Header Ads

Miért kell Daniel Bryan-nek a sérülése ellenére szerepelnie?

Belső információk szerint, mióta a WWE nehézsúlyú világbajnoka Daniel Bryan megsérült, az összes szereplését azért kellett megcsinálnia, mert Vince McMahon ezt kérte tőle. Elvileg a WWE tulajdonosa az aki erőlteti Daniel Bryan mihamarabbi visszatérést is a ringbe!

http://www.wrestlenewz.com/wp-content/uploads/2013/08/20130729_RAW_Bryan_Vince_Promo_2.jpg

Bár Daniel Bryan a sérülése óta nem lépett a ringbe, hogy megküzdjön valakivel, azonban több jelenete volt a tévében, amit annak ellenére meg kellett csinálnia, hogy az orvosok pihenést írtak neki elő. Sokak szerint ez a megterhelés és a túl hamar való visszatérésének az lesz a következménye, hogy még jobban le fog sérülni!

A hónap végén Daniel Bryan-nek valószínűleg már ringbe kell szállnia Kane ellen egy hordágyas mérkőzésen, annak ellenére, hogy az orvosok még legalább egy hónap pihenőt ajánlanak neki, de ez úgy tűnik, jelenleg nem számít.

11 megjegyzés:

 1. Nem azért szeretném azt, hogy még jobban megsérüljön, mert rossz indulatú vagyok, vagy mert utálom. Azért, mert kíváncsi lennék Vince McMajom akkor mit csinálna.. foghatná a fejét.. (reméljük nem történik meg)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Cena újra szuperpusht kapna vagy azonnal robbannának a fiatalok mint Roman vagy Cesaro
   esetleg jönnének a nyugdijasok

   Törlés
  2. Szerintem az is lehet hogy annyira nem durva a sérülés, csak valami olyasmit akarnak, mint ami Dolph-al is volt az ADR ellen meccsén.

   Törlés
 2. Nehogy az legyen vele mint Edge-el vagy Stone Cold-al....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szerintem lassan Cena is ez a kategória, nekem nagyon gyanús, hogy a sérülései miatt ilyen lagymatag

   Törlés
 3. Nagyon siettetik szegény Bryan-t. Az orvosok is azt mondják hogy pihennie kéne és amúgy nem úgy volt hogy csak a Battleground PPV-n tér vissza????

  VálaszTörlés
 4. Randy a király azt teszi ami jó (NAGYON) az üzletnek!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.