Header Ads

Rusev a világ legerősebb emberével küzdhet meg!

Ahogyan azt tegnap megírtuk, a Battleground gálán Rusev valószínűleg John Cena-val fog összecsapni, azonban addig még lesz egy gála, a Money in the Bank, ahol Rusev ellen a jelenlegi állás szerint a világ legerősebb embere, Mark Henry bizonyíthat majd!

http://cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/001/344/412/c0ea337c7a6b6e4fd7bb9623b6d2b23b_original.?1391109681

A szervezet vezetősége szerint Ruev karakterének építése nagyon jól halad, azonban mielőtt megkezdődne a viszálya John Cena-val egy tapasztalt és nagyon erős pankrátorral is szeretnék, hogy megküzdjön, éppen ezért Mark Henry-re esett a választás. Ennek következtében valószínűleg az ő mérkőzésüket láthatjuk majd a Money in the Bank gálán.

21 megjegyzés:

 1. Más is észrevette hogy Rusev csak négereket ver? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Zack Ryder, Sin Cara, 3MB egyik se néger :)

   Törlés
 2. Sin Cara nem néger ő mexikói 2x megverte :( Cena ellen ki fog kapni úgy se fogja feladni Cena Rusev feladásos fogását Henry-nek meg annyi mivel hogy építsék a John Cena Vs Rusev sztorit Henry biztos hogy kifog kapni :D

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. World Strongest Jobber-t csináltak Henry-ből....:,(

  VálaszTörlés
 5. Rusev megfog maradni a midcard szintjén. Cena elleni feud után eltűnik a süllyesztőben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugyanez volt Khalival. 2006-tól 2008-ig egy domináns óriás, ma pedig táncikál, hercegnőnek öltözik, és feudol(t) Sandowwal...

   Törlés
  2. Nem hiszem, hogy bárki is arra vágyik, hogy Khali-t Main Event-ben látja...

   Törlés
 6. Ryback is így kezdte,veretlen közönségkedvend,szétvert minden nevenincs senkit,mikor meg nagyobb szerepet kapott nem nyert,és irány a süllyesztő.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ezzel a veretlent akartam kihangsúlyozni,nameg az elején ryback sem volt akkora közönségkedvenc

   Törlés
  2. Szerintem már senkiben sem kéne nagyon hinni, hisz mindig van valami gebasz. Big Show, Kane, Ryback, Ziggler, Riley, Miz, Ezekiel, Masters satöbbi elkezdik nyomatni, van akit nagyon van akit nem annyira aztán bumm eltűnnek ezért meg azért...

   Törlés
  3. Jó mondjuk azért Kane meg Big Show (akár még Henry is) más kategória, de a lényeg, hogy brutálisan hullámzó karrierjük van.

   Törlés
  4. Na ez igaz én pl mikor Tensai debütált álmomban nem hittem volna,hogy egy táncos lúzerként fogja végezni,akiből kommentátor lesz.

   Törlés
  5. Őszintén, aki nem tudja magát eladni, mit vártok?? Nem reagál rá senki, akkor mi lesz belőle? Ha nem tud egy rohadt szót belenyögni abba az isten verte mikrofonba egy szót, akkor ez meddig fogja vinni.(Kivéve Lesnar és Batista, de ők is csak a nagy reakció miatt) Amúgy meg Rusev karaktere olyan, mint Kozlov. Egy ideig mindenki befog tőle szarni meg komolyan fogják venni, de utána kihal... Egy ilyen külföldi karaktert csak akkor lehetne jól futtatni, ha valami igazi háború van, mint a Hogan-Sheik feudban. Akkor is Iron Sheik egy gonosz irakit alakított, akit Hogan mint jó amerikai hős laposra vert.

   Törlés
  6. De nem a mikrofon tudás a gond. Mégis miért vegye őket komolyan bárki, amikor noname embereket ver le 1-2 perc alatt. Ha a mikrofonba egy rohadt szót nem tudna mondani, de rendre nagy meccseket adna, egyből sokan szeretnék. Jó példa Jeff Hardy, aki jobb ha inkább meg se szólal, de baromi jó meccsei voltak.

   Törlés
 7. Engem tisztára Ryback-ra emlékeztet... mindenkit szarrá ver stb. stb. azt rájönnek egy szar és senkit sem érdekel az megy majd jobbolni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na legalább nem csak én látom ezt így.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.