Bray, ha a WWE jó műsort akar csinálni.(Eltudom képzelni,Roman felmászik,jön HHH (remélem nem öltönyben) és lelöki,és indul kettőjük közt a viszály,és Bray nyer azzal)
  Ráadásul Eric és Luke elviszik a tag team öveket,és akkor olyan feeling lesz mint a 2004-es Armageddon-on mikor az Evolutionben mindenki övet nyert :D
  Kár hogy nem lesz táskáért ladder match,azt elvihetné simán Bad News Barrett.
  Fura,hogy erről a táskás meccsről szól az egész gála,és pont ez elmarad.

  VálaszTörlés
 9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 11. Ez lesz ám a létra meccs szerintem benne lenne a Top 5 Money in the bank mérkőzések között.
  Igen ám csak ha emlékeztek-e mi történt tavaly amikor szintén ilyen jó volt a felhozatal..
  És emlékezhetek ,hogy mi volt az előző ilyen meccsen amikor POUL Heyman megfosztotta a világ legjobbját a nagy esélytől.
  Tényleg jó ,hogy Cesaro heyman srác lett ,de ha megint bejön vagy közbelép a meccsbe mikor pl.Roman leakarja venni a táskát hát akkor...a szemeben Heyman örökre egy dagadt ROZMÁR marad.
  Na mindegy én már alig várom a mérkőzést és ajánlom a WWE-nek ,hogy ezt ne szúrja el mint a többi fontos eseményt/döntést

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem ha túl sok a nagyon nagy név egy ilyen meccsbe az sose jó. A Heymanes dolgot meg tényleg jó lenne, ha nem játszanák el megint.

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Ez is tökéletesen igaz ,de szerintem jobb így minta ilyen Damien Sandoh féleségek lennének a meccsben bár szerintem még abban is jobb mert ha sok jó van akkor csak élvezi kell a meccset és majdnem mindegy ,hogy ki nyer mert mind jó ,viszont ha ilyen gyengék vannak benne akkor meg kapásból élvezhetetlen és bárki nyert az nekünk csak szívás lesz..(Elnézést a DS rajongóknak,de nekem ez a véleményem..)

   Törlés
 12. Most van eszük??? Braynek adni az övet??? 1 éve sincs a WWE ben és igen toljuk fel mint SuperCenát csak ő legyen azellenkezője egy heel aki mindent megnyer és mindenkit megver és 1 éves szereplés után adjunk neki övet igeeeeen jujj de jó lesz adjunk a PG
  eranak igeeen szupi lesz -.-" nem hiszem el hová jut ez az egész nekem a 2012 es s 2011 es létrameccsek sokkal jobban tetszettek.... És nem tudom ki emlékszik vagy ki sem de mikor ezek a meccsek még a WrestleManiaán voltak rendezve... Mekkora meccsek voltak tele izgalommal gyönyörű pillanatokkal és jó volt nézni ahogy pl Bourne a tömegbe ugrik a létráról, vagy Twist of Fate MVP nek (ha jól emlékszem) a létra tetejéről! Vagy Shelton Benjamin mozdulatai.... Ezekhez a meccsekhez képest a mostani nem színvonal.... Nem hiszem el hogy miért kell ekkora neveket bedobi a WWEWHC lader matchbe nem tudom miért nem lenne jó Kane, Kofi, Del Rio, Regins, BNB, Cesaro meg jó legyen maradjon Bray ha heel kell de ennyi nem kell mindent ellőni egy mecsen pl nem tudom hogy Sheamus vs Orton miért nem lett volna jó vagy Sheamus vs Cena az U.S övért a tatyóért meg mehetne : Orton, Seth, Dean, Swagger, The Miz, Ziggler, Fandango, ez is jó meccs lehetne attól hogy csak egy nagyon nagy név van bent.....

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.