Header Ads

Ric Flair véleménye az internetes pankráció rajongókról!

Ric Flair múlt hétvégén a Comic Con-on járt, ahol interjút készítettek vele, amelyben elmondta, hogy a lánya Charlotte lett az NXT női bajnoka és azt is megemlítette, hogy örül annak, hogy The Undertaker streak-je megtört, azonban az interjúban főleg az internetes pankráció rajongókról beszélt!

http://www.betweentheropes.com/wp-content/uploads/2014/01/Ric-Flair-Raw-Old-school.jpg?8fce74

A Nature Boy elmondta, hogy ő nem veszi komolyan az internetes pankráció közösséget, hiszen ők mindig azt hiszik, hogy jobban értenek ehhez a bizniszhez, mint akik benne vannak, pedig ez egyáltalán nincs így. Példának okáért elmondta, hogy aki az interneten minden nap új, egymásnak ellentmondó pletykák jelennek meg, az ember nem tudja, hogy most mit is várjon.

Ric Flair elmondta, hogy természetes, hogy mindenki tudni akarja mi fog történni a jövőben, azonban ezt senki sem tudhatja biztosra, csak akik a történeteket írják. Ric Flair azt is hozzátette, hogy számára Daniel Bryan övnyerése a WrestleMania XXX-on egy óriási meglepetés volt, mivel ő 42 év után amit ebben a szakmában eltöltött, azt gondolta, hogy a WWE nem lépi ezt meg.

17 megjegyzés:

 1. Csak az a baj, hogy a fejesek sem értenek annyira hozzá, hisz akkor miért süllyedt le ennyire a biznisz? Talán, ha a nagy tempóval amivel "megölték" a WCW -t nem állnak le a pankrációs közösség sem csökken a negyedére. Annó volt 2 nagy szervezet akik 6-8-10 es nézettségeket produkáltak kábé (internet nélkül uram Isten...), most meg van egy 3 as raw alig 2 es sd meg egy 1 es tina és a 10-12 évesek uralják a pankráció közösséget meg a szűlők nagy részben. Biztos nem azért pártolt el az a rengeteg sok ember a pankrációról, mert egyre lightosabb adásokat produkáltak, egyre gyengébb pankrátorok meg sztorik, egyre kevesebb mecstípus stb. Szóval f@szom a szájukba, ők tudják a legjobban, hogy a biznisz már fele akkora sincs mint 10-15 éve, de ők csak a pénz után mennek és nem törődnek avval, hogy kiket taposnak el. Persze nyilván ők sokkal jobban értenek a bizniszhez, mint a sok netharcos, de attól még ELKÚRTÁK, és hiába próbálják olyan rohadt okosnak beállítani magukat, 40 éve a szakmába, akkor neki kéne haboznia a pofájának a legjobban, hogy Vince a nagy szeretett sportják a 10 éveseknek adta, aztán ma már elég egy szína szintű bohózat, aztán már a kutya nem emlékszik kik voltak ők.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De persze senki nem fog az árral szemben úszni, inkább eszik a szart és örülnek a pénznek, mondjuk Punk nem ezt tette. De biztos csak rájött az 5 perc azért hisztizett...

   Törlés
  2. El vagy tévedve. Szerinted hogy néztek internet nélkül adásokat? Csak nem a TV volt az egyetlen lehetőségük? A GOT-ot hetente 7 milliónak nézik, az online fizetős szolgáltatásokon pedig 21 millióan, akkor miről is beszélünk? Ráadásul mindent ingyen le lehet tölteni/át lehet tekerni/stb. Nem kell még TV se hozzá, se Network előfizetés.
   Az meg hogy közelezőbe jött a tv adások besorolása, a korhatározás, és a cenzúra az kinek jó? Ki a faszom nézne este 10 után 2-3 órás adásokat? És mennyivel kevesebb pénzt kapnának érte? Mert akármennyire is fáj, a pénzből tartanak fent mindent, ez az elsődleges.
   Az meg hogy a Mcdonalds is a gyerekeket célozza mindig a játékokkal és a többi még nem jeleneti azt hogy normális felnőttek (nem szülők) nem járnak oda, sőt ők vannak többségbe, úgy hogy itt már meg is bukott a kis elméleted. A pankráció akkor volt divat ma meg már nem az, ennyi a történet.

