Header Ads

Megsérült Randy Orton!

A tegnap esti Money in the Bank gálán megsérült Randy Orton, aki a helyszínen kezeltek is, azonban újra kinyílt a sebe!

A meccs alatt kivitték, és kezelték a sebét a fején, azonban a meccs végére újra szétnyílt a seb. Sajnos elkerülhetetlen volt a végére, hogy a kamera ne őt mutassa, így a TV nézők évek óta először láthattak komolyabb vérmennyiséget egy adás alatt.


A meccs után elvitték ismét kezelni, ahol 12 kapoccsal tűzték össze a fejét.

24 megjegyzés:

 1. Jól van ez is hatásvadász cím volt :) Mielőtt elolvastam a cikket már megsajnáltam, hogy izomszakadása vagy ízületi sérülése lett ami miatt ki kell hagynia

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez is egy fajta sérülés, nem?

   Törlés
  2. De az. Összevarrják és max 10 nap múlva nyoma sincs. Legközelebb ha leszalad a körme akkor ugyanez a cím jöhet három felkiáltó jellel.

   Törlés
  3. azért kurva szar ha szétnyílik a fejed főleg amikor azzal a szar pöcökkel tisztítják még érzéstelenítéssel is érezni lehet (2* történt velem ilyen úgyhogy tudom az enyémhez csak 7 kapocs kellet neki 12)

   Törlés
  4. Már nekem is nyílt szét a fejem, és komolyabb sérülés, mint aminek látszik. (nekem 14 kapocs volt benne)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Még mindig jobb mintha Orton nyert volna...

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Nem. Inkább nézem 5 évig Ortont bajnokként, mint Cena-t egy napig

   Törlés
  4. Mondjál amit csak akarsz,de Cena igenis tehetséges,jó mozdulatai vannak(voltak)a retro időben,meg azért most is tud egyet,s mást!
   Igaz a karakterétől nekem is hányingerem van,de Cenával semmi bajom.

   Törlés
  5. Nekem is a karakterével van bajom.

   Törlés
  6. Én is utálom Cenat, az unalmas karaktere miatt meg, azért mert mindig ő nyomatják, de szerintem igenis ügyes/technikás nézd vissza a tavalyi meccsét Bryan ellen (év meccse volt), és tegyük hozzá hogy sérült volt, amúgy meg ha kell csinál ő Hurricaarana-t is
   Plusz van még egy okom, hogy miért is nem olyan rossz wrestler Cena:
   A Wrestling Observer a WWE történelmében mindössze 5 meccset értékelt 5 csillaggal, az HBK vs. Taker meccset az 1997-es Badd Blood-ról, a BH vs, SCSA-t a WM 13-ról, a BH vs. Owen Hart-ot a SS 1994-ről, a Shawn Michaels vs. Razor Ramon-t a WM X-ről, és a John Cena vs. CM Punk-ot a 2011-es MITB-ről, olyanok nincsenek a listán mint Chris Benoit vagy Kurt Angle... Ezzel nem azt mondom, hogy Cena jobb wrestler mint Angle vagy Benoit, de azért közel sem olyan rossz mint azt mondjátok annyian...

   Törlés
  7. Kit érdekel ki ad hány csillagot a meccsekre :D Ahogy az Oscar díjnak is akkora hitele van úgy az összes ilyen szarnak akik értékelnek. Az meg hogy ügyes és technikás, hát... Inkább mondanám egy full középszerű pankrátornak, még amikor a fénykorát élte akkor is csak egy teljesen másodosztályú pankrátor volt akit csak a karaktere és a szája adott el, de a tehetsége teljesen elmarad attól amilyen sztár. Cena és Punk meccse jó volt, de hogy a faszomba lehet 5 csillagot adni rá? Ha megnézzük a történelem összes meccsét és akkor azt mondják, hogy ez 5 csillag volt, 100% os? Berúgva is max. 4 csillag... Persze ez minden embernél más, de könyörgöm 5 csillag, mikor hány, de hány meccset lehetne biztosan felmutatni ami jobb volt ennél. Aki meg örül Cena nak annak egyáltalán vannak bármiféle igényei úgy általánosságba? Komolyan egy teljesen noname pankrátor is érdekesebb lenne nála, mert vagy röhög rajta az ember, hogy mi ez vagy lesokkol mindenkit, de ez a Cena? Már a nevétől elfáradok, és inkább aludnék... műzliface

   Törlés
  8. Berúgva is max. 4 csillag...Hát ezen még mindig sírok! XD

   Törlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  10. Én azon nyomban ki"ikszeltem" az egészet amikor láttam hogy Cena leszedi a WWE övet....DIE CENA DIE !!

   Törlés
  11. Azért az a meccs tényleg minden idők egyik legjobbja, rohadt jól volt pszichológiailag felépítve. De jó téged meg értelek, hogy nem értékelnéd 5 csillagra, mert ha kommenteidből ítélve te inkább a hardcore wrestling-et csíped. Meg igazéból én nem azt mondtam, hogy Cena egy rohadt jó wrestler de közel sem olyan rossz mint amennyire az mondva van, csak adni kell neki egy normálisabb ellenfelet (pl.: Punk, Bryan, Cesaro, Shawn, vagy épp Rollins-t).

   Törlés
  12. Gergő Molnár: halált kívánsz bármilyen pankrátornak, akik csak szórakoztatnak, épségüket kockáztatva, téged is, te majom? Szálljon vissza rád.

   Törlés
 3. Remélem Lesnar majd elnyeri tőle. Egyébként szerintem pont jót tenne Cena népszerűségének ha Lesnar szarrá verné, "eltörné" a karját.

  VálaszTörlés
 4. miért utálod ennyire Cena-t ?
  namindegy Lesnart kicsit unom igazából nemtudom ki hogy van vele de szerintem Lesnar nélkül sem változna semmit a WWE.

  VálaszTörlés
 5. Nem utálom ha nekem írtad. Semleges számomra. Ha többször kikapna meg néha igazán jól összevernék akkor kedvelném is. Csak ez már unalmas hogy szinte mindig nyer.

  VálaszTörlés
 6. Ezt a kartörést is azért raktam idézőjelbe hogy megjátszott legyen nyilván nem kívánom neki hogy lesérüljön. Az a baj azt vettem észre ha felveszek egy ppvt akkor minden szar meccset végignézek de ha Cena van és mondjuk az ellenféllel se szimpatizálok akkor azon a meccsen mindig átpörgetek

  VálaszTörlés
 7. Azért van ez mert Brocknak csak ő jó ellenfél, de az is lehet, hogy elhúzzák egészen Bryanig a dolgot és majd ő küzd ellene. Addig meg húzzák vonják a dolgot a 'jól bevált, már beugrós' John Cena Randy Orton párossal. A WM előtt még Bryan ellen beváltják a táskát, ebből kifolyólag már indulhat az övért a Raigns - Seth feud, vagy nem sikerül beváltani és továbbra is Bryan lesz a bajnok.
  Szerintem! :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.