Header Ads

Meg lesz tartva a Money in the Bank táskás mérkőzés a gálán!?

Mivel Daniel Bryan-nek le kellett adnia a bajnoki öveit, az addigi Money in the Bank mérkőzést lecserélték egy létrás mérkőzésre, aminek tétje nem a táska, hanem a bajnoki cím lesz, azonban jelenleg nem tudni, hogy a táskás mérkőzés is meg lesz-e tartva! Pletykák szerint mindenképp!

http://cache.onlineworldofwrestling.com/wp-content/uploads/2008/04/Money-in-the-Bank.jpg

Belső információk szerint ugyanis, most, hogy így alakult a helyzet, a szervezet azt tervezi, hogy a Money in the Bank táskás mérkőzésen olyan személyek küzdhetnek majd meg a táskáért, akik eddig kevesebb szerepet kaptak, vagy egyáltalán nem jutottak fontosabb szerephez, annak ellenére, hogy a tehetség meg van bennük!

Mivel a táskás mérkőzés győztese lehetőséget kap, hogy egy éven belül bármikor beválthassa majd a táskáját a WWE nehézsúlyú világbajnok ellen, így fontos, hogy olyan személyt emeljenek ki a tömegből, akivel egy éven belül tudnak majd kezdeni valamit és a közönség jól fog rá reagálni. Így a pletykák szerint itt kaphat szerepet Dolph Ziggler, de a övért folyó mérkőzésbe be nem került, Bad News Barrett is.

23 megjegyzés:

 1. Barrett megérdemelné, nagyon is. Viszont, ott van Roman, akit pusholni akarnak, ugye. hol lesz a címmeccsnél vagy a táskásnál?
  Meg ugye össze akarják ereszteni Cesarot és Brockot, nem lenne fasza, ha az övekért küzdenének későbbiekben?:D

  VálaszTörlés
 2. BAD NEWS BARRETT!
  BAD NEWS BARRETT!
  BAD NEWS BARRETT!!!

  VálaszTörlés
 3. Eddig ez a legokosabb döntésük a fejeseknek.

  VálaszTörlés
 4. nagyon jó, legyen csat két meccs, az elsőbe övekért mehetnek a nagy nevek, ahogy állunk is, Orton, delRio (ezmitkeresitt), Sheamus Cesaro a másodikba a táskáért meg kicsit kissebb nevek pl Barett jöhetne és jó lesz az.
  Egyébként az én sztori tippem, hogy Cesaro övet nyer és feud Lesnarral. A többit nem tudom :D

  VálaszTörlés
 5. Szerintem az tenne most legjobbat a "biznisznek", ha szétszednék a két övet, és lenne külön WWE bajnok, meg Nehézsúlyú világbajnok.. Szerintem úgy sokkal jobb volt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szerintem is jobb volt úgy !

   Törlés
  2. Sokkal,külön a RAW,külön a Smackdown.

   Törlés
 6. jajj most ti normálisok vagytok?? fogadni merek rá hogy megkapja valaki azt jol elverik és ennyi.....
  bár kofit kéne pusholni mint régen randy ellen

  VálaszTörlés
 7. végre jó ötlet!ziggler,barret,kofi,tyson kidd,elnézném bent ambroset is meg codyt aztán ezt a meccset már nem lehetne elrontani tök mind1 kinyerné

  VálaszTörlés
 8. Remélem is, hogy meg lesz, mert szeretem az ilyen bulikat. Talán végre újra megnéznék egy WWE adást. Bár a józan ész azt diktálja, hogy "Vince ezt másképp látja" XD

  VálaszTörlés
 9. Igen, a WWE tavaly is így akarta, odaadták egy "fiatal tehetségnek" a táskát, akinek az övet oda se adták,fél évvel később pedig egy maskarákba öltöztetett jobber.

  VálaszTörlés
 10. Mekkora lenne ha Cesaro az övet Barrett meg a táskát nyerné meg. :D

  VálaszTörlés
 11. Jöjjön már az a rohadt Ziggler push......

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Semmilyen Ziggler push nem fog jönni, ezt nyugodtan el lehet könyvelni. Ő már elásta magát. Most még úgy ahogy tartja magát, de nem sokára beállhat Kofi mellé.

   Törlés
 12. Igazából a MITB-n alapból a olyan személyeknek kéne részt venni, akik "eddig kevesebb szerepet kaptak, vagy egyáltalán nem jutottak fontosabb szerephez, annak ellenére, hogy a tehetség meg van bennük" Ez korábban így is volt, csak a két évvel ezelőtt csak volt bajnokot felvonultató és a tavalyi volt kivétel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát jah az az "All Stars" MitB ladder meccs tényleg nagy baromság volt amúgy...

   Törlés
 13. Én oda adnám a tatyót Barrettnek, az öveket meg Wyattnek. BNB-t szépen felépítenék, Wyatt pedig a beváltásig elbukhatja az öveket, mert ugye heel mindkettő.

  VálaszTörlés
 14. Hát, az övekért indulhatna egy Orton, Cesaro, Del Rio, Sheamus, Kane, RVD és egy visszatérő Miz hetes fogat, bár ő nem tudom mikor fog visszajönni. A tatyóért Barrett, Kofi, Cody, Ziggler, Tyson Kidd, Justin Gabriel, Sin Cara.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt a Sin Cara-t én kivenném onnan, és mondjuk jöhetne egy Christian, vagy akár egy Zack Ryder!

   Törlés
 15. Szerintem csak olyan személyek kellene részt vegyenek akik már voltak WWE bajnokok pl:Kane,Jonh Cena,Big Show, stb...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért találták ki ezt anno, hogy akiket pusolni akarna, de addig nem kapott túl nagy szerepet, így könnyebben öv közewlbe tudják hozni... Szóval nincs sok értelme, hogy korábbi világbajnokokat tegyenek ilyen meccsbe...

   Törlés
 16. főöv meccsen Orton, Cesaro, Sheamus, ADR, Wyatt, Cena (a szuperhős mindig kell) és Miz hetes fogat mehetne..
  MitB meccsre pedig: Kofi, Ziggler, RVD, BNB, Cody és +1 bejelentés nélkül jönne Roman :D szerintem jó meccsek lennének :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.