   Törlés
  3. nem értem miért lenne eltévedve.. maximálisan igaza van
   arról nem beszélve, hogy kevesebb pénzből is megvan a WWE (ez Vince zsebe tömése inkább..)
   a pankráció divat ma is, csak a gyerekek között mert Vince nekik adta a PG érával és a Make a wish cuccal meg még ezer féle totális baromsággal
   szimplán egy új rajongótábora van a WWE-nek akik gyerekek..
   megvoltak a rajongók annó is.. csak Vince pénzéhes és nem érte be kevesebbel
   ennyi a történet.. tényleg nem tudom miért van eltévedve.. meg azt se értem minek hoztad fel az első két kérdést hiszen ezt szóba sem hozta
   sokkal nagyobb pankrációs közösségek voltak annó mert komolyan vették
   és akik ma komolyan vennék azok a PG miatt mondhatni kirekesztettek

   Törlés
  4. De jó hogy pont azt irtad le amit en is akartam,vagy legalábbis nagyjából...
   Igen,régebben nem volt net,nem lehetett innen onnan 1óra alatt leszedni a tegnap esti RAW-ot
   PPV-t es igy aki nezni szerette annak muszaj fizetnie,vagy várnia 10000 évet XD
   szoval szerintem a szinvonal romlása nem a rossz sztorik miatt (csak részben) hanem az egyre növekvő interneten keresztül nézők csoportja miatt...ez varhato volt, viszont nem kell szerintem parázni vinceéknek,a sok hülye amerikai birka ugyis fizetni fog....vegre ki fejthettem a vélemémemet!!!

   Törlés
  5. Én evvel azt mondtam, hogy internet nélkül is mennyien ismerték a pankrációt, hát még ha akkoriba lett volna net és terjengtek volna a brutális jelenetek, meg Austin monológjai ezerrel... Meg arra céloztam leginkább, hogy maga a pankráció mennyire kihalt a világban a nem gyerekek körében. Kb. világszinten a kutyát nem érdekli a pankráció, és annak az az egyszerű oka, amit leműveltek a WCW után, nem csak a céget sikerült elbaszni, hanem magát a sportot is. Na meg amilyen véleménnyel vannak az emberek a pankrációról hála a WWE nek, a nem pankrációs körben az nevetséges. Persze oké, hogy a WWE nek így is rengeteg bevétele van, de én a bevételüket magasról leszarom, az csak nekik jó. Szóval itt mondhat bárki bármit, akár 120 éve is benne lehet a bizniszbe, attól még a pankráció teljesen elvesztette a mivoltját, és ma már csak a gyerekek szórakozását elégíti ki, és ezt mindenki látja, legfőképpen ők, de hát akinek ez pénzt jelent az persze, hogy kiáll mellette, pedig ők tudják a legjobban, hogy katasztrófális helyzete van a pankrációnak, csak a wwe nek megvan az a maroknyi rétege amivel szép pénzt keresnek és be van biztosítva aztán ennyi.

   Törlés
  6. Persze a letöltések mentek volna ezerrel, de ez egy hatalmas reklám is lett volna, ami tulajdonképpen önmagát adja el, és nem kell annyit beleölni reklámokba, hogy el tudják adni a szart. Meg akkor mennyi póló, tárgy stb. adtak volna el az idősebbeknek, mindenki Stone Cold os cuccokat akart volna, mert az milyen kurva menő lett volna, és mint tudjuk akkoriban a közönség elég brutális volt, nem a hülye buzipáwayolo köcsögök voltak leginkább. Biztos akkoriban is sok volt az eladásuk, de ma már mikor 1 rohadt kattintás bármelyik országba aztán 1-2 nap múlva megvan a cucc, ha nem hamarabb... Szerintem pénz ügyileg így is úgy is meglettek volna, de legalább a pankráció, mint sport nem a béka segge alatt lenne. Na meg az sem mindegy, hogy 20-30 évesek beszélgetnek a pankrációról hanem 10-12 éves hozzánemértő gyerekek.

   Törlés
 2. Nem fogok regényt írni, a lényeg hogy egyáltalán nincs akkora igazad mint azt te hiszed, szinte egy külső tényezőt sem veszel figyelembe.

