Header Ads

Mi lesz Brad Maddox sorsra a WWE-ben? Face-ként tér vissza!

Az egykori Raw general manager Brad Maddox mióta a történet szerint kirúgták a szervezetből egyetlen WWE-s adáson sem lépett fel! A szervezet vezetősége egyelőre nem tervez vele semmit a közeljövőben, így ki is vett magának egy kis szünetet!

http://www.wwe.com/f/video/thumb/2012/11/raw1015_maddox_exclu_110512.jpg

Brad Maddox jelenleg Amerikán kívül tartózkodik, mivel kivett pár hét szabadságot a szervezetből, azt remélve, hogy mire visszatér, ismét lesz feladata a szervezetben és nem fogják elhanyagolni.

Egyes vélemények szerint Brad Maddox majd face-ként fog visszatérni és valamilyen módon Triple H-el és a vezetőséggel fog viszályba kerülni, azonban, hogy ezt, hogy tervezik megvalósítani, még nincsenek hírek.

7 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. És mekkorát csattanna, ha meglépnék Maddox-ot a Shield új tagjaként! :D XD Asszem meglepődnének a rajongók enyhén, de sztem nagy része a rajongóknak bírná Maddox-ot faceként és a Shield tagjaként, ez különleges elképzelés lenne, igaz erre 0 az esély, de, ha a " kreatív " csapatnak, lenne valami új ötlete, ami még nem volt eddig, akkor ez biztos nagyot csattanna! :D Én eltudnám képzelni Maddox-al az új Shield-et, amint szétveri Triple H-ék fejét, mondom ezt, úgy, hogy jó magam TOTAL ORTON rajongó vagyok! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ott a probléma, hogy már nem egyszer lelett gépelve és belett bizonyitva, hogy nincs inringje.. persze a valóságban biztos van, de ennek a karakternek nem ringben a helye hanem a vezetőségben
   de kitudja, HHH se túl erős a ringben mostanság...

   Törlés
  2. Egyet értek, épp ezért lenne számomra nagy meglepetés Maddox és, ha komolyan vennék, sztem ki lehetne belőle hozni egy jóval nagyobb potenciállal rendelkező pankrátort! :D Kíváncsi lennék egy durvább Maddox-ra, én, úgy érzem, hogy lenne a srácban fantázia.

   Törlés
  3. Nem valószínű, hogy egy ilyet eljátszanának, hogy először szándékosan leépítik, majd erősnek mutatják be.

   Törlés
  4. NA ez a baj a WWE-vel! Nem látják a fantáziát a pankrátoraikban... :S

   Törlés
 3. ez jó ötlet!! tényleg kilehetne hozni maddox ból egy sokkal jobb durváb brad maddoxot :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.