Header Ads

Ric Flair The Miz menedzsereként érkezik jövőhéten!?

Pletykák szerint a jövőheti Raw-ban, ami The Miz szülővárosában lesz megrendezve fog visszatérnie The Miz, oldalán Ric Flair-el, aki az elkövetkezendő időszakban az egykori WWE bajnok menedzsere lesz!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2013/01/RAW_1025_Photo_122.jpg

Ha ez a visszatérés így fog történni, akkor valószínűleg The Miz és Ric Flair is face karaktert fog alakítani és sokak szerint az sem elképzelhetetlen, hogy The Miz lesz majd az egyik pankrátor, aki be fog kerülni a Money in the Bank létrás mérkőzésbe a WWE nehézsúlyú világbajnoki övért!

11 megjegyzés:

 1. végre!!! jó lenne egy kis push a kedvencemnek :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor együtt jár az agyunk! :d

   Törlés
 2. végre!!!! jöhet neki a push !!!!

  VálaszTörlés
 3. Na ez kell a népnek!!!!! :D TheAwesomeOne!!!

  VálaszTörlés
 4. Válaszok
  1. Jó, jó volt a bajnoki uralkodása, de amúgy nem egy nagy durranás pali...

   Törlés
 5. nincs azzal baj, hogy pusholják Mizt csak nem értem, hogy Flair, hogy jön képbe..
  Miz nagy dumás.. neki nem kell senki, hogy promozni tudjon szóval ezt nem értem, hogy hozzák össze.. esetleg beállna a Shieldbe? csak mert ha emlékeztek akkor Flair kezelt velük és dicsérte őket, mikor az Evot kb. le se szarta bár ez elég felejtősnek tűnik nekem.. én ennek nem látom értelmét (nem a pushnak!!! hanem a párositásnak)
  Ziggler mellett hamarabb tudnám elképzelni, de az meg annyit jobbol, hogy hiteltelen lenne még az is ha meccset nyerne (bár Flair oldalán talán nem)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hát szerintem azért lesz Ric Flair The miz menedzsere hogy mentorálja. Továbbá mindkettejükben meg van az a kis szemétség ami miatt szerethetőek.

   Törlés
  2. én ezt értem.. de Miznek hova mentor? hát már időtlen idők óta a szervezet tagja azt most adnának neki mentort? mikor szétpofázik mindenkit a mikrofonba és sose volt senki mellette? sőt még ő volt mentora Alex Rileynak.. hát hol fér ez össze?
   különben se kell ide Ric Flair.. menjen nyugdijba

   Törlés
 6. Nekem ezzel annyi a bajom hogy face karakterként tér vissza pedig ha van egy menedzsered sokkal hatásosabb heel-nek lenni. Nem melleleg The Miz sokkal jobban alakítja a rosszfiú szerepét.

  VálaszTörlés
 7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.