Header Ads

Nagy arénát kaphat az NXT

A WWE vezetői megerősítették a híreket, melyek szerint az NXT műsoruk egy hasonlóan sikeres sorozat lehet a jövőben, mint a RAW vagy a Smackdown. A végső elhatározást az NXT Takeover-nek köszönhetik, mivel jóval nagyobb nézettséget ért el, mint azt gondolták.

A tervek szerint ugyan csak jövő év elején indulna el a dolog, hasonlóan a RAW és a Smackdown felépítéséhez történeteket, valamint hosszabb műsor időt is kaphatna, így az sem kizárt, hogy a main roster ellenfelei lehetnének az NXT rosterét erősítő fiatalok.

Emellett pletykák terjednek arról is, miszerint a Smackdown átköltözik nemsokára a keddi napra, így a péntek esti Smackdown új néven, azaz kedd esti Smackdown néven folytatódna tovább, ezzel együtt élő műsorrá is válna, mint a RAW. 

Amennyiben ezek a tervek megtörténnek, a WWE újabb lépést tesz előre, így már három műsorral létezhetne tovább fő műsor időben, ami valljuk be, nem kis dolog ebben a szakmában.

10 megjegyzés:

 1. Szerintem kár lenne az SD-t keddre áttenni.. Hétfő RAW, aztán meg egyből készüljenek az SD-re a pankrátor.. hülyeség

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. így is kedden veszik fel a SD-t csak pénteken adják le felvételről..

   Törlés
 2. Én személy szerint nem bánom mert szeretm az NXT-t

  VálaszTörlés
 3. És hogy fognak a lamantínok még egy adásra sza.. akarom mondani történetet kitalálni? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem evvel nem lesz gond. Persze minőséget nem kell várni, hisz a hazai szappanoperákban lassan több és jobb történet lesz.

   Törlés
 4. Szerintem az NXT egész színvonalas kezd lenni. Mostanában én is nézem és rendkívül jó látni az új arcokat finishereket karaktereket és a jövő main eventereit.

  VálaszTörlés
 5. van benne vmi mert akkor lehetne megint bragging rights és draft csak nem az SD mge raw között hanem RAW+SD VS. NXT

  VálaszTörlés
 6. Hát érthető is, mert a Takeover fantaszikus volt. :D

  VálaszTörlés
 7. Nem ide tartozik, de ezt olvasta már valaki? http://bleacherreport.com/articles/2086571-report-daniel-bryan-vs-brock-lesnar-planned-for-summerslam?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.