Header Ads

*SPOILER* 8 résztvevő lesz a főövért folyó létrás meccsen!

A tegnap esti RAW-on Triple H elmondta, hogy lesz egy nyolcadik résztvevő is a WWE World Heavyweight bajnoki címért folyó létrás meccsen!

Triple H azt is elmondta mellé, hogy Kane lesz az a bizonyos nyolcadik résztvevő. A meccs résztvevői: John Cena, Randy Orton, Cesaro, Sheamus,. Alberto Del Rio, Bray Wyatt, Roman Reigns, Kane

Azért azt ne feledjük, hogy Daniel Bryan-nek befejezetlen feud-ja van Kane-el, így könnyen meglehet, hogy ő fogja megnyerni a meccset.

21 megjegyzés:

 1. Ez Nagyon Jó Ötlet Triple H-Től.Mi Tenne Egy Létrás Mérközést Izgalmasabbá Mint A Nagy Vörös Szörny Kane?Ez Nagyon Jó Lessz!

  Amúgy Ha Megnézzük Akkor A Létrás Meccs Résztvevők Majdnem Fele Benne Volt Ugyan Emmben A Meccsben 2013-Ben.Randy Orton,Kane,Sheamus!Szóval Nem Lessz Akkora Nagy Durranás Mint 2013-Ban.

  Ja És Még 2 Dolog 1.A Második Létrás Meccs A Táskás abban a résztvevők:Seth Rollins,Dean Ambrose,Bad News Barrett,Rob Van Dam,Dolph Ziggler,Kofi Kingstone és Jack Swagger.

  2.Pedig Az Hogy A Money In The Bank Gálán Ott Lesz Danial Bryan De Csak A Kick-Off-Ban.

  Ja Még Egy Valami A Money In The Bank Gálán Lesz Egy Diva Championship Meccs is.Paige vs Naomi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 1 Kane nem volt benne, ha jól emlékszem a Wyatt family miatt lesérült (story szerint).
   2 Orton azért van benne a meccsbe, mert ő a főnökség kis kutyája (story szerint) - ezért nem is játszok kvalifikációs meccset.
   3 Sheamus nem azért van a meccsbe h megnyerje, hanem hogy rangot adjon a US övnek.

   - A többi már csak Spoiler.

   Törlés
  2. kane a summerslam-en sérült le :)

   Törlés
  3. Nem a Summerslam-en, akkor is. De a Money in the Bank-en nem vett részt, ugyancsak a Wyatt Family miatt.. Ezért voltak tavaly 6-an a Raw MITB meccsben:))

   Törlés
 2. Ha valaki öveket nyer, az Roman Reigns,vagy Bray Wyatt! :)

  VálaszTörlés
 3. Mért kell Kane-nek adni az öveket??? Oké értem hogy a sztori miatt d akkorbis Kane nár öreg.....sokkal jobban örülnék Roman Reignsnek. A táskás meccset pedig Dolph Zigglernek kéne nyernie de ismerem a WWE-t szóval nem ő lesz :'(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hiába "öreg", megérdemelné. Van, aki 11-szer volt WWE bajnoki a 12 éves pályafutása alatt, míg Kane 1-szer volt a 19 éves pályafutása alatt. Ennyi már igazán járna Kane-nek.

   Törlés
  2. Jobban megérdemelné, mint Reigns, aki meg se tud szólalni, a ringben is csak Superman Punch-ot, majd Spear-t tud adni, röviden: Egy nulla!

   Törlés
  3. Én egyébként nem értem, hogy mit szeretnek ennyire az emberek Regns-ben? Ő sem tud több mozdulatot, mint Cena, pár év, és Ő lesz majd az új Cena. Én azt mondom, hogy vagy Wyatt, vagy Kane nyerje meg.

   Törlés
  4. Emberek! Kane hiteltelen annyit változott a karaktere, nem hiszi el senki se az ég világon róla, hogy valaha egyszer is bajnok lesz(újra). Nem is kap annyi reakciót, mint régen, tehát itt csak azért kerültbe, hogy izgi spotokat csináljon. Ja, és Cena már most több mozdulatot csinál, mint Reigns...

   Törlés
  5. Nem azért de Kanet eléggé elpuhították az utóbbi időben a szuperkecskével, szerintem nem kellett volna annó őket összerakni, mert előtte azt csinálta, amihez értett, pusztított, bár akkor is legyőzte őt a másik szuperhős: Cena :(

   Törlés
  6. Előtte még Ortonnak is jobbolt egyet-kettőt.

   Törlés
  7. jóformán mióta először levette a maszkot azóta jobbol a korábbi pályafutásához képest, de nem is most kell pusholni
   Wyatt vagy Orton nyer
   örülök, hogy Sheamus régi önmagát idézi
   jó lesz ez szerintem, nagyon rég vártam az adást ennyire.. több éve is talán

   Törlés
 4. Szerintem Kane vagy Bray NYER!

  (TIPP KANE)

  VálaszTörlés
 5. Kane fog nyerni,mert D.Bryan tole fogja vissza nyerni az ovet ha visszater.

  VálaszTörlés
 6. The Demon Kane vagy Bray Wyatt.!! Ők a legesélyesebbek.. ;)

  VálaszTörlés
 7. The Demon Kane vagy Bray Wyatt.!! Ők a legesélyesebbek.. ;)

  VálaszTörlés
 8. Én azt remélem Dolph behúzza megint a táskát. Bár sajnos arra nincs sok esély. De az is jó lenne ha Int. Champ övet behúzná Barrettől.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez kizárt, Barrett szerintem nemsokára főöv közelébe kerül. Nem tudom, mit tett Ziggler, ami miatt ilyen szintű kegyvesztett lett, de remélem, hogy kap még esélyt, szerintem zseniális minden téren...

   Törlés
 9. jó lenne ha Roman nyerné meg de szerintem vagy Bray vagy Kane nyeri meg :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mi a jó roman reingsben!? Valaki mondja meg!!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.