Header Ads

Még mindig tervben van a Daniel Bryan vs. Brock Lesnar mérkőzés!

Annak ellenére, hogy Daniel Bryan-nek le kellett adnia a bajnoki címét a sérülése miatt, úgy tűnik a szervezet még mindig azt szeretné látni a SummerSlam-en, hogy ő és Brock Lesnar megküzd egymással, csak éppen a WWE nehézsúlyú öv kikerül a képből egy időre!

http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2014/04/paul-heyman-shock-brock-lesnar-wrestlemania-30.jpg

A jelenlegi tervek szerint Daniel Bryan a visszatérése után nem fogja visszaszerezni egyből a bajnoki címet, ehelyett Brock Lesnar-el fog viszályba kezdeni, aminek a SummerSlam-en lesz vége!

Bár a hosszú távú terv még mindig az, hogy Daniel Bryan bajnok legyen, ezért ezt követően még az idei évben a tervek szerint számolni lehet egy újabb bajnoki regnálással Daniel Bryan-től, de, hogy addig ki lesz a bajnok, azt nem tudni.

7 megjegyzés:

 1. Szerintem D Bryan már nagyon unalmas, ott szúrták el amikor kellet Cena helyett egy "szuperhős" és kaptunk egy szuper Bryan-t. Előtte nagyon bírtam de mára már elfordultam tőle, sokkal szívesebben látnám bajnok ként Barettet, Rollinsot vagy éppen Mizt, aki szerintem a valaha létező egyik legjobb wwe bajnok volt. (Természetesen a legszívesebben Punkot látnám bajnokként de róla már lemondtam)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. minden face karakter unalmas és mégis mindenkiből facet csinálnak

   Törlés
  2. poolllnál van a pont. WWE-ben a heeleket sokkal jellegzetesebbre csinálják meg, ezért van, hogy őket kedveli mindenki, ha meg face-t csinálnak belőlük, akkor elveszik ezt a jellegzetességet és ők is unalmasak lesznek.

   Törlés
 2. Cesaro megszerzi az MITB-n a bajnoki címet, ekkor majd jön Lesnar és a Battlegroundon Lesnar vs Cesaro meccs a bajnoki övért amit Lesnar megnyer és akkor a Summer Slamen lehet egy Daniel Bryan vs Brock Lesnar meccs a bajnoki övért!
  Szerintem ez jó lenne :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eléggé hülyén nézne ki ha Daniel Bryan megverné Brock Lesnar-t a bestiát. DB a kedvencem jelenleg,Punk után,de Brock ellen azért nehogy már..Mellesleg nyaka miatt biztos nem küldeném egy olyan ellen aki maradandó sérülést is simán okoz amitől visszais vonulhat.

   Törlés
  2. Azt nem mondtam hogy DB legyőzné Lesnart... én csak azt mondtam hogy így meccselhetnének egymás ellen a summer slamen!

   Törlés
 3. DB vs Lesnar?? Ez kicsit vicces xd a nagy pusztító a kis Bryan ellen? Elég hülye ötlet, főleg ha Bryan nyerne..

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.