Header Ads

Megszorítások a WWE-ben! Visszafogják a költekezést!

A WWE bejelentette, hogy amíg a WWE Network hálózat nem fog nyereséget termelni, addig megpróbálják visszafogni a költségvetést a szervezeten belül! Ez eddig kirúgások formájában nyilvánult meg, most viszont már a díszleten és a bevonulásokon is látszódni fog!

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2013/12/20131213_Light_WWERing_HOMEPAGE.jpg

A terv első része alapján a WWE 20 millió dollárba fogja maximalizálni a heti adások, a gálák és a house show-k díszletének a költségét, beleértve azoknak a szállítási költségét is. Ennek következtében a díszlet egyszerűbb és olcsóbb lesz, nemcsak a heti adásoknál, de a PPV gáláknál is.

A második lépés szerint pedig a drágább bevonulásokat elhagyják a heti adásokon, ilyen például a Fandango-nál használt függöny a háttérben, vagy a Bad News Barrett-nél használt dobogó, továbbá a költségesebb tűzijátékokat is a gálákra hagyják meg csak.

12 megjegyzés:

 1. ja igen mert a bevonulások nagyon drágák?! Ugyan Vince! Jobb adásokat kellene összehozni és akkor lenne nézettség és bevétel!

  VálaszTörlés
 2. bocs, mi van a tűzijátékkal?
  amúgy vicc az egész, hisz csak ugyanakkora profitot akarnak,de a szórakoztatást veszik vissza...

  VálaszTörlés
 3. Klasszikus alaptétel, hogy befektetned kell először, hogy profitálhass! Mondjuk befektethetne történetírókba, Vince öregek otthonában való elhelyezésére, pankrátorok alkalmazásába...

  VálaszTörlés
 4. Úgy hallottam, hogy pár operatőrt is kirúgtak a spórolás miatt. De szerintem azért legalább a PPV-ken nem kéne spórolniuk.

  VálaszTörlés
 5. Változtathatnának már kicsit a ring kinézetén is (nem a pénz miatt,mert az kb. ugyanannyiba jön ki), már hányok a fehér kötelektől meg attól a fehér micsodától amin a ringben lépkednek. Fekete vagy piros kötelek és szürkés "padló" jobban adná szerintem...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Régebben így is volt hogy különböző színű ring kötelek voltak pl: Piros a Raw-nál, kék a Smackdown-nál. Csak hát össze vonták a két öltözőt és valami barom úgy gondolta hogy legyen fehér színű a ring kötél.

   Törlés
  2. Igen, a kötél valóban színes volt régen. Már én sem szeretem a fehér padlót, de régebben szerettem, mert látszott rajta a vér és az olyan "jó" volt hatásilag.

   Törlés
  3. Persze,régen a fehér padló jó volt, de a szürkésen is jól látszott a vér. De a mostani ringdesign olyan unalmas már...

   Törlés
 6. Szüntessék meg ezt a fos gyerekbarát szarságot. Tuti jönne a money

  VálaszTörlés
 7. Nekem amúgy sem tetszett ez a sok giccses díszlet.

  VálaszTörlés
 8. Régebben székek százai voltak a ring alatt. Most meg csak patkányok lesznek ahogy Vince irodájában is csak ott emberi formában.

  VálaszTörlés
 9. Értem akkor az IQ betyár triple h wrestlemania 30 bevonulása nem volt drága?? UGYAN MMÁÁÁÁR.Meg kell szüntetni minden biztonsági szarságot meg gyerekzsúrokat valam,int ha a retro kinézetből emelnének át dolgokat akkor jobb lenne és dőlne a sok abraham lincoln meg washington

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.