  @poolll te meg miről beszélsz? Szerinted ki akar úgy vezetni bármilyen céget is hogy nem termelnek profitot? Na ne hogy már a nagy gonosz cégvezetők csak kapzsik legyenek és leszarjanak mindent, ez nem így működik. PG éra soha nem is volt, az adás még a nektek biztos nagybetűs ATÜTŰD (igen direkt írtam így mielőtt belekötsz) eraban is PG volt, de látom elhagytad azt a puszta tényt hogy egy véres jelenet/egy ütősebb beszólás és már elkapcsolnak a nézők és orrba szájba büntetnék őket. Kicsit nézz utána hányszor vitte túlzásba a WWE és emiatt hányan kapcsoltak el (nem, nem azért mert szar volt a műsor). Mivel így a műsor főműsorban mindenféle obszcénkodás és egymás felnyársalása nélkül 'fogyasztható' a gyerekek számára is (akik kb csak a pornóban nem célközönség) ezért megcélozzák őket, de nem elsősorban. A make-a-wish pedig éppen hogy népszerűsíti a céget rajtuk keresztül és nem szolgáltatja ki magukat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig ezt várná az ember, hogy leírja a véleményét, és valaki leírja az ellenvéleményt normálisan, érvekkel, hisz ebből tanul az ember, mert ugye senki nem tudhat mindent :) A legfőbb lényege mondjuk az lett volna, hogy a mai helyzet sehogyan sem jó. Több wwe pankrátor is kifejezte ezt finoman, ami nagy szó, hisz ez egy olyan cég ahol kussolsz és benyalsz vagy véged. Batista sem kamura lépett le, Punk sem, pedig mindegyikőjük kapott nem keveset. Nem mondom azt, hogy az attitude tökéletes lett volna, mert egyáltalán nem, de tény, hogy nem hiába akkor volt a toppon a szervezet, és ma teljesen az ellentéte van, és nem hiába most a leggyengébb. A szervezeten bellül teljes töketlenség van, a SZUPERSZTÁROKAT úgy védik vazze hogy pihenni sem pihenhetnek, de ennek árán keményen vissza kell venniük, aztán semmi extrém dolgot nem láthatunk szinte, pedig valaha még pont erről szólt a szakma, a történetek meg annyira gyengék, hogy akinek ez tetszik és elmúlt 14 éves azt csak sajnálni tudom, hogy ennyire szegény és nincs igénye. Az itt a legfőbb baj, hogy nem használják ki a lehetőségeket, jó ha 10% ban ki van használva a pankráció nyújtotta lehetőségek tárháza, semmi meglepetés, egyszerűen nulla, és akkor ne akarja már nekem bemesélni egy olyan ember, mint pl. Flair, JR stb akik ennyit láttak és tapasztaltak, hogy olyan jó minden, miközben az egész céget az tartja még fent, hogy kinyírták az igényeket szép lassan az emberekből és egyre lejjebb mentek a korosztályokba, míg a legaljára nem értek, na meg az, hogy nincs konkurens és nem is lesz, legfőképp azért, mert van egy wwe célközönség és utána nincs senki. A tina is hiába próbálkozik, ha nincs ember aki nézné őket, max. egy wwe 2.0 lehetne és a wwe ből pártolnának át hozzájuk, de mást nem tehetnek kb. Na most akkor ez hol van rendbe? És hova fog ez vezetni? Egyre kevesebb az ember aki nézi a pankrációt, mert a régi fanok folyamatosan pártolnak el, a gyerekekből meg jön ugye utánpótlás, de ahogy nőnek úgy unják ők is meg. Ez nincs rendben...

   Törlés
  2. A régiek találtak mást: japán szervezetek, roh, czw, stb. Rengeteg van belőlük, attól mert valaki szereti a pankrációt nem kötelező se WWE se tna műsorokat nézniük. Érdekes hogy más szervezet (most lehet a pénzzel jönni de felesleges) még a nyomába se ér annak amit a WWE jelenleg is produkál. És azért lássuk be, punk, daniel, sorolhatnám még se azért lett nagy sztár mert a WWE-hez igazolt, hanem mert tehetségesek. Nincs konkurencia, nincs verseny, visszafogja ez őket? Naná, hiszen nem kell odatenniük magukat, de aki nem szereti a jelenlegi formát az ne nézze. Aki meg kitart már lassan 15 éve történjen bármi (pl én) az ezek után is ki fog tartani.

   Törlés
  3. Kétlem ugyanis azoknak a szervezeteknek a nézettsége kb. semennyi. Rakat olyan CZW adás van ahol már pár száz ember is soknak számít, na meg letöltéseknél sem látok olyan nagy számokat. Arra meg írtam, hogy a többi szervezet azért nem ér a nyomába, mert nincs pankráció rajongó aki nézze, és nem is lesz, van egy nagy wwe bázis egy kis tna bázis a többi meg összesen nem teszi ki a wwe 15% -át. Éppen ez a probléma, hogy ez ennyire visszafogja őket, mert oké hogy valamennyire visszafogja, de hogy teljesen? Pedig ez csak kreativitáson múlik, az attitude ben sem láttam sok olyat, amire azt mondanám, hogy bazze ez nekem soha nem jutna eszembe, mint történetíró, csak szarnak bele az egészbe... Az is elég árulkodó jel, hogy Vince miért nyal vissza minden olyan pankrátort akibe van potenciál. Annó megcsinált egy montreal screwjob -ot most meg úgy nyal be tövig Rock nak faszbúkon vagy twitteren... Valószínű azért kellett, mert olyan jól áll a szervezet, és akkor még a rakat legendát, meg öreget meg sem említem. Meg az a tény, hogy kell egy olyan ember a vezetőség közé, mint HHH hogy egyáltalán megemlítsék, hogy valamit kéne kezdeni a mid-card övekkel meg a tag-team övekkel az külön röhej. Persze Vince ezt nem így látja... Már csak azt kéne tudni, hogy valójában most mi a jó ebben az irányban? Mert én az RA era óta semmi haladást, semmi pozitívumot nem látok, csak visszafejlődést, de valahogy ezt senki nem hangoztatja...

   Törlés
 3. Az a baj, hogy ezt azok se tudják aki írják, jó példa, hogy akár adás közbe is képesek változtatni. Amúgy abban igaza van, hogy az emberek előre tudni akarják, aztán ha úgy történik ahogy várták, akkor "kiszámítható" ha meg nem, akkor "szar, mert nem ennek kellett volna lennie".

